Tunnistamattomat mamut lukkojen taakse

Tänä vuonna maahan tulleista ”turvapaikanhakijoista” on yli 500 sellaisia joiden henkilöllisyydestä ei ole hajuakaan. Palloilevat silti vapaana Suomessa – vapaana tekemään mitä hyvänsä.

Aiemmin tulleista kymmenistä tuhansista henkilöllisyys saatiin selville vain noin viidesosasta. Siitäkin porukasta suuruusluokkaa 10 000 palloilee silti vapaana laittomasti Suomessa – vapaana tekemään mitä hyvänsä.

Lähde.

Olen ihmetellyt, ettei kukaan ole nostanut sitä ongelmaa esiin Pirkan Blogeissa, joten päätin lopulta tehdä sen itse, vaikka asia ei suoranaisesti liity minun kiinnostusalueisiini.

Kuten linkin takana olevasta artikkelista selviää, niin yleinen käytäntö on ollut ja on hävittää matkustusasiakirjansa – ja valehdella henkilöllisyytensä.

Minun mielestäni henkilöt joiden identiteetistä ei ole hajuakaan kuuluvat lukkojen taakse, eikä vapaalle jalalle. Sama asia laittomasti maassa olevien kanssa.

Siellä lukkojen takana saattaisi hyvinkin muistua oma henkilöllisyys mieleen – saattaisi jopa tulla mieleen vapaaehtoinen paluu sinne mistä tulikin.

21 vastausta artikkeliin “Tunnistamattomat mamut lukkojen taakse”

    1. Unkarissa , Virossa ja , Tsekissä eivät juhli terroristit ja sotarikolliset kauon… mitä muuyakaan nämä ovat kuin terroristeja… Olen omin silmin nähnyt Lähi-idän pakolaisleirejä ja ei nämä ole sitä samaa porukkaa…

      Miten on mahdollista että tullaan Ruotsista joka on suhteellisen turvallinen maa, joskin allahin palvojat ovat muuttaneet joitakin alueita omaan sairaan ideologiansa ja rikollisuuden pesäpaikoiksi, muka hakemaan turvapaikkaa Suomeen???

      En viitsi kirjoittaa tänne minkä minä niille terroristeille antaisin… Tuon näkee jo päällepäinkin mitä porukkaa nuo on…

      1. Juha, olet ihan oikeassa, ehdottomasti suurin osa siitä nimettömästä kansainvaelluksesta tuli Suomeen Ruotsin kautta. Ilmeisesti suurin osa Ruotsiin tulleista tuli Ruotsiin Tanskan kautta.

        Hyvin suuri porukka jonka jäsenien henkilöllisyydestä, eikä taustasta, ei ole hajuakaan kulki vapaasti karkeasti ottaen läpi koko Euroopan tänne Suomeen, jossa tiesivät pääsevänsä elämään herroiksi väärällä nimellä, väärällä iällä ja väärällä kansalaisuudella.

        Päästettiin Suomen alueelle ilman papereita taikasanalla asulym. Pistettiin vielä suomalaiset varusmiehet kantamaan niiden valehtelevien rikollisten matkatavaroita.

        ——

        Sitten menee mielenkiintoiseksi KUN Venäjä päättää päästää Venäjän ja Suomen rajan ylitse Suomeen vaikkapa 500 000 ”pakolaista”.

        ——

        Anteeksi vaan, mutta tämä on ihan perseestä.

      2. Virossa palautettavia varten on erikseen palautuskeskus – siellä palautuskeskuksessa palautettavat ovat häkissä lukkojen takana kunnes saadaan palautettua – eivätkä hillu kaduilla.

        Suomessa taas ne laittomasti maassa olevat järjestävät mielenosoituksia Suomea vastaan, sulkevat alueita muilta ihmisiltä, ja tekevät mitä hyvänsä.

        Asia on Suomessa ihan perseestä. Onneksi Sipilä ei ole seuraava pääministeri.

  1. Ei muuta kuin häkkiin ja toimitus siihen osoitteeseen mistä ovat tulleet..jalan.

    1. Kohta joku varmaankin perustelee vapaana oloa sillä, että vankilapäivä maksaa veronmaksajalle hirmuisesti. Niin se toki meidän hotelliluokan vankiloissa maksaakin.

      Oletan kuitenkin Suomessa olevan vaikkapa hylättyjä navettoja ja teollisuushalleja. Sellaisen seinään rengas ja renkaaseen kiinni kahleissa. Ei maksa maltaita. Henkilöllisyys saattaa tulla mieleen melko nopeasti.

    1. Olen pannut eräänkin saturaisen sotaveteraaniemme hyväksi ja paljon enemmän vapaaehtoiseen maanpuolustustyöhön. ”pakolaisiin” en laita rahaani.

  2. Varmuuden välttämiseksi totean jälleen, että minulla ei ole mitään oikeita hädässä olevia pakolaisia vastaan – päinvastoin. Nämä valehtelevat paskiaiset haittaavat oikeiden pakolaisten auttamista.

  3. Kyllä olen tätä ongelmaa nostanut esiin useammankin kerran – viimeksi tänään – mutta toki on ihan hyvä keskustelun aihe.

    Maahan ei pitäisi vapaasta päästä ilman identiteetin varmistusta. Niin se on lentokentälläkin.

    1. Valitettavasti siellä lentokentälläkin päästetään maahan ilman passia, jos osaa sopertaa taikasanan asulym. Ja missä hyvänsä maarajalla tai satamissa. Tai tulee moottoriveneellä suoraan johonkin asumattomaan kohtaan rannikolla.

      Rehellisillä kansalaisilla pitää olla passi viimeisen päälle kunnossa, tai ei pääse rajan ylitse. Tämä rupusakki hävittää itse tahallaan passinsa ja pääsee maahan taikasanalla.

  4. Niin, useammassakin avauksessa olen esittänyt omana mielipiteenäni, että Suomen pitäisi käyttää niitä valtuuksia,jotka laki ja kansainväliset sopimukset suovat, eli laittaa ilman henkilöpapereita tulevat säilöön, kunnes henkilöllisyys on kyetty todentamaan.

      1. Sisäministeriö kaavailee noin miljoonan ”pakolaisen” ottamista tähän maahan… Suunnitelmissa on ottaa käyttöön ns. pakkotilalait, tulijat majoitettaisin yksityisiin koteihin ja otettaisiin yksityisomistuksesta kulkuvälineitä näiden käyttöön… Tietääkseni nämä toimenpiteet ovat mahdollisia vain sotatilan aikana… erästä teosta laintateksani; ”meiltä voidaan kyllä vaatia mutta voi olla paha tulla ottamaan…”

  5. ” Kuka ottaisi aivan tuntemattoman muukalaisen kotiinsa asumaan ja vapaasti että ilmaisesti käyttämään mitä yleensä huoneistoihin kuuluu + liksat päälle omista tuloistaan kuin vieraasta kultttuurista kuin elintavoistaankin ” ?

    – 60 luvun oppi ei ole mitään rasismia lauseena : Maassa maan tavalla tai maasta pois !

  6. Eikös meillä ole sisäministeri ja hänen asia olisi, mutta ja sama oli jo Orpon aikana?
    Turkuun satsataan ja viiveellä niin että maksaa sekin.

    1. Se lukkojen taakse paneminen on niin iso päätös, että sitä ei voi yksi ministeri tehdä. Se päätös pitäisi tehdä koko hallituksen nimissä ja kuulla presidentinkin kanta. Siitä nimittäin nousisi hirmuinen meteli maailmanlaajuisesti.

      Turha kuvitellakaan, että Sipilä siihen suostuisi, tuskin Soinikaan. Kiihkouskovaiset.

  7. Maahanmuuttajat tietää itse kuinka löyhä systeemi meillä on.. Onkin oikein että nämä käyttää systeemiä hyväksi

  8. Toivoa sopii, että seuraava hallitus olisi jämäkämpi tämän kansainvaelluksen suhteen – mutta pelättävissä on, että se on vieläkin surkeampi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *