#Metoo ja EU:n ”tutkimus” seksuaalisesta häirinnästä mm. Suomessa….

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201809132201196617_ul.shtml

”Kaiken kaikkiaan laki on kuitenkin askel eteenpäin maassa, jossa 63 prosenttia 18-65-vuotiaista naisista kertoo kokeneensa fyysistä, psyykkistä tai seksuaalista väkivalta ja jonka lainsäädäntö laahaa kaukana länsimaisista standardeista. Marokko esimerkiksi kumosi vasta neljä vuotta sitten lain, jonka nojalla raiskaaja saattoi välttyä tuomiolta, jos hän vei uhrinsa vihille. Muutoksen aikaansaamiseksi tarvittiin tapaus, jossa pakkoavioliiton uhkaama 16-vuotias raiskauksen uhri teki itsemurhan.”

Tässä mallia suomalaisia mollaaville ”suvaitsevaisille” ja femakoille, joista jo sekuntia pidempi naisen katsominen on seksuaalista häirintää.

Tuollam kuten useimmissa niissä maissa, mistä noita elinbtasoturviksia Suomeen tulee, sukupuolinen vitsi tai kähmintä tai naisen lyöminen eivät ole rikoksia missään mielessä.

Jaa käyttäen:


5 Replies to “#Metoo ja EU:n ”tutkimus” seksuaalisesta häirinnästä mm. Suomessa….”

 1. Pieni kevennys:

  #metoo taivaassa: – Enkelit syyttivät ornitologia jatkuvasta bongailusta.

  #metoo jumalanpalveluksessa: – Miespappi saarnasi vain naisille.

  #metoo pappilassa: – Kirkkoherraa rouviteltiin

 2. Itsekin aiheesta edellä.
  Raiskaus on rikos, mutta sitäkin voi jälkikäteen väittää että raiskasi eli pitäikö olla kirjallinen panolupa?

 3. Sanatarkka lainaus Aamulehden uutisesta pari päivää sitten, ”miehet tunkeutuivat ilman lupaa naisen sukupuolielimeen ja suuhun”. Voihan sen noinkin ilmaista.

 4. Kyllä meikäläiset nuoret miehet olisimme moni posessa, jos tekemisemme tiedettäisiin nykyreseptein. Kyllä hipelöitiin ja vähän hameen allakin käytiin, mutta ei koskaan, että tyttö olisi sanonut, että älä nyt. Päinvastoin itse joutui joskus kuseen liian kiimaisten tyttöjen kanssa.
  Mutta kaikki se oli sitä että; ”luonto se on, joka tikanpojan puuhun ajaa” ja kivaa oli molemmin puolin.

 5. Minkä enemmän länsimaissa olevat islamilaiset miehet noudattavat omaa naisvihamielistä uskontoaan/kulttuuriaan, sitä enemmän syytetään länsimaalaista heteromiestä seksuaalisesta ahdistelusta (mm). Pitkä marssi läpi instituutioiden on tähän johtanut.

  Kulttuurimarxismi, uusmarxismi, millä nimellä vain, on ajanut ja ajaa länsimaista sivistystä ja kulttuuuria kohti kaaosta. Nou hätä. Joko islamistit valtaavat länsimaat ja palauttavat järjestyksen, tai sitten länsimaissa alkanut vastarinta uusvaasemmisostolaisuutta kohtaan korjaa asian.
  Ehkä nimekkäin näistä ”remonttimiehistä” on kanadalainen psykologian professori Jordan B. Peterson, joka muutamassa vuodessa on noussut komeetan lailla julkisuuteen.
  Sain vasta luettua tämän Petersenin kirjan (julkaistu suomeksi viime kuussa) ”12 elämänohjetta, Käsikirja kaaosta vastaan”. – Jordan Petersen on kuulemma tulossa marraskuussa Suomeen ja yhtä kuulemma Helsingin Sanomat on jo haukkunut miehen mielipiteet ja näkemykset lyttyyn. En ihmettele.

Kommentoi