Kokoomuksen uusi agenda: Työnteko estää radikalisoitumisen

Onneksi meillä on viisaita ihmisiä. Voisimmeko lähettää Kokoomukselta delekaation lähi-itään kun heillä on lääke radikalisoitumiseen. Ajatelkaa sitä ilon päivää milloin yksikään henkilö ei halua enää ISIS joukoihin tai muihin terroristi ryhmiin.

Kokoomuksella on lääke: TYÖ

https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/irakista-saapuva-passidelegaatio-kuohutti-eduskunnassa-sisaministeri-mykkanen-tyonteko-estaa-radikalisoinnin/7070646#gs.thfsBPk

Olisiko aika vaihtaa kyseisen puolueen päättäjiä, minusta kun tuntuu että jäsenistössä voi olla edes joku, joka on ihan varmasti eri mieltä… Tai sitten varsinainen aivopesu on onnistunut heilläkin.

En olisi ikinä uskonut tuosta puolueesta tälläistä Suomen syöjää.

Jaa käyttäen:


20 vastausta artikkeliin “Kokoomuksen uusi agenda: Työnteko estää radikalisoitumisen”

 1. ”Miksi te annatte irakilaisten nöyryyttää Suomea. Miksi haluatte tehdä laittomattomasti Suomessa olevien tilanne helpommaksi, Huhtasaari kysyi.

  Sisäministeri Kai Mykkäsen (kok.) mielestä on positiivinen asia, jos turvapaikanhakijat integroituvat Suomen yhteiskuntaan työn kautta.” (MTV)

  Tämä jos mikä on epäisänmaallista.

  Olisiko ennemmin fiksumpaa panostaa omaan kansaan kuin laittomasti maassa oleviin ulkomaalaisiin.

  Onko Kokoomus oikeasti näin isänmaataan vastaan oleva puolue. Hei, ihan oikeasti.

  Eikä riitä sanoa että tämä on vain Sisäministerin touhuja, tämä on tuon puolueen mandaatilla käytävää touhua 100%.

  Ensi vaaleissa ei ainakaan minun tuttavista moni tuota enää äänestä. Se on varmaa.

 2. Peini lisäys edelliseen. Kokoomuksen lääke redikalisoitumiseen on HALPATYÖ, jossa täytyy tehdä pitkiä päiviä elääkseen.

  1. Väinö, juuri näin. Sittenhän se on kuin Prisman mainos missä jauhetaan : ”halputimme, halputimma hintoja” (huonolla suomen kielellä).

   Nyt kun tämäkin puolue on pilalla eikä aja Suomen asiaa vaan laittomien maahanmuuttajien asiaa voidaan todeta että parempi näin kuin että edelleen näyttelevät ja valehtelevat aikeistaan. Nyt kun tietää tämän ei enää ylläty mistään.

   Muistakaa, ei ole halpaa ja hyvää.

   ”Peräti 78 prosenttia kokoomuksen kannattajista on sitä mieltä, että maahanmuuttajat, ikäihmisten, nuorten ja kouluttamattomien pitäisi halutessaan päästä töihin työehtosopimuksia heikommalla palkalla”

   https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/409799-hs-kokoomuslaiset-ja-keskustalaiset-haluavat-halpatyovoiman-suomeen

   Nythän niitä tulee, kohta joku näistä ruudinkeksijöistä pääsee taas Aljazeera Arbien TV kanavalle kutsumaan miljoonat laittomat maahanmuuttajat tervetulleeksi halpatyövoimaksi Suomeen.

   Iloinen asia 🙂

 3. Eipä ole muurit ja rajavalvonta estänyt talouskasvua Jenkkilässä. Minulle on ihan turha jauhaa työvoimapulasta jos työttömiiä on satojatuhansia.

  1. John, onkin kyse siitä ettei haluta maksaa palkkaa, näille laittomille sandaaliäijille tehdään Kokoomuksen ja Kepuleiden haluamia parin euron tuntipalkan soppareita, ei lomia eikä mitään irtisanomissuojaa.

   Nämä vähät välittää suomalaisista, ne välittää itsestään sekä siitä että rikastuvat kun köyhä köyhtyy.

   Vieressä oleva itäinen naapuri odottaa juuri tälläistä eriavoistumista Suomeen. Sitten saadaan kansa hajalle.

   Seuraava Kremlin tehtävä on Kokoomuksella tiukentaa aselakeja, se tulee heikentämään Suomen Maanpuolustusta ja varautumista. Sopii itänaapurille erinomaisesti.

   Olen puhunut näistä jo aiemmin, nyt ne toteutuu ja nopeaan tahtiin.

   Minulle on kenenkään turha sanoa että tämä on vain yksittäisen ihmisen eli sisäministerin tekosia, kyllä tämä koko puolueen agenda on.

   1. Halpatyövoimaa Suomeen on kokoomuksen agenda… Saadaan halvalla ählyjä tekemään Suomalaisten työt… Suomalainen työmieshän on liian kallis tälle kykypuolueelle…

    1. Näyttää olevan. Minusta Kok ja Kepulit voitaisiin yhdistää. Aikas samanlainen näyttää nykyään olevan agenda näillä kummallakin nykyään.

     Kyllä vanha Kokoomus oli vielä jotain, nämä uudet vesselit vetää tätä kohti loppuaan.

     Tätä aavistelin jo näiden ulkomaalaiskantojen takia 2015 ja näinhän tämä nyt menee.

 4. Ja ratkaisu vältää ulkolaista halpatyövoimaa olisi niin yksinkertainen että eikun nostetaan roimasti palkkoja niissä p..a töissä joita suomalainen ei nykyisillä palkoilla suostu tekemään.

  1. Ei ratkaisu voi olla laiton maahanmuuttaja jolle isketään passi käteen ja eikun ”töihin…”.

   Kyllä esim Baltian maissa ja keski Euroopassa olisi ihan ns länsimaisia tulijoita paxkaximpiin hommiin.

  2. Myllymatti, paxkaxiin töihin tuskin suomalaisile palkkoja nostellaan koska on muutoinkin menossa tälläinen halpuutus. Yksi on varmaa, tulevaisuudessa pienet firmat tulee kärsimään.

 5. Upseeri varoittaa: Seuraavassa pakolaisaallossa tulee ääritaistelijoita

  https://www.verkkouutiset.fi/upseeri-varoittaa-seuraavassa-pakolaisaallossa-tulee-aaritaistelijoita/

  Tämä on sitten se seuraava satsi joille jaetaan passit… Huippuosaajia…omalla alallaan, jokainen voi itse kuvitella mitä nämä tekee..

  Tälläinen uhka on tulossa, kirjoitus verkkouutisista ei ole minun keksimä.

  Kokoomus toivottaa heidätkin tervetulleeksi, kyllä sana menee perille lähi-idässä mihin Euroopan maihin kannattaa tulla… Täällä saa passit ja kunniakansalaisen kohtelun.

  1. … sanotaanko että Suomalainen prikaatikenraalikin on väärässä, eikös vain 🙂

   ”Maahanmuuttovirasto on puhunut jopa 100 000 pakolaisen uudesta aallosta.

   – Juuri kahden vuoden rauhanturvaajakomennukselta Lähi-Idästä palanneena voin sanoa seuraavassa aallossa tulevan ainakin Lähi-Idästä sodan karaisemia ja ääriliikkeisiin kuuluneita taistelijoita, jotka eivät kaihda mitään toimia asiansa eteenpäin viemisessä, Mauri Koskela sanoi” (Verkkouutiset)

 6. Tässä maassa ei pienillä palkoilla elä…niin mikä on se liian pieni palkka mutta eiköhän sen jokainen tiedä omassa taloudessaan.
  Kun taas toisille mm. laittomille se voi olla … jatkakaa toiset jos sattuu ”osumaan kohdilleen” mutta pian taas tulee – uudet blogiaiheet !

  1. Minä jo pläjäytin oikeiston vastapainoksi vasemmiston äärilaitaa toveri Tuomiojasta mehevän jutun. Onkohan toveri Tuomiojalla oikeasti muistisairauskin. Ei voi tietää, mutta aika erikoiseksi menee…

   Ja kuten näkyy, minä en ole niin oikealla enkä vasemmallakaan.

 7. Tässä on todellisuus, kirjoitus lainattu tuttavan kirjoituksesta:

  ”Sakkyssa on muslimimiehiä lähihoitajiksi kouluttautumassa…hyvä niin,mutta,jos he eivät suostu naispotilaita hoitamaan,niin mitä virkaa sellaisilla hoitajilla on.

  Siilinjärvellä Herkkupadassa oli ko henkilö avustamassa vanhaa Naista ostoksilla. Nainen sanoi topakasti avustajalle,mitä tehdä. Tämä vain räpläsi puhelinta,mutta kulki kuitenkin mukana. ”

  Tälläistä ”työvoimaa” olisi korkeintaan tarjolla… käyx se, tätä ajaa Suomen Kokoomus.

 8. Oikeistovoimat haluavat tietty halpatyövoimaa
  sillä halpatyövoimaa käyttämällä lihottaa parhaiten pörssärien kukkaroa,
  mutta mistä maksetaan sen halpatyövoiman sivukustannukset kun pörssärit siirtävät voittonsa verottajan ulottumattomiin?

  1. Tässä on röyhkeys huipussaan, suomalaisten kukkarosta nämä oppirahat taas maksetaan.

 9. Perustasolla olen kyllä aiheesta samaa mieltä: työ ehkäisee monenlaista syrjäytymistä. Tämän näkee suomalaisnuoria katsottaessakin. Työ on parasta sosiaaliturvaa.

  On sitten toki ihan toinen asia että miksi annamme oleskelulupaa tahoille jotka on todettu radikaaleiksi ja vaaraksi toisille ihmisille…

  1. Juu, onhan se varsin erikoista maasta karkotettaville tarjota töitä kun omille ei tarjota…

 10. Kun insinööri jakaa Aamulehteä takuulla on myös ylikouluttettu työhönsä terv tepivaari

Kommentoi