Pavel Kuznetsovin 24 valhetta

Venäjän Suomen suurlähettiläs esitti 24 väittämää, valehteli jokaisesta. Venäjän ”uusi oikea” on pyrkiä väittämään valheet todeksi. Tarpeeksi kun näin väittävät, alkaa valheesta tulla totta ja totta valheesta. Perusfraasihan näillä on ”emme uhkaa ketään, emme ole tehneet mitään, länsi uhkaa meitä, valhetta”

Tämä toveri venäläinen esittää asiansa vielä suomen kielellä niin yrittäen vakuuttaa suomalaisia, varsinainen agitaattori. Tässä huomataan kuinka Venäjä yrittää vaikuttaa meidänkin sisäpolitiikkaan ja ulkopolitiikkaan. Kantsii olla varovainen…

Lähde:

IS kävi läpi Venäjän suurlähettilään kohupuheen – ”Me emme uhkaa ketään” ja 23 muuta vääristeltyä väitettä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005930526.html

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Pavel Kuznetsovin 24 valhetta”

  1. ”6) K: ”Pyritään vetämään joitakin maita omien tarpeiden mukaan rakennettuihin sotilasliittoihin vastoin kansojen tahtoa.”

    Saapi nähä miten käy Naton kanssa, vai mennääkö kansan yli tässäkin asiassa.

  2. Erikoista tässä on se jotta jos suomalainen diplomaatti olisi Venäjällä lausunut moista paxkaa suustaan niin se olisi ohjattu Suomeen venäläisten toimesta. Meillä Vanhaset ja kumppanit kuunteli valehtelijaa ja pitivät äijää hyvänä tyyppinä. Suomiko ei ole suomettunut…???

  3. Kohdassa 14 Kuznetsov valehteli Georgian sodasta, mutta vastaus Kuznetsoville vaatii tarkentamista.

    Nimenomaan Venäjä oli selvästi hyökkääjä Georgian sodassa. Venäjä lähetti 58. Armeijansa joukkoja Georgian alueelle ilman Georgian lupaa. Se oli aggressio, johon Georgia vastasi vastahyökkäyksellä omalla alueellaan.

      1. Venäjä suoltaa niin paljon valheita ettei sielläkään ” normi Nikolai” tiedä yhtään missä mennään.

Kommentoi