Aina kun ”pakolainen” riehuu, raiskaa ja tappaa Suomessa, media siirtää keskustelun Perussuomalaisiin

Tämä piirros kuvaa hyvin sitä kieroutunutta näkemystä asioista silloin kun asioihin pitäisi puuttua, asioihin ei puututa vaan keskustelu siirretään vallan muuhun, kuten näilläkin blogeilla näkee. Miksi totuudesta ei saa enää puhua…?

Suuret ja vanha puolueet nojaa vanhoihin arvoihinsa sikari kädessä ja viis veisaa tämän maan asioista, ne tappelee keskenään, aina sitä ikuista vasen ja oikea vääntöä, mikä on ihan naurettavaa.

Perussuomalaiset on nostaneet monesti asiat pöydälle, miksi sitä joka puhuu asiaa ei haluta huomata, sehän on nimittäin vastuun kiertämistä kun suuret vanhat puolueet ei hoida asioita,  raukkamaista pakoilua.

Jaa käyttäen:


35 Replies to “Aina kun ”pakolainen” riehuu, raiskaa ja tappaa Suomessa, media siirtää keskustelun Perussuomalaisiin”

 1. Vanhat puolueet eivät halua olla missään tekemisissä Persussuomalaisten kanssa, Se on yhteistyökyvyttömyyttä, suvaitsenattomuutta, kansan pettämistä, valheisiin turvautunista ja täysin tuomittavaa.
  Suomessa on monipuoluejärjestelmä, tai ainakin pitäisi olla, mutta vanhat puolueet käyttäytyvät, kuin olisi vai he ei muita. Kun sitten tulee joku , joka sanoo, että asiat voidaan tehdä toisinkin, niin vanhat puolueet eivät edes suostu kesskustelemaan niistä. Se on tyhmää ja tuomittavaa, koska siitä kärsii koko kaansa, kun parhaat ja viisaimmat ihmiset vaiennetaan ja tuomitaan jos millä leimakirveellä.
  Jussi Halla-aho on Suomen ja Euroopankin paras asiantuntija maahanmuuttoasioissa. Hän on perehtynyt hyvin maahanmuuton ongelmiin mm. EU:n parlamentissa ja luotuaan kattavan verkoston EU:n jäsenmaiden poliitikoihin.Häntä pitäisi ehdottomasti käyttää maahanmuuttoasioissa Suomessa, sillä Suomessa on vähän todella osaavia ihmisiä.

 2. Mikä minua huvittaa eniten on se että näitä Perussuomalaisia verrataan äärioikeistolaisiksi vaikka heidän arvomaailma ja ideologia on tässä:

  ”Perussuomalaiset on isänmaallinen ja kristillissosiaalinen puolue, joka edistää kansallista etua. Me arvostamme ja haluamme korostaa tavallisten ihmisten ääntä ja roolia politiikassa, kulttuurissa ja historiassa.

  Perussuomalaisten huomion keskiössä ei ole yksittäinen ammattikunta tai muu suppea eturyhmä vaan suomalaiset kokonaisuudessaan. Olemme vanhanaikaisen ja epäoikeudenmukaisen eturyhmäpolitiikan yläpuolella.”

  Sitten kun näitä nimitellään natseiksi muiden tahojen osalta ei kukaan puutu siihen, mutta kun nämä nimittää muita tai joitain natseiksi siihen puututaan kaikkien taholta.

  Onko Suomessa oikeasti ”demokratia” vai ”vaiennettu demokratia”.

  Kyllä minun mielestä meillä pitää olla sananvapaus, saa edustaa vaikka perkelettä jos siltä tuntuu, ei siihen tarvii sellaisen liittyä jota se ei kiinnosta.

 3. Persukammo kuvastaa sekä ahdasmielisyyttä että sen kantajan kyvyttömyyttä käsitellä asioita asioina.
  Samoin se kuvastaa kantajansa syvää pelkoa siitä, että hänen kannattamansa johonkin ”asiaan” uskova ideologia tulee häviämään ajanoloon realistisesti ajatteleville kansalaisille.

  1. Tulee myös mieleen että nämä perussuomalaisia kammoavat ovat itse alttiita pelkäämään näkymätöntä, onko heidän omat puolueet vieneet mielen ajatella itse, ajatellaan niinkuin puolue määrää,,,,

 4. Oulun raiskausorgioiden jälkeen sisäministeri sentään sanoi, että sellaiset törkeisiin rikoksiin syyllistyneet pitäisi karkottaa Suomesta ja että sen karkotusuhan pitäisi olla kaikkien turvapaikanhakijoiden tiedossa.

  No, se on tietysti vaan puhetta – haluan nähdä vastaavia tekoja.

  1. Juu, puhetta on piisannut, milloin tulee tekoja. Kansalla menee luotto tälläisiin ”pidän puheen” ministereihin ja päättäjiin, tekoja ei tapahdu varsinkaan juuri tämän pakolaisasian suhteen.

 5. Itseasiassa SDP ja Kepu/Maalaisliitto joutaisi jo pois puoluekartalta täysin vanhentuneina. Molemmat puoloueet on perustettu aivan toisenlaiseen Suomeen, missä nyt elämme. SDP:n tärkeimmät tavoitteet on saavutettu jo aikoja siten ja Kepun kannattajakunta on huvennut samassa tahdissa, kun tilaluku on pienentynyt. Maalaisliitto/Kepu perustui pieniin perheviljelmiin, joita oli Suomessa paljon vielä sotien päättyessä, Mutta ne olivat tehottomia ja siksi niitä jouduttiin tukemaan sadoilla miljoonilla joka vuosi oli sitten kato tai ei. Nyt on toisin, kun on siirrytty tehomaatalouteen. Tiloja on paljon vähemmän ja niiden koko on suuri. Ne ovat hyvin koneellistettu ja tarvitsevat siksi suhteellisen vähän v äkeä . SDP ja Kepu/Malaisliito on iltalaskun puolueita, joiden ainoa tehtävä on olla valtionhoitajana. mutta siinä roolissa kansalaiset unohtuvat, kun koko toiminta kohdistuu vain valtiontalouden hoitoon ei kansalaisten hyvinvointiin. Nyt tarvitaan aivan uudenlaista ajattelua politiikassa. EU ei ole ratkaisu. Ratkaisu löytyy siitä, että etsimme ja löydämme oikeat strategiat asioille. Se vaatii avarakatseisia miehiä ja naisia, jotka ovat valmiita keskustelemaan keskenään ilman ennakkoehtoja asioista kuunnellen herkällä korvalla kansan tuntoja, mm. somekirjoitusten kautta.

  1. Suomessa puolueilla on outo tapa nokkia koko ajan toisiaan, eikö ne voi olla normaalisti, sitten kun toinen on vallassa se kostaa toiselle, joka kerta kansalaiset kärsii.

  2. Kepussa on paljon yrittäjiä.
   Kokoomuksessa on paljon verovaroilla eläviä kuntien ja valtion virkamiehiä, opettajia, lääkäreitä ja muita hyväpalkkaisia ja koroillaan eläviä ja myös Kiljusten herrasväkeä, jotka aikovat elää köyhempien eläkeläisten siivellä, eivätkä halua toteutettavan oikeudenmukaista elinaikaodotekerrointa.

  1. Eivät vaivaudu muutenkaan lukemaan ja ymmärtämään toisten esityksiä, koska edustavat sitä ainoata oikeata totuutta.

   1. Ukkotuneita päättäjiä ja vanhat tavat ei lähde pesemälläkään ja loppu peleissä kaikilla näillä puolueilla on yksi jumala….raha.

  2. Ahaa, Niilokin miettii siirtymistä demareista ihan äärioikealle persuihin ?

   PS. persujen ohjelman päätavoite ei tähtää mininkään muuhun kuin MAAHANMUUTTOON ISOIN KIRJAIMIN JA SANANKÄÄNTEIN.

   1. juhani, kertoisitko minulle kuinka äärioikealla perussuomalaiset on kun se on isänmaallinen ja kristillissosiaalinen puolue.

    Minä en oikein pysy kärryillä kuinka voi olla kristillissosiaalinen ja samaan aikaan äärioikeisto…vai onko uskovaiset äärioikeistoa myös, minä kun en kuulu kirkkoon enkä muutenkaan usko mielikuvitusolentoihin niin voisitko täsmentää tämän äärioikeisto maininnan, kiitos.

    Eikä se minusta tähtää isoin kirjaimin MAAHANMUUTTOON eikös se tähtää maahanmuuton vastustamiseen, olenko tässäkin ihan pihalla….

 6. Marko, persut luokitellaan äärioikealle. Kristillisyydestä ei ole mitään tietoa, kun katsoo suvaitsematonta asennetta sekä monen persun tuomioita mistä ja kuka kulloinkin.

  Isänmaallisuus on paljon realistisemmin tulkittu kokoomuksessa, keskustassa, KD:ssä ja jopa RKP:ssä.

  Eikö tuo maahanmuutto ja sen kontrolli ole kaikkien muidenkin asia, mutta ei jälkiviisaasti niin kuin persut.

   1. Persut ovat normaaleja, muut ovat internatseja. Haluavat totalitaristisen eu-vallan, sananvapauden rajoittamisen USA:n ja Venäjän tasolle ja alikin ja todellisuudessa tuhoavat Suomen aseman valtakuntien valiona, vaikka ovat olleet itse sitä asemaa luomassa ja jonka luomisessa ei PS-puolueella ei ole ollut juuri ansiota. Mutta PS ymmärtää saavutetun tuloksen arvon ja haluaa sitä puolustaa.

  1. Mikään taho Suomessa ei virallisesti luokittele heitä äärioikealle. Se on lähinnä henkilöiden ja tahojen oma ongelma lokeroida heidät äärioikealle. Voidaanhan minutkin luokitella jonkun mielestä tietynlaiseksi vaikka minun agenda ja pyrkimykset on täysin erilaiset, luokitella saa vapaasti mutta jos puolueen virallinen kanta ei ole äärioikeat niin silloin se ei ole.

  2. Karjalainen on sitten loistavasti jälkiviisas, kun ohittaa sen tosiasian, että tuota holtitonta elintasoturistien tulvaa arvosteltiin jo silloin, kun se vasta oli aluillaan.
   Sitä eivät tehneet suinkaan nuo Karjalaisen hellimät rantaruotsalaiset.

   1. Eihän rantaruotsalaisissa muuta vikaa ole kuin se, että kannattavat äärinationalistista freudenalistipuoluetta. Saksassakin Aatun puolue oli melkoisen suosittu aikoinaan.

    Freudentalistien tarkoituksena on heikentää suomalaisia matutulvaa paisuttamalla, eivätkä älyä, että myös heidän oma painoarvonsa alenee. Kohta vain joku tärähtänyt opiskelee ruotsia.

 7. LIsäksi sananvapautta kielleteen Suomessa, kun vain yhdensuuntaiset mielipiteet ovat sallittuja. Huhtasaaren Lauraltakin evättiin Uusi Suomi-blogi.

  1. Tämä maa alkaa vaikuttamaan enemmän ja enemmän Orwellin maailmalta, kaikki mikä ei käy vanhojen valtaapitävien käsitykseen pitää hiljentää tai tuhota. Seuraillaan sanomisia ja tekemisiä, estetään ihmisiä osoittamasta mieltään.

   Mitä enemmän hyväksymme kokoontumisvapauteen puuttumisen, sananvapauden rajoittamisen, sekä moneen muuhun vapaan maailman oikeuteen puuttumiseen, sitä enemmän meistä tulee suljettu yhteiskunta. Se on huono tie….tuolla itänaapurissa on sellainen maailma, jos joku haluaa kokeilla, sinne voi aina muuttaa,,,

  1. Valitettavasti rauhallinen ja mellakoimaton mielenosoitus ei näytä kuuluvan vihesrvassareiden ja vasurianarkistien sanastoon.

 8. Eipä se lelunatsien itsenäisyyspäivän marssikaan miltään mellakalta näyttänyt, taustalla huusi vihervassarit ja tätihattuiset sopimattomia, niihin ei poliisi puuttunut vaan raudoitti näitä lelunatseja. Sen verran vapaasti saa mieltään osoittaa kunhan olet ”oikeiden tyyppien puolella”, kaukana tälläisestä on demokratia.

  En juuri näitä lelunatseja tässä kannata todellakaan, mutta antakaa jumalauta nyt sitten niiden kokoontua vapaasti ja pitää puheensa vapaasti.

  1. Minun mielestäni poliisi teki väärin poistaessaan liput kulkueesta. Se selvinnee käräjillä.

   Toisaalta Suomessa on tapana totella poliisia ja tarvittaessa sitten kannella poliisin tekemisistä jos se tuntuu tarpeelliselta.

   1. Silti, jos poliisi voi määrätä mielivaltaisesti mikä on heidän mielestä oikein, niin mihinkä tarvitaan lakia, varsinkin kun nämä lelunatsit oli ottaneet selville ettei kyseisen lipun käyttö ole laitonta.

 9. Jep. Pitää taas odottaa kun näitä ”pakolaisten” järjestämiä tapahtumia tulee taas lööppeihin, jos media uskaltaa niistä edes puhua tai viranomaiset tiedottaa.

  Katsotaan sitten taas kuinka syy on taas kuulijan…

 10. ” Niin että suoruudesta suoraan kanveesiin kun sanoo mitä ajattelee mielipiteillään yhteiskunnallisilla kentillä – varustettuna somella ”.

  Vähän kuin aikoinaan Hannu Salaman ” Juhannustanssit ” !

  Kuin kriittinen arvostelu on nykyisin rasismia että esim.tietty mahdollinen viha on luonnollinen mielentila joka kuuluu ihmisluonteisiin.

  No,mitä esim.vihaa ja miksi kuin millä tavoin että ketä,syystäkö mutta kriittisyys esim.paljon puhuttuun maahanmuuttoon/-pakolaisuuteen ”laittomuuteen”,silloin pitäisi ns.”vihata toimimatonta järjestelmää”.

  Ihmisarvo on kuitenkin jakamaton !

  Ennen mm.-60,70 luvulla oli tietyt seikat ns.luonnollisia kuin aikaansa eläviä mutta nykyisin loukkaavia että jopa laissa kiellettyä ” rasismin sanakieltä”.

  Todellinen käytännön rasismi tarkoituksella osoitettuna on taas : Asia erikseen !

   1. Kohta saattavat hakaristiliput tulla muotiin. Silloin etujoukossa riehuvat – vihreät, koska muotitietoisuus on heille alfa ja oomega. Saattaa tuo Karjalainenkin löytää tuosta joukosta itsensä. ”Ei pidä olla impivaaralainen” vaan pitää hillua muotitietoisten mukana.

 11. Ei kannata kiistellä mihin karsinaan kukin puolue kuuluu.
  Parempi tapa on seurata miten puolue toteuttaa tai puollustaa
  niitä asioita ja arvoja, jotka itselläkin.

  Minä pelkään ennemmän EU:n- liittovaltiota kuin pakolaisia.
  Eurostoliitosta ei pääsi irti millään Pakolaisista kyllä,
  jos ollaan itsenäisiä.

Kommentoi