13 vastausta artikkeliin “Pesin naamani ja harjasin hampaani Pepsodentillä ja panin kalsarit jalkaani, tatsoin tv:stä peltsiä -tätäkö tämä blogi rupeaan olemaan”

  1. Joko villasukat jalkaan ja pesu kerran viikossa,vaiko vaihdat useammin ?
    Myrskyä että viileitä tuulia odotellessa tuivertavassa syksyssä,vaiko vielä yx lämpöjakso piipahtaa …

  2. Eipä näytä olevan Karjalaisellakaan asian siementä…mitä hemmettiä oikein odotat?

    Sinullahan oli niitä ”tuttavia” jotka, kuten itse täällä aiemmin kerroit, kykenevät paljastamaan esim.nimimerkkien henkilöllisyyksiä.

    Tuostapa jännää tänne pukkaisi Karjalainen kun nyt viimeinkin korttisi paljastaisit…

  3. Mielestäni molempi parempi. Nämä vähemmän julistavat ja kiivailevat jutut myös jotenkin taustoittavat täällä kirjoittelevien taustoja ja persoonalllisuuksia mikä mielestäni ei ole paha ja jos ei tykkää niin jättää väliin.

  4. Aika diplomaattisesti Matti kirjoitit ajatuksesi. Omalta kohdaltani olen yrittänyt kiteyttää; elämä ja ilmiöt. Kantaa voin ottaa mihin vain, julistaa ja kiivailla en halua.

  5. Olen itse ollut niin pitkään erään asian parissa ettei minulta tule kiivailua, missään sitä tosin koitetaan väittää mutta vain joidenkin osalta .
    Väitetään asioita joilla ei totuus pohjaa ole, mutta sekin on sanan vapautta kirjoittajien pitää itse myös huomata että heilläkin on sanan vastuu .
    Jotkut sanoo että jankutan ei se sitä ole mutta vastaan joka kommenttiin ja mitä ilmeisemmin vastaus ei miellytä silloin se muuttuu ties miksi .
    No se olkoot jokaisen vapaus . terv tepivaari

  6. Silti kirjoitan koska en kirjoita kenestäkään plogistista politiikot ovat vapaata riistaa nekin vain tekojensa puolelta .
    Silti ei ulkoministeri voi ihan mitä vaan möläytellä ja kun on ulkomisteri matkalla ei hänellä ole silloin ns vapaa aikaa hän on koko ajan Suomen ulkominsteri terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *