Mikäpä se tappaa eniten

Maailman sivu on ollut ja tulee olemaan uskontoja ja hallitusmuotoja jotka ihminen itse keksii ja niiden turvin lahtaa lajitovereitaan. En kuulu kirkkoon, lahkoon enkä muuhunkaan mielikuvitusseuraan. Kuva osoittaa hyvin mistä on kyse. Varsinkin kun Islam levittäytyy parhaillaan länteen kuin rutto ja täällä ei tajuta vastaan laittaa… Onnea itsetuhoon länsi.

Jaa käyttäen:


11 Replies to “Mikäpä se tappaa eniten”

  1. Kaiken huipuksi kristilliset järjestöt auttaa itseään omassa tuhossaan hyysätessään näitä.

 1. Kyllä sitä muidenkin uskontojen nimissä on lahtaamista osattu – määristä voi toki jutella. Polyteistiset uskonnot olivat aikanaan murhaajien ykkösvalinta, nykyään monoteismi valtaa alaa.

  Älä usko -ismeihin ja -isteihin. Sillä pääsee pitkälle.

  1. Siksipä vähänkään fiksumpi ei kuulu mihinkään ”uskontoon” ja vastaaviin mielikuvitusporukoihin.

 2. Mahtoiko yhteiskuntafilosofi Marxin ja sosialistisen filosofi Engelsin mieliin juolahtaa kuinka paljon kuolemaa ja kärsimystä heidän ajatusleikkinsä saavat aikaan. Jos olisi niin olisivatko muotoilleet sanomaansa toisin.

  Vai olisiko ollut niin että kyllä arvasivat että ilman uhreja ei heidän utopioitaan maan päälle luoda mutta lopputulos on niin arvokas että hinta kannattaa maksaa.
  Ehkä kuvittelivat niinkin että kun kerran jossain on heidän oppiensa mukainen ihannevaltakunta luotu niin on se hienoudessaan tuhatvuotinen ja jalostanut ihmisen täysin pyyteettömäksi omien etujen tavoittelun suhteen.

  Islamin uskon käytännön toteuttamisen joissakin paikoissa ei ihmishenki todella aina ole kovin suuressa arvossa mutta niinhän se valitettavasti on ollut kristinuskonkin kohdallakin.

  1. Edelleen on suuntauksia ja lahkoja joihin ihmiset (joilla aivojen tilalla on herne) liittyvät sankoin joukoin. Suurin houkutus edelleen on raha ja valta. Idiootti ei omista omia aivoja ja näitä on helppo ohjata.

 3. Bush Nuorempi kertoi, että hänen jullensa oli kehottanut hyökkäämään Irakiin, kyseessä lienee ollut vapaamuurarien (Skull & Bones) julle, Lucifer.

 4. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000002817485.html

  ”Saddam oli 33.:n asteen luciferisti, mutta oli kai ollut tuhma ja tottelematon, joten julle lähetti Bushille spiritistisen käskyn Saddamin tottelemattomuuden kostamiseksi. Lucifesterien kaikkiin 33:n asteen valoihin on liitetyt julmetut kostopykälät uskollisuuden pettämisestä.

  Vapaamuurarius ei ole voinut julistautua uskonnoksi sen takia, että se voisi vietellä piiriinsä monoteististen uskontojen, kuten juutalaisuuden, kristinuskon ja islamin jäseniä.”

  ————————–
  Luciferistien Julle on mahdollisisesti yllyttänyt USA:n johtoa herättämään sekasortoa Välimeren rannoilla ja Lähi-idässä.

 5. Tulipa mieleen.

  Kuuntelin erästä adventtisaarnaa Tampereen Aleksanterin kirkossa, olisiko pari vuotta sitten. Punainen lanka oli että jokainen massamurhaaja on ateisti ja että jokainen uskonnosta kieltäytyvä on potentiaalinen massamurhaaja – vain uskonto pitää ihmisen poissa väkivallasta.

  En voinut hirveän hyvin tuon saarnan myötä, mutta voi kun voisinkin sanoa että oli surkein kuulemani. Ihmettelin ehkä eniten sitä että tällaisessa suurkaupungin keskustan kirkossa tuollaista kuolemaa ja tulikiveä saarnattiin, yleensä ne jätetään maalaiskirkkoihin.

 6. ”Tietonne” Ovat päin helvettiä:

  https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat

  keskiviikko, 20. toukokuu 2015
  Pahimmat kansanmurhaajat

  1. Keisari HIROHITO (1901-1989, Japanin keisari 1926-1989), 30 mlj pääasiassa kiinalaista 2. maailmansodan aikana (Li Ping), eli sadan Hiroshiman ja Nagasakin ydinpommin, n.300000, verran,myöhemmin vammoihinsa kuolleet mukaan lukien. Tätä pienempiä murhatöitä ei tässä käsitellä. Hirohito on absoluuttisen raatoluvun lyömätön historian mestari. Suhteellisestikin hän nousee korkealle, kun lasketaan, kuinka suuren osan hän tappoi hallintonsa alaisista ihmisistä (n. 10%, voittaa siinäkin suhteessa Hitlerin, mutta ei voita Belgian Leopold II:a (50%) eikä Pol Potiakaan (20%).

  Hirohiton aiheuttamassa II maailmansodan itäisessä haarassa 1937-1945 lasketaan kuolleen 44 mlj. ihmistä (sodan läntisessä haarassa 56 mlj.).

  Hirohito oli koulutukseltaan biologian tohtori natsiopein ja yksi natsien tappoideo-logian kehittäjistä, ja joka tapauksessa sen laajamittaisin soveltaja. USA ja Japani painoivat rauhanteossa päikseen villaisella Hirohoton kansanmurhat ja USA:n ato- mipommin, vaikka molemmat olivat maailman pahimpia sotarikoksia erityisesti si- viilejä kohtaan.Yksi nykyaikaisen ihmisen korkeimpien psyykkisten toimintojen pe-rustana olevien neurofysiologisten prosessien löytäjistä, Ichiji Tasaki (1910 – 2009, USA), oli aloittanut tutkijanuransa Hirohiton alaisena. Hän siirtyi 1950-luvun tait-teessa Englantiin. Tasaki tutki selkärankaisten hermosäikeitä jo Japanissa, ja teki siellä käänteetekevän löytönsä neuronien aksonien myeliinitupen sähköä eristävästä funktiosta.

  Esimerkisi Tarja Halosen ja al-Haidi Hautalan skitsoideologia ”geeniraiskaajamur- haajamiehistä” ”historianselityksennä” perustuu Hirohiton miehitysarmeijan kenttä-sotapropgandalle Kiinassa:Japanin sotilaat pakotettiin raiskaamaan ja tappamaan naisia ja tyttöjä ja vielä leikkimään suhtautuvansa tähän jonakin ”palkintona”.

  Tämän tarkotuksena oli paitsi kansan hävittämien (japanilaisten ei ollut tarkoitus asettua ”herroiksi”, vaan ainoaksi kansaksi valtaamillaan alueilla), myös loikkari-virran torjuminen Japanin armeijasta Maon joukkoihin sillä, että sinne ei otettaisi heitä vastaan, vaan tapettisiin. (Opissa ei ole tietenkään mitään ”järkeä” edes ”evoluutiopsykologian/sosiobiologian” pseudoteorian valossa, sillä sehän ei edistä toteuttajansa geenien leviämistä, kun alistetut naiset ja työt tapetaan.)

  Noustuaan valtaan 1926 Hirohito aloitti ominaisen ulkopoliittisen toimintansa mur- hauttamalla tärkeimmän (ja pitkälle ainoan) liittolaisensa ja vasallinsa, Manchurian (Manchukuon) sotalordi (sotilasdiktaattori) Zhang Zuolinin kesäkuussa 1928 äärimmäisen härskillä tavalla pudotuttamalla sillalta tynnyripommin tämän junan-vaunuun hänen ollessaan matkalla japanilaisten kutsumana neuvotteluihin näiden kanssa.

  Hirohito luuli tässä tehneensä suunnattoman palveluksen murhatun pojalle Zhang Xueliangillie, jonka kiirehti tunnustamaan uudeksi sotalordiksi.Poika-Zhang, pitäen aluksi mölyt mahassaan, veti touhusta tasan päinvastaiset johtopäätökset ja lähti vähän äänin pohjustamaan puolen vaihtoa arvaamattoman hullun uuden herran ja ”liittolaisen” alaisuudesta…

  Hirohiton kansanmurhasaldo on jonkinmoisella tarkkuudella arvoitavissa täältä Japanin miehittämien maiden sodanuhritilastosta II maailansodan ajalta väehemällä kaikista sodanuhreista taistelijat:

  Country …….Military Deaths ………….Total Civilian and Military Deaths

  China . . . . . . . . . . 3-4,000,000 . . . . . . . . . .20,000,000
  Dutch East Indies — . . . . . . . . . . . . . . . . . 3-4,000,000
  French Indochina — . . . . . . . . . . . . . . . . . .1-1,500,000
  India . . . . . . . . . . . 87,000 . . . . . . . . . . . . . .1,500,000-2,500,000
  Korea. . . . . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . . . . .378,000-473,000
  Malaya . . . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . . . . .100,000
  Papua New Guinea — . . . . . . . . . . . . . . . . . . 15,000
  Philippines . . . . . . .57,000 . . . . . . . . . . . . . . 500,000-1,000,000
  Singapore . . . . . . . — . . . . . . . . . . . . . . . . . . 50,000

  yht. sdoan aikana . . . . . . . . . .. . . … . . . .. . .. n. 25000000

  Hirohito oli kuitenkin jo keisari jo 20 vuotta aikaisemmin maassa, joka miehitti mm. Koreaa ja Manchuriaa.

  http://english.peopledaily.com.cn/90883/8584618.html

  ” China concerned by ”irrational” Japan

  China on Monday censured an Japanese official’s criticism of recent remarks by President Xi on his European tour.

  ”We are strongly dissatisfied and opposed to the Japanese side’s irrational atti-tude,” said Foreign Ministry spokesman Hong Lei, commenting the words of Yoshihide Suga, chief secretary of Japan’s Cabinet.

  Suga described as ”unproductive” Xi’s comments on Japan’s history and the Nanjing Massacre while the Chinese President addressed a think tank in Berlin.

  Xi told his German audience that the Japanese invasion, which caused more than 35 million Chinese casualties, still held ”bitterly painful memories” for the Chinese people.

  ”The invasion, including the Nanjing Massacre, is an irrefutable fact. President Xi mentioned this period in his speech to emphasize the importance of maintaining justice and peace, preventing the repeat of historical trage- dies and working for a better future,” Hong told a regular press briefing.

  Japan invaded China in 1937 and on Dec. 13,1937,started a massacre in Nanjing, then capital of China. More than 300,000 Chinese people lost their lives in the 40 days that followed.

  Hong noted that denying and embellishing history was becoming more frequent in Japan. All peace loving people, he said, should be highly concerned and on their guard.

  Hong urged Japan to regain trust of their neighbors and the international commu-nity at large by adopting ”a correct understanding and attitude” towards its history.

  (Editor:GaoYinan、Yao Chun) ”

Kommentoi