Karkoituspäätös

Oletteko tajunneet että Suomessa on noin 10 000 karkoituspäätöksen saanutta laittomasti maahantullutta ”pakolaista”. Niitä on reilusti enemmän kuin koko Suomessa on Poliiseja…

Eikä niistä päästä eroon. Mykkänen (kok) tämä erikoinen sisäminsterimme on kädetön näiden suhteen.”Pakolaiset” ruuhkauttaa pakolaisasioista vastaavien työt ja nämä valittavat aina uudelleen jotta saavat jäädä tänne tekemään rikoksiaan, näistähän luetaan nykyään harvase päivä, se on fakta.

Mutta koska olen uudesti syntynyt suvakki, niin toivotan heitä lisää tänne tervetulleeksi, koska on rasistista laittaa hanttiin alkuasukkaana. Haluan myös nähdä mies miestä vastaan painit poliisien kanssa, koska asetta poliisi ei saa käyttää, lakihan on Suomessa aina rikollisen puolella.

Siispä… Tervetuloa! Annan kotini teille, täällä on aina tilaa (valehdellahan saa koska pääministerimmekin valehtelee)

Karkoituspäätös ei tarkoita Suomessa mitään.

Jaa käyttäen:


35 Replies to “Karkoituspäätös”

 1. Suomen lainsäädäntöä ollaan nyt viimeinkin rukkaamassa uusinta-anomusten suhteen. Tällä hetkellä voi kielteisen päätöksen saanut keksiä uuden tarinan ja tehdä uuden turvapaikka-anomuksen ja se kierre voi jatkua loputtomiin.

  Kun lakimuutos saadaan aikanaan voimaan niin enää ei voi karkotuskuljetukseen lentokentälle viety karkotettava rustata siellä lentokentällä uutta turvapaikkahakemusta kuten nyt voi.

  1. Pitäisi noudattaa ensikädessä Tanskan linjaa jossa nämä ”pakolaiset” pakkosiirretään saarelle, näitähän on mm vanhoja PV:n hallussa olleita saaria joissa varusmiehet on pärjänneet olla, kyllä ”pakolainen” siellä pärjää vallan mainiosti. He jotka kieltäytyy pitää raudoittaa ja viedä väkisin.

   Kasa perunoita ja hummusta säkeissä, tehkööt niissä ruokansa.

   Sieltä nämä voi raiskailla sitten vaikka toisiaan, tietenkin jos alkaa riehuminen niin odotellaan milloin viimeinen riehuja on enää pystyssä ja viedään se sieltä kotimaahansa jatkamaan rieuhumista…siellä se loppuu.

   Tulee mittari täyteen .

   1. Sitten kun siitä kohtelusta leviäisi sana sinne lähtömaihin niin kyllä ne lähi-itäläiset katselisivat mukavampaa paikkaa minne asettuvat loisimaan vastaisuudessa… samalla säästöä Suomalaisille veronmaksajille ehkä suuruusluokkaa n. miljardi per vuosi…

 2. Tässä linkki hyvään keskusteluun, ainut joka laittaa oikeasti hanttiin tässä ”pakolaisasiassa” on Jussi Halla-Aho, olkoonkin kuka mitätahansa mieltä niin kyllä tämä äijä edes yrittää pitää kantasuomalaisten puolta, toisin kuin nämä muut oman edun ajajat:

  https://areena.yle.fi/1-50008946

  ”Oulun seksuaalirikostapaus järkyttää suomalaisia. Stagella sisäministeri Kai Mykkänen (kok.), raadissa asiaa puimassa kansanedustajat Jussi Halla-aho (ps.), Eero Heinäluoma (sd.) ja Olli-Poika Parviainen (vihr.).”

  Mykkäsen ”herääminen” on vallan omituista, sillä kokoajan näitä raiskauksia lapsia vastaan on ollut Suomessa ”pakolaisten” toimesta. Vihdoin kun Oulussa kansalaiset laittoi hanttiin kun poliisi ja hallitus ei tee mitään vasta silloin alkaa lakien kiristys. Mitä tekee ministerillä joka ei ole tehtäviensä tasalla…

  1. Halla-aho on järkimiehiä. Suvakit ei pysty kommenteillaan horjuttamaan Jussin armotonta faktoihin perustuvaa tietämystä ja argumentointia.

   Pitäis kantaa eduskunnasta ulos kaikki terroristien hyyssääjät…

  1. Kyllä ne sinne lähi-itään jonnekin mahtuu, jos ei muuta niin ainakin ne jotak marssi Ruotsista tänne saavat marssia sinne takaisin. Hoitakoon Ruotsi kunniakansalaisensa itse,,,

   Irak tekee tietoisesti tätä etteivät ota näitä takaisin,,,jokainen tietää miksi.

   1. Suomen on ilmoitettava Irakille, että kaikki rahatuki loppuu samantien, elleivät ota näitä vastaan.
    Kyllä ne sitten kelpaavat – vaikka pakkotyöhön siellä.

   2. ”Irak tekee tietoisesti tätä etteivät ota näitä takaisin,,,jokainen tietää miksi.”

    Irak, kuten Kuubakin aikoinaan, on kiitollinen, että pääsi tietystä aineksesta eroon.
    Kuubassa Castro tyhjensi vankiloita lähettäen asukkeja veneellä Floridaan.

  2. Kohdasta 14:00 alkaen Heinäluoma kertoo, että Suomella on keinoja painostaa vastaanottamaan kansalaisiaan. (Yksi saattaisi olla raha-avustusten lopettaminen.)
   Eurooppaan on tullut irakilaisia myös väärennetyillä syyrialaispasseilla, jolloin palautus sotatoimialueille on ollut vaikeampaa.

 3. Tiedoksi, että Irak ottaa vastaan rikoksista tuomitut vastoin niiden tahtoakin. Tavallisia irakilaisia Irak ei ota vastaan jos nämä vastustavat palautusta.

 4. ”Rajat auki taivasta myöten” -porukoiden pitäisi antaa turisteille korvauksia omasta pussistaan, koska ovat houkutelleet heitä tänne kärsimyksiin antamalla virheellistä kuvaa.

 5. ”Mistä yhteiskunnan kustannuksella elävät antavat?”

  Kukin antaisi varojensa mukaan ja pieni symbolinenkin ele olisi kaunis, jonka muisto lämmittäisi turistia kotimatkalla.

 6. Hepuille voitaisiin luvata optio paluusta sitten, kun Suomi on luopunut eurosta ja saanut tuotantonsa työllistäväksi ehkä viiden vuoden viiveellä.

 7. Sitten voitaisiin luvata sotatyömiehen tehtäviä täydellä ylöspidolla, jos vaikka syttyisi sota Venäjää tai liittovaltiofanaatikkoja vastaan.

 8. Minusta miljonääri Sipilän kuuluu kantaa vastuu ja alkaa maksamaan omasta pussistaan rahalliset tuet näille sandaaliäijille, luultavasti yksikään muu suomalainen ei ole mennyt huutelemaan arabien tv kanavalla ilosanomaa jotta tulkaa tänne, minä tarjoon asunnon ja ylläpidon. Lasku Sipilälle, repikööt rahat vaikka persenahastaan.

 9. Paperittomille on jo myönnetty lähes samat oikeudet, kuin turvapaikan saaneilla on. Eli ei näillä paperittomilla mihinkään kiire ole. He käyttävät häikäilettömästi hyväkseen Suomen viranomaisten hyväntahtoista hölmöyttä, joista sisäministeri Mykkänen on kaikista hölmöin. Ja kansa maksaa ja kärsii nälkää. Köyhien määrä on jo lähes miljoona kansalaista, jotka elävät toimeentulorajan alapuolella.

  Hurstin ja muiden hyväntekijöiden työtaakka vaan kasvaa. Ja porvarihallitus ei anna edes pientä tukea Hurstille. Elämme kovassa porvarillisessa maailmassa, jossa rikkaat porskuttaa. Kirveellä olisi töitä.

  1. Tuossa viereisessä kylässä on pakolaiskeskus jonne pitää mennä ongelmien sattuessa kahdella poliisin partioautolla, naisia poliiseina sinne ei voi edes päästää….ambulanssin henkilökunta joutuu menemään tilanteen sattuessa sinne luotiliivit päällä ja kahden tai kolmen poliisi auton turvin.

   Onko syy muka meidän ilmastossa, huonossa ruassa vai missä, minusta kun se syy on siellä tänne tulleissa, nämä on luultavasti omassa maassakin jo hyvin rikollista sakkia tai taipuvaisia väkivaltaan, ehkäpä siksi kukaan ei näitä halua omaan maahansa edes takaisin.

   1. Mielestäni on varsin luonnollista, että tuollaisessa tilanteessa hermot kiristyvät.
    Houkuteltu pohjolan perille ja ihmissalakuljettajat vieneet rahat.

    Ei kantsisi vihervasureitten suosia ihmissalakuljetusbisnestä, ellei ole omat rahat siihen sijoitettuina.

   2. ”Onko syy muka meidän ilmastossa, huonossa ruassa vai missä,… ”

    No, kun VOKissa tarjottiin kalkkunaleikettä ohraryynipedillä riiisin asemesta.

 10. Pudotetaan laskuvarjolla lentokonesta jos maa ei suostu ottamaan vastaan karkotettavia.

 11. Tanskan malli käyttöön. Kun turvapaikkahakemus on hylätty, niin johonkin saareen vaan leiri pystyyn. Eiköhän se hillitse tänne tuloa. Meidän vihervassarit kukkahattutädit saa haistaa p—an.

  1. Kyllä siellä saaressa pärjää, nykyään kun on kaikenmaailman lämmityksetkin tehty helpoksi käyttää. Puhelimia näille ei pidä jättää kouraan eikä nettiä käyttöön. Omatoimimatkailua parhaimmillaan.

 12. Näin sanotaan Migrin sivuilla, miksi tätä ei noudateta,,,,???

  Karkottamispäätös
  Sinulle tehdään karkottamispäätös, jos sinulla on jo ollut oleskelulupa Suomeen, mutta sinulle ei myönnetä jatko-oleskelulupaa. Sinut voidaan karkottaa myös silloin, jos olet syyllistynyt Suomessa rikoksiin.

  Jos sinut karkotetaan, mahdollinen voimassaoleva oleskelulupasi raukeaa.

  Sinulle annetaan mahdollisuus poistua Suomesta vapaaehtoisesti lyhyenä vapaaehtoisen paluun määräaikana. Määräaika on yleensä 30 päivää. Jos haluat palata vapaaehtoisesti kotimaahasi, voit hakea vapaaehtoisen paluun tukea. Lue lisää vapaaehtoisesta paluusta Paluu kotimaahan -sivuilta.

  Jos et poistu maasta, poliisi tai Rajavartiolaitos panee täytäntöön karkottamisen, eli maasta poistamisen.

  Sinulle määrätään myös maahantulokielto Schengen-alueelle, jos

  jatkolupahakemuksesi on hylätty maahantulosäännösten kiertämisen takia esimerkiksi lumeavioliiton vuoksi
  sinun katsotaan olevan vaaraksi yleiselle järjestykselle tai turvallisuudelle esimerkiksi tekemiesi rikosten perusteella
  et poistu maasta vapaaehtoisesti sinulle annettuna määräaikana.
  Turvapaikanhakijan käännyttämisestä voit lukea lisää Turvapaikka Suomesta – Käännyttäminen sivulta.

  Maahantulokiellon aikana et voi vierailla Suomessa tai muissa Schengen-maissa.

  Lähde: https://migri.fi/kaannyttaminen-ja-karkottaminen

  1. Siinä on ihan asiallista tekstiä, MUTTA:
   – vihervassarit piilottelevat niitä, että poliisi ei saa kiinni;
   – jos poliisi sattuu saamaan kiinni, niin niillä on heti veronmaksajien rahoilla maksettu kovapalkkainen asianajaja rustaamassa valituksia kaikkiin oikeusasteisiin ja uuden turvapaikkahakemuksen.

   Kielteisen päätöksen pitäisi viedä asianomaiselle poliisi, joka saman tien veisi päätöksen saaneen lukkojen taakse. Vaan niin ei tehdä, kun se ei muka olisi inhimillistä. Grrr…

   Oulun raiskauskarkelot ovat kuitenkin jo avanneet joidenkin silmiä, ehkä jotakin muuttuu. Ne linja-autojen suistamisyritykset ovat avanneet lisää silmiä.

   1. Sitten on yrittäjiä jotka elää valtion kukkarolla kirjaimellisesti, tässä yksi sellainen firma, näitä lakifirmoja on kasvanut kuin sieniä sateella hoitamaan juuri näitä karkoituspäätöksen saaneita, heiltä saa parhaat ohjeet kovaan hintaan ja tämä maksatetaan veronmaksajilla, siinä on tosiaan vielä ne viherpiipertäjät välissä tulkkaamassa asiat heille :

    https://www.minilex.fi/q/oikeudenk%C3%A4ynti-ja-voimassa-oleva-karkotusp%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s

    Soita lakimiehelle – 0600 12 450

    Hei

    Jos olet valittanut karkotuspäätöksestä, päätöstä ei voida pääsääntöisesti panna täytäntöön ennen kuin asia on lainvoimaisesti ratkaistu. Tällä tarkoitetaan sitä, että päätös on tullut lopulliseksi eikä siihen voi enää hakea muutosta.

    Jos karkotuspäätös on tehty sen vuoksi, että tilapäisen oleskeluluvan myöntämisen perusteena ollut seikka on poistunut, päätös voidaan kuitenkin panna täytäntöön aikaisin kahdeksantena päivänä sen jälkeen, kun päätös on annettu tiedoksi hakijalle. Tilapäisen oleskeluluvan myöntämisen perusteena on voinut olla esimerkiksi terveydellinen tai muu tosiasiallinen este, jonka vuoksi henkilö on ollut estynyt palaamaan kotimaahansa. Hallinto-oikeus voi silti tässäkin tilanteessa joko asianosaisen vaatimuksesta tai omasta aloitteestaan kieltää päätöksen täytäntöönpanon.

    Jos karkotuspäätöksesi perustuu muuhun kuin tilapäisen oleskeluluvan myöntämisen perusteena olleen seikan poistumiseen, sinua ei voida karkottaa maasta ennen syksyllä järjestettävää oikeudenkäyntiä. Jos karkotuspäätös perustuu edellä mainittuun seikkaan, voit vaatia hallinto-oikeutta lykkäämään päätöksen täytäntöönpanoa.

    Huomaathan, että lainsäädäntö on saattanut joiltain osin muuttua.
    Varmista asiasi lakipuhelimesta, soita
    0600 12 450.

 13. Eivät kaikki ole pelkästään jälkiviisaita. Jotkut ovat täysiaikaisia viisaita, nyt, ennen ja jälkeen.

  Torniossa oli ”rajat kiinni” mielenosoituksia, mutta vaikkukorvat eivät kuulleet tai eivät ymmärtäneet yksinkertaistakaan viestiä. Miljardien moka.

  Vihervasemmistolaiset eivät ole kouluttaneet näitä marssijoita. Nykyäänhän niillä on kai jonkinlaisia alan kursseja, jotta valtakunnan kassa saataisiin nopeammin tyhjäksi.

  Nyt oli kyseessä oikeistohallituksen moka, jota vihervasemmisto fanaattisesti kannatti. Tästä ajankohdasta lähti liikkeelle perussuomalaisten jakaantuminen kansallismielisiin ja kevytmielisiin höntsäilijöihin.

 14. Pahimmat pelkoni pakolaispurskeessa eivät näytä toteutuneen. Pidin mahdollisena, että Isis olisi soluttanut tulijoiden sekaan terroristejaan. Mutta Ruotsi ei liene ollut Isiksen iskukohteena tärkeä. Jos seassa olisi ollut Isiksen väkeä, niin Suomen suhteet turistipakolaiset lähettäneeseen Ruotsiin olisivat kärjistyneet.

Kommentoi