Suomi-areena ja arvopuheet

RKP:n Henriksson puhui arvopuheenaan vapaudesta ja oikeudesta päättää itse elämästään.

Jostain syystä siihen ei edelleenkään kuulu vapaus ja oikeus päättää itse, haluaako opiskella ranraruotsia vaí ei eli se vapaus ja oikeus on vain rantaruotsalaisilla.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Suomi-areena ja arvopuheet”

 1. Freudentalispuolue halunnee seuraavaan hallitukseen jatkamaan finnien kyykyttämistä perustuslain 17.:n pykälän vastaisesti. Ilmeisesti odottaa tukea ”germaanisen valtiasrodun” fanittajilta, viitasilta, gustafssoneilta, kiuruttareilta ja kaltaisiltaan.

  https://www.hbl.fi/

  ”HBL-mätning: Regeringsdörren öppnas för SFP

  Efter att dörren smått historiskt smällde igen för tre år sedan ser det åter ut att öppnas en möjlighet för Svenska folkpartiet att ingå i nästa regering. Men automatiskt kommer det inte att ske.”

  Automaatti toimii, jos kuhtuvat demarit ensin Hanasaareen kaffeille.

 2. https://www.hbl.fi/artikel/henriksson-jag-kan-inte-se-att-vi-skulle-regera-med-sannfinlandarna/

  – Det kan jag också säga – jag kan inte se framför mig att SFP skulle sitta i samma regering som Sannfinländarna. Det skulle vara en mycket svår situation. Man brukar inte på förhand utesluta något alternativ, men Sannfinländarnas värdegrund är så annorlunda än vår. I så fall skall de ändra sin politik, säger Henriksson.

  ————————————-
  Henriksson ei taho samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa. Onhan se johdonmukaista toivoa hallitusta yhdessä kansallisvaltiovihamielisten puolueiden, kuten demarien ja vihreitten kanssa. Silloin onnistuu perustuslain 17.:n pykälän rikkominen paaaljon juoheammin. 17.:n pykälän mukaan erikielisiä pitäisi kohdella tasa-arvoisesti. Mutta Henu ja koko ruotsalaissakki edellyttää, että vauraampi finländare-jansson -yksilö saa syrjiä köyhempää finne-virtanen -yksilöä, oli tuollainen käytäntö sitten muussa maailmassa miten törkeäksi arvioitua tahansa.

  Tyhmän oloiset demarit ja vihreät tuon käytännön kuitenkin hyväksyvät.

Kommentoi