Mikä mies tämä Soini on

Äijä pystyy omalla blogillaan ulkoministerinä puhumaan mitä vaan oman uskonvakaumuksensa  puolesta, kehuu paavia ja abortin vastaisuutta julkisesti. Hän puhuu myös Suomen äänellä puhuessaan noista asioista. Erikoista ja tämä hyväksytään…

Lähde:

”Vastenmielistä”, ”häpeäksi Suomelle” – Timo Soinia vaaditaan vaihtoon

Jaa käyttäen:


19 Replies to “Mikä mies tämä Soini on”

 1. Suoraan kysymykseen että mikä mies tämä Soini on niin on arvaukseni että laskelmoiva pelimies on kyseessä.

  1. Juu ja härski sellainen, ihmettelen kuka tähän toivonsa laittaa. Niinhän ne on nämä Juhantalot ja muutkin roistot joita äänestetään päättämään asioista vaikka itse ovat täysiä roistoja. Itsetuhoko se näitä äänestäjiä kiehtoo. Ei ymmärrä, ei.

 2. Monessa muussa maassa tämä olisi pistetty jo viralta mutta ei täällä. Hyväveli verkosto pitää vaikka haisevan paxkan vallan kahvassa niin pitkään kuin ympärillä olevat veljet siitä hyötyy.

 3. Mieleeni tulee semmoinen sana joka alkaa m-kirjaimella ja kuvaa eräästä miessukupuoleen yleisesti miellettyä ruumiinosaa.

  On törkeää että uskonto on lain yläpuolella Suomessa. Olemme sen huomanneet myös muiden uskontojen osalta.

 4. Uskontohihhuleilta pitäisi kieltää valtion ylimmät virat ja pressan ja ministerin pesti.

  1. Uskonnot on vanhaa hallitusmuotoa edustavia asioita maailmassa, mielikuvitus paxkaa. Jokainen uskovainen on minusta henkisesti epästabiili kun ei luota itseensä vaan näkymättömiin olentoihin… Sairasta, sairasta.

 5. Yhdellä sanalla kerrottuna ”tyhjänpuhuja” ei mitään muuta kyllä kansa tietää terv tepivaari

 6. Miettikää oikeasti kuinka härskisti tämä käyttää valtaansa ajaakseen omaa uskon asiaansa. Äijä pitäisi erottaa välittämättömästi. Mutta kun hillotolppaministerin esimies on itsekin himouskovainen Sipilä, niin jumalan nimeen saa messuta omaa agendaa niin paljon kuin haluaa.

 7. Ei ole Sipilä alkanut mölyämään mitään vaikka uskonsa kieltää mm. ehkäisyn. Taitaa Sipilällä olla sen verran älliä, että ministerin on paras olla hiljaaa jossain asioissa. Tätä älliä ei ole sekundavennamolle suotu.

 8. Katolisuus on yksi pahimmista uskonlajeista ja sen inkvisitioaikana murhattiin kiduttamalla massiivinen joukko ihmisiä.
  Soini lienee tämän jyrkän linjan kannattaja…

  1. Perussuomalaisten Halla-aho: Soinin aborttinäkemys keskiajalta

   Juurikin näin ja tämä Soini saa puhua SUOMEN edustajana tälläistä keskiaikaista paxkaa.

Kommentoi