Nerg pitää pistää kierrätykseen

Uutisissa on kerrottu että sisäministeriön kansliapäällikkö Päivi Nergin mukaan on tehty uusi varautumissuunnitelma kun ”Pakolaisuus ei ole maailmasta mihinkään kadonnut”. Varaudutaan majoittamaan Suomeen seuraava ”pakolaisaalto” – esimerkiksi Keuruun varuskuntaan.

Minun mielestäni se Nerg on jo aiheuttanut Suomelle ja suomalaisille vähintään tarpeeksi vahinkoa – on jo viimeinkin aika pistää hänet kierrätykseen, eli kilometritehtaalle.

Sen kansainvaelluksen majoittamisen, ruokkimisen ja paapomisen sijaan pitää:

 1. Suomen rajojen sisäpuolelle saa päästää vain oikealla voimassa olevalla passilla. Ellei sellaista ole, niin saman tien käännytys rajalta.
 2. Jos kyseisen maan kansalaisilta vaaditaan viisumi, eikä sitä ole, niin saman tien käännytys rajalta.
 3. Edellämainittuihin kohtiin 1 ja 2 ei saa tulla poikkeusta vaikka tulija osaisi sopertaa melkein oikein sanan asulym. Turvapaikkaprosessi tarkoitettiin aikoinaan suunnilleen yksittäisille aikuisten oikeasti vainotuille henkilöille – eikä kansainvaellukseen osallistuville ketkuille keinoksi päästä EUn alueelle.
 4. Suomen alueelle jo päässeet laittomasti Suomessa oleskelevat pitää kammata tiheällä kammalla lukkojen taakse ja poistaa maasta tehokkaasti ja nopeasti.

Jaa käyttäen:


17 vastausta artikkeliin “Nerg pitää pistää kierrätykseen”

  1. Harri, en tiedä, mutta homma on ihan täysin /Cstä.

   Kumma kyllä Nergin edeltäjäkin oli /Cstä – Halosen nimittämä demari. Ilmeisesti Kremlin porukka pitää sitä virkaa tärkeänä omien pyrkimystensä kannalta.

  2. Pahoin pelkään, että olet Harri aivan oikeassa, eikä uutisointi äärivasemmistolaisesta ruotsalaismepistä ainakaan pelkoa hälvennä.

  1. Vapaa liikkuvuus Shengenalueen sisällä on periaatteessa todella mukava asia. Ei tarvitse jonotella sisärajoilla passijonoissa.

   Kun tilanne on kuitenkin se, että EUn ulkorajojen on annettu vuotaa siten että sisään on päästetty kansainvaelluksen puitteissa yli miljoona henkilöä joiden oikeasta identiteetistä ei ole tietoa, niin tässä tilanteessa se vapaa liikkuvuus ei ole turvallisuusmielessä hyvä asia.

 1. ”Pakolaisuus ei ole maailmasta mihinkään kadonnut.”
  Eipä ole ei, mutta ei se ole myöskään mikään hirmumyrskyn tai heinäsirkkaparvien kaltainen luonnonvoima, jota ei voi pysäyttää rajoille.
  Joten kierrätykseen joutaisi tuollaiset nergit.
  Itse uumoilin, että EU:n troikka lähettää toisen pakolaisaallon (noin samansuuruisen kuin vuonna 2015) melko pian Saksan vaalien jälkeen. Jokin tekijä näyttää hidastaneen suunnitelmaa. Ja olkoon mikä tekijä hyvänsä, se on pelkkää plussaa Suomelle ja muillekin Euroopan maille.
  Jotkut puhuvat demokratian kriisistä, mutta esimerkiksi Itävallan vaalitulos väittää muuta. Ans kattoo nyt.

 2. Hallitus/poliittiset puolueet asettavat/valitsevat johtavat virkamiehet, ei aina niinkään pätevyyden kuin sopivuuden mukaan.
  Siispä turhaa lienee jonkin virkamiehen ”teilaaminen” näin kun nyt esiintyy.

 3. Jokaisella kansalla on oltava oikeus päättää siitä, kuka on oikeutettu astumaan valtakunnan rajan yli sen kamaralle.

  ”Sekä Euroopan sisäinen että Euroopan aluella tapahtuva maahanmuutto on noussut haasteeksi. Britannian päätös erota Euroopan unionista perustui osaltaan ongelmalliseksi koettuun maahanmuuttoon. Vuonna 2015 maahanmuuttajia tuli Eurooppaan 1,3 miljoonaa, vuonna 2016 1,2 miljoonaa. – –
  CESifo ( Munchenin yliopiston yhteydessä toimiva tutkimuslaitos) arvostelee liittokansleri Angela Merkelin politiikkaa, joka loi virheelliset odotukset siitä, että Eurooppa kykenee sulauttamaan kaikki tänne pyrkivät. – –
  Suomeen tuli vuonna 2015 32 000 turvapaikanhakijaa, joista myönteisen päätöksen on saanut 27 prosenttia ja kielteisen päätöksen on saanut 51 prosenttia. Osa hakemuksista on rauennut. Vuonna 2016 turvapaikkaa haki 5 600 ihmistä. – –
  EU:n kulmakiviä on ollut vapaa liikkuvuus EU:n sisällä. Se on osoittautunut ongelmalliseksi, kun maiden välillä on eroja sosiaaliturvassa. – –
  Jokaisella kansalla on oltava oikeus päättää siitä, kuka on oikeutetu astumaan valtakunnan rajan yli sen kamaralle.
  Omistusoikeus omiin rajoihin ei ole luonnonlaki, mutta silti siihen sisältyy suuri viisaus. Kyseessä on omistusoikeus samassa mielessä kuin jokaisella kansalaisella on oikeus omaan kotiinsa, kotirauhaan, omaisuuteensa ja turvallisuuteensa. Omistusoikeuksien puuttuminen omiin rajoihin johtaa anarkiaan, kuten Euroopassa nähtiin vuonna 2015. Schengen.sopimuksen hyväksyttävyys edellyttäisi, että Euroopan unionin ulkorajavalvonta toimisi. – –
  Omistusoikeus omiin rajoihin on kansallisen turvallisuuden lähtökohta siitä riippumatta, miten rajaa valvotaan. CESifo toteaa, että rajalla tapahtuva valinta harvoin tuottaa turvapaikkaa niille, jotka ovat eniten sen tarpeessa.
  EU on epäonnistunut ulkorajojen valvonnassa.
  Hallitsematon maahanmuutto EU:n alueella on osoittanut, että näkemys maahanmuuton hyvinvointivaikutuksista on utopistinen maailmassa, jossa erot sosiaaliturvassa ovat suuret. ”
  Lainaukseni lähde: Suomen Kuvalehti 17.10.2017, artikkelin otsikko kuuluu ”Professori Kanniainen: Hyvinvointiyhteista ja vapaa maahanmuutto ovat kestämätön yhdistelmä”

  1. ”Jokaisella kansalla on oltava oikeus päättää siitä, kuka on oikeutetu astumaan valtakunnan rajan yli sen kamaralle.”

   Juuri näin asian pitää olla. Kun esimerkiksi puolalaiset eivät halua maahansa kansainvaellusta, niin puolalaisten tahtoa pitää kunnioittaa.

 4. Itävallassa valtaan äänestettiin suurella enemmistöllä maahanmuuttovastaiset puolueet. Fiksua porukkaa.

  Saksassa tilanne on paljon vaikeampi. Oletan enemmistön saksalaisistakin olevan maahanmuuttoa vastaan, mutta kun Saksan taloudella pyyhkii aivan erinomaisesti, niin sietävät Merkeliä vieläkin. Tosin näyttää siltä että Merkel on joutunut hyväksymään vuotuisen katon maahantulijoille.

 5. Nerg voi olla vain perus kd-lainen onnenonkija-poliitikko, noudattaa sitä käskyä mitä ylempää annetaan – mutta tosiasiassa hän on tehnyt todella isoa palkkatiliä kivulla, säryllä, epäoikeudenmukaisuudella ja kaikenlaisella tuskalla. Oli se hänen ideansa tai ei, häneen se henkilöityy.

  Maahanmuutto on aivan liian tärkeää hutiloitavaksi näin.

Kommentoi