Kansalaisaloite jalkaväkimiinojen palauttamiseksi

Sivustolla kansalaisaloite.fi on nyt mahdollista kannattaa aloitetta Ottawan sopimuksesta irtisanoutumiseksi.

Kävin juuri kannattamassa kyseistä aloitetta.

Jalkaväkimiinoista luopuminen oli suuri virhe, mutta sopimus on mahdollista irtisanoa ja sitten jalkaväkimiinoja saa taas käyttää 6 kk kuluttua.

9 vastausta artikkeliin “Kansalaisaloite jalkaväkimiinojen palauttamiseksi”

    1. Kävin juuri kannattamassa siitä miinasopimuksesta irtaantumista. Irti vain tuommoisista sopimuksista. Puheet siitä että pystyisimme muka jollakin asejärjestelmällä korvaamaan jv-miinat on täyttä puppua. Luulen että puolustusvoimien ylintä johtoa on kehoitettu olemaan levittelemättä tosiasiaa että niitä ei voida korvata millään.

  1. Nyt kun olemme saaneet korvaavia välineitä jalkaväkimiinojen tilalle (eivät ole läheskään yhtä hyviä), niin hallitus ei tee enää mitään tämän asian puolesta.

      1. Smurffien puheenjohtama talousvaliokunta haudannee hankkeen samoin kuin eurokeskustelunkin. Jaa no, ei ole sittenkään varmaa, onhan Jussi Niinistö yksi suursmurffeista.

        1. Ei kansalaisaloitetta voi haudata, kyllä se käsitellään ja synnyttää keskustelua. Keskustelu maanpuolustuksesta on enemmän kuin tarpeen.

  2. Eduskunnassa on muitakin aloitteita laitettu ja kun on kyseessä Sipilän hallitus, se muuta eikä peru enään mitään. Näin uskon. Onhan tuo Ottawan sopimus ihan pölhö.

  3. Euro kansalaisaloite torpattiin noin vaan eikä mennyt eduskunnan käsittelyyn. Ihan suora vitsi tämä on jolla halutaan antaa ymmärtää että voi vaikuttaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *