Koulut on alkaneet

Opetetaan Abua (29v) opin tielle, Mahmud ja Mehmed oppivat myös iloisesti Aapisen saloja. On jopa hienoa että Suomeen saatiin kymmeniä tuhansia viikareita, Sipilän koneinsinöörejä tavaamaa, lukemaan ja laskemaan. Maksaa n 269€ /pv.

Kyllä tämä koulujen alku on niin kivaa, tulee ihan lapsuus mieleen…

Jaa käyttäen:


9 Replies to “Koulut on alkaneet”

 1. Tuleekohan nämä viikarit polkupyörillä iloinen räpätin takarenkaassa, vai onko hallitus budjetoinut taksi kyydit opin ahjoon, veikkaan tuota viimeistä…

 2. Toisaalta, haluaisitko että nämä kaverit olisivat ilman lukutaitoa? Kun he nyt täällä ovat Sipilän kutsusta, koitetaan edes kouluttaa heidät perustasolle.

  1. Näitä on jo jopa toisessa tahi kolmannessa polvessa… Eivät osaa sanoa mitään suomeksi, kyse ei ole etteikö pitäisi opettaa… Kyse on ettei ne halua. Virolaiset jne taas haluaa ja he haluaa olla osa meidän kansaa … Siinä on iso ero

 3. Jos en väärin muista, niin tähän mamujen perusopetukseen taitaa olla varattu noin 10 000 000 euroa vuodessa. Kaikkiaan niiden kouluttamiseen kahdessa vuodessa 100 000 000 euroa.

  Joihinkin tarkoituksiin on piikki auki loputtomasti, joihinkin minun mielestäni tärkeämpiin asioihin ei löydy rahaa.

 4. En ole kuullut tai nähnyt yhtäkään ”Sipilän koneinsinööriä”… Niitähän piti tulla jopa yli tarpeen… Saatiin sandaali mahmutit.

 5. Kaikki, ketkä tulevat on sopeutettava suomalaiseen yhteiskuntaan. Tämän haasteen kalleudesta ei numerosokeudesta kärsivillä ole mitään käsitystä.

 6. Numerosokeus on vakava vaara koko kansakunnalle. On valtava määrä kansanedustajia, jotka eivät ymmärrä numeroista mitään. Tässä yksi heistä:

  1. Kokoomuksella on näitä uus avuttomia ennätysmäärä. En ymmärrä miten näitä on valittu mihinkään tehtäviin, arvalla vai suhteilla.

Kommentoi