Irak ei ota pakkopalautettuja

Kaikki Irakista Suomeen tulleet nuoret miehet (osassa mukana terroristeja) … yksikään näistä ei kelpaa omaan maahansa. Eli kielteisen turvapaikka päätöksen saaneet sandaalin kuluttajat jää Suomeen. Irak on yksiselitteisesti kieltäytynyt ottamaan näitä vastaan.

Kiitos ylihölmö Sipilälle. Saimme näin loppuiäksemme kymmeniä tuhansia makailijoita ongelmineen.

Irakilaiset ovat juhlineet pakolaiskeskuksissa päätöstä. Saivat näin ”torjunta voiton” Suomesta. Nyt kun voivat jatkaa öllöttämistä niin ei rikokset tai mitkään estä näiden toimia Suomessa. Tulevat olemaan elätettävinä hamaan tappiin.

Mitäs lottootte kun tämä ilosanoma kiirii muille sandaali sankareille Irakiin…niitähän tulee tänne miljoonia.

Jaa käyttäen:


36 vastausta artikkeliin “Irak ei ota pakkopalautettuja”

 1. Armeijalle harjoitusmaaleiksi? Olisi se ihan toista ampua juoksevaa elintasoloista, kuin pelkästään nousevaa pahvitaulua.

  1. Laittomasti maassa olo on jo nykyään rikos.
   Siitä vaan pitää ensin tuomita ja sitten palauttaa rikollisena.

   1. Ettei vaan olisi nykyisin rikkomus, eikä rikos? Ilmeisesti ei ole mahdollista tuomita oikeaa rangaistusta rikoksesta. En tiedä, että ketään olisi tuomittu laittomasta maassaolosta.

  2. Eli mahdollisuus olisi, mutta sitä ei jostain syystä haluta käyttää? Valitettavaa myös, että tieto leviää näiden keskuudessa, mihin kannattaa tähdätä – Suomeen tietysti!

  3. Niin…kukas näistä vapaaehtoisesti palaa ja kun syyllistyy rikoksiin niin Suomen oikeuskäytäntö on niin pitkä prosesseineen että vituix menee

 2. ”Oli kyseessä Irak tai Nigeria, suvereeni valtio päättää, kenet he sinne hyväksyy ja millä ehdoilla.”

  https://yle.fi/uutiset/3-10291174

  Hmm…?

  No toisaalta jos katsotaan suvereenin valtion määritelmää niin eihän Suomi sitä enää täytä, joten meillä ei liene myöskään oikeutta päättää kenet ja millä ehdoin tänne hyväksytään.

 3. Suomi voisi lähettä Irakin Suomen suurlähettilään takaisin Irakiin. Mitä se äijä täällä tekee, kun ei hän hoida hommiansa. Vai onko vika suomalaisissa viranomaisissa, jotka ovat laiminlyöneet tehtävänsä jo aikoja sitten, kun eivät ole tehneet kahdenvälistä luvutussopimusta?

 4. Ei tähän voi muuta sanoa kuin elämme hölmölässä. Kuulin tuon uutisen aamulla radiosta. Meinasi mennä kahvit väärään kurkkuun.

  Tässähä on Irakilla ja muilla naapuri muslimi mailla voiton avaimet valloittaa omilla kansalaisillaan, kulttuurillaan ja uskonnollaan länsimaita. Miljoonat aikuiset äijät ohjataan mm Suomeen…sitten kun me todetaan ettei näillä hätää ole ja yritetään palauttaa niin eivät ota vastaan..

  Siis, onhan tämä oikeasti jo ihan älytöntä.

 5. Rajat kiinni ihan oikeasti. Sandaali äijät johonkin kippoon ja potkastaan se itämerelle ajelehtimaan…suuntana Naurusaaret

 6. Lakia on muutettava niin, että laiton maassaolo on rikos ja minimissään 2 vuotta vankeutta – suora palautus kotimaahansa.
  Toki Irakille voisi alkaa lähettämään laskua jokaisesta täällä loisivasta irakilaisesta elatusmaksuna.

  1. Niimpä. Mutta ei. Onhan meillä nyttenkin hallitus joka haluaa tänne 10 000 lisää vuodessa…me ollaan niin kusessa…

  2. Niitten palveleminen hotellitasoisessa vankilassa maksaa liian paljon veronmaksajille. Tuomio laittomasta maassaolosta voisi olla vaikkapa 100 ruoskaniskua paljaaseen selkään, mutta tuomiota ei panna täytäntöön jos tuomittu palaa vapaaehtoisesti heti sinne mistä tulikin.

   1. Vastaanottokustannuksiin upposi vuonna 2015 125 miljoonaa euroa, vuonna 2016 530 miljoonaa. Tämän vuoden talousarviossa niihin on varattu 225 miljoonaa, ja ensi vuonna saman verran.

    Nämä ovat pelkkiä vastaanottokustannuksia. Valtio maksoi kunnille kotouttamiskorvauksia vuonna 2015 97 miljoonaa euroa ja vuonna 2016 132 miljoonaa. Sekä tämän että ensi vuoden talousarviossa kotouttamiseen on varattu 232 miljoonaa.

    Suorat ja välittömät kustannukset vuosilta 2015-2018 ovat siis 1,8 miljardia euroa. Päälle tulee tietysti vielä lasku esimerkiksi oikeuslaitoksen kuormittumisesta. Nämä olisivat isoja rahoja, jos puhuttaisiin mistä tahansa muusta kuin maahanmuutosta. Kun puhutaan maahanmuutosta, silmääkään ei räpsäytetä.

    Hallitus ei ole rikosoikeudellisessa tai korvausvastuussa tekemisistään tai tekemättä jättämisistään, mutta poliittinen vastuu sille kai kuuluu. Miten hallitus osoittaa poliittisen vastuun kantamista? Olemalla järkyttynyt? Sanomalla kansalaisille, että malttia, ei saa antaa vihalle ja pelolle valtaa?

    Lähde: https://www.nykysuomi.com/2017/08/21/jussi-halla-aho-maahanmuuton-kustannukset-2-miljardia-euroa-ja-3-ihmishenkea/

 7. Kun Suomen maahanmuuttoasioita hoiti vuosikaudet lehmän utareen tutkija sisäministeriön kansliapäälllikkö Päivi Nerg, niin nyt kannamme sitä hedelmää, jota Nerg kasvatti. Hän oli silloin virassa. kun maahan tuli laumoittain nuoria irakilaisia miehiä Ruotsista, josta meidän ei olisi tarvinnut ottaa heitä vastaan. Hehän tulivat turvallisesta maasta. Nergin valitsi sisäministeriön kansliapääälliköksi silloinen sisäministeri kristillsten Päivi Räsänen. He ovat uskon sisaruksia keskenään. Epäsopivampaa henkilöä tuskin löytyy Suomesta hoitamaa maahanmuuttoasioita. Sisäministeriön kansliapäällikön olisi pitnyt jo silloin, kun irakilaiset nuoret miehet tulivat Suomeen onnen onkijoina aloittaa neuvottelut Irakin kanssa palautussopimuksesta. Mutta se laiminlyötiin.Nyt olemme kusessa näiden sällien kanssa, joita on paljon.

   1. Suurin roisto voi hyvinkin olla Suomen nykyinen pääministeri, mutta kyllä Nerg kuuluu myös roistolistalle. On valehdellut ja vähätellyt ongelmaa. Nerg on myös sitä porukkaa joka haluaa vaikeuttaa aselupien saantia. Räsänen sen sijaan vastusti aselakien yltiöpäistä tiukentamista.

    Minusta aikaisemmalla sisäministerillä Petteri Orpolla (kok) olisi myös pitänyt olla enemmän älliä ja selkärankaa kun sitä kansainvaellusta valui Ruotsin rajan yli Suomeen.

    Meitä on moneen lähtöön.

    1. Kyllä oli ennen helpompaa. Tämä EU ja shengen rajat ajaa oikein vauhdilla näitä ”asylum” sakkia hyvän sosiaali turvan luo. Että sieppaa. Toisaalta tässä rokotetaan sitten Suomen vähäosaisia, eläkeläisiä, sairaita ja väliinputoajia, nämä ne olisi tarvinnut sen 1,8 miljardia auttamaan, työllistämään, kouluttamaan ja kannustamaan. Nyt sandaali äijät nauraa partaansa ja makoilee meidän piikkiin hotellitasoisssa keskuksissaan, raiskailee alaikäisiä lapsia, puukottaavat naisia, tekevät rikoksia,,,,ainiin, eihän näin saanut sanoa, en sanonutkaan, se oli…Pirkka…

 8. Väkivallan uhkaajat saati terroristitekijät ulkomailta,eivät kuulu maahamme jos heillä ei ole mitään vastinetta sopeutua yhteiskuntaamme – vaan eläen omassa kuplassaan että käyttäen yhteiskuntaamme hyväksi omille epämääräisille tekemisilleen. Rikollisuus ei todellakaan kuulu humanismiin eikä maamme palveluihin,että eiköhän sitä ole jo omastakin takaa.

  1. Seppo. Pelkään että tämä on vasta alkua muslimien invaasiolle Eurooppaan… olemme avanneet ” Pandoran lippaan”…avoin shekki.

 9. Avoimien rajojen politiikka sopisi hyvin ideaalimaailmaan, jossa ihmiset ja valtiot olisivat rehellisiä, eivätkä olisi ahneita.

  Valitettavasti me emme elä ideaalimaailmassa.

  Kansallisvaltio on vallan erinomainen keksintö. Yksi kansa, yksi valtio. Toinen kansa/valtio ei voisi sortaa toista kansaa/valtiota.

  Minun mielestäni EU on periaatteessa hyvä keksintö – yhtenäinen suuri talousalue, jonka valtioiden välillä kauppa on vapaata ilman tulleja. Suomi elää viennistä, joten meille se olisi erinomaisen hyvä asia. Valitettavasti siinä EUssa on kuitenkin liuta ”valuvirheitä”, jotka pitää korjata,

 10. Nerg kieltämättä on valehdellut niin paljon julkisuudessa että palkintosijoille pääsee – mutta hän oli kuitenkin implementoiva osapuoli, ei päättävä. Valtioneuvosto hänet palkkasi, valtioneuvosto häntä piti leivässä, valtioneuvosto hänen toimensa hyväksyi ja valtioneuvosto häntä palkitsi.

Kommentoi