Georgiasta asti tulee roistot murtautumaan Suomessa asuntoihin

Viisumivapaus tuo myös roistot tänne, murtojen määrät lisääntyy ennätysvauhtia, ulkomaalaisten osuus on tuplaantunut. Kun se oli 20% kaikista murroista niin nyt se on 40%. Erittäin merkille pantavaa on mm georgialaisten osuus… Kuinkas maassa johon Venäjä hyökkäsi asuu noinkin paljon roistoja…?

Suojeleeko tässäkin läntinen Eurooppa roistovaltioita, nämähän on järjestään kovan rikollisuuden tahrimia maita, Ukraina, Baltian maat, Georgia jne. Minua ei huvita hyysätä roistovaltioita. Se tarkoittaa näissä maissa myös korkeampaa korruptiota, vallan väärinkäyttöä ja ihmisoikeuksien loukkaamista enemmän kuin läntisessä Euroopassa.  Eli hyysäämme roistovaltioita EU:n sisällä.

Pitäiskö pistää Kimi Räikkönen hoitelemaan nämä (pientä huumoria väliin…)

Lähde:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/asuntomurtojen-maarassa-selva-piikki-ulkomaalaiset-jarjestaytyneet-rikollisryhmat-tulevat-suomeen-tekemaan-rikoksia/7173418

 

Jaa käyttäen:


8 Replies to “Georgiasta asti tulee roistot murtautumaan Suomessa asuntoihin”

 1. Impivaarassa asiat olivat paremmin. Veljekset tekivät tuottoisaa kauppaa ulkomaailman kanssa. Mutta kukaan ei uskaltautunut Impivaaraan ryöstöretkille. Toukolan väkikin rettelöi vai omalla raitillaan.

 2. Prosenttiosuudet ovat hälyttävän suuria eikä niitä voida verrata kantaväestöön.
  Rajat auki politiikka mahdollistaa ja suvakit vähättelee sanomalla että kantaväestökin.

 3. EU:n yksi suurimmista virheistä oli Schengen-sopimus, joka solmittiin siinä utopistisessä uskossa, että vapaa liikkuvuus tuo onnea EU-kansalaisille. Mutta kun aina on niitä, jotka käyttävät väärin ja rikollisesti tällaisia tilanteita. Sopimus sallii jäsenmaille rajatarkistukset, tosin vain tilapäisesti, jos maa on jotenkin uhattuna. Nyt Suomi on uhattuna rikolliosjoukoilla ja nyt pitäisi panna rajatarkistukset voimaan. Mutta kun Suomen poliittinen eliitti haluaa olla EU:n mallioppilas, niin kansa saa kärsiä. Siksi ensi kevään vaaleissa, valitaan eduskuntaan EU-kriittisiä edustajia, jotka ajattelevat Suomen kansaa ja kansan hyvinvointia enemmän, kun mitään muuta.

 4. Väiski, katsotaan nyt ensin esimerkki Britanniasta, jossa Brexit kaatuu ja, jossa valtaosa kansasta ml. Irlannista, Skotlannista ja Walesista haluavat jatkaa EU:n jäsenenä perusbrittien lisäksi. Syy, heitä kusetettiin Johnsonin johdolla silmään pahimman kerran.

  Siis utopiaa, EU voi kehittyä, mutta kukaan ei todellisuudessa sitä aja alas.

  Rajavalvonnan systeemiä sen sijaan pitää kehittää.

  EU on jotain muutakin kuin vain ”Hallaa” !

  1. Mitenkähän tuo Britannia liittyy rosvojoukkoihin Suomessa ja vapaaseen liikkuvuuteen?

 5. Tuon kaiken aloitti öö-luokan politiikko Cameron typerällä äänestyksellään. Ja äänestäjiä johdettiin urakalla harhaan valheilla. Tuo Englanti onkin varsinainen pölhöjen valtakunta jossa hyysätään jonninjoutavaa kuningashuonetta muun muassa ja on oikea luokkayhteiskunta.

 6. Itse kovasti ihmettelen jotta mm tämä Georgia ja nämä muutkin pelkää Venäjää ja vaatiivat länneltä kovempia otteita Venäjää kohtaan ja sotilaallista suojaa. Kyllä jos noissa maissa on noin kovatasoisia ja häikäilemättömiä roistoja niin luulisi että riittää niissä vastusta ryssää vastaan. Vai onko tarkoitus makoilla vain EU:n huomassa ja odottaa valmista. Raukkamaista.

Kommentoi