Räppi on saatanallista

Venäjä yrittää Putinin hallinnon johdolla jo määrätä sitä mitä musiikkia ihmiset saa kuunnella. Suosittu räp artisti on pistetty vankilaan ja Venäjän johto yrittää käännyttää nuoret pois kyseisestä musiikista. Se on niinkuin huumeisiin ja rappioon johtavaa.

Tervetuloa keskiajalle.

Alkaa vaikuttamaan jo epätoivoiselta Venäjän hallituksen toimet tasapäistää kansaa ja pitää se liekassa… Volkan lautturitko se paras bändi olisi tuossa maassa…?

Monien rap-artistien esiintymisiä estetty Venäjällä – Putin: Kremlin otettava rap haltuun, koska se rapauttaa yhteiskuntaa
#uutisvahti

https://yle.fi/uutiset/3-10556929

 

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Räppi on saatanallista”

 1. Kaiken huipuksi Kreml ei aio kieltää räp musiikkia vaan hallita sitä…

  Eli saako tulevaisuudessa räpätä vain Kremlin kautta menneitä sanoja, saako ajatella itse ollenkaan. Tämähän on täyttä totalirismia.

  Itse en moisesta musiikista perustu mutta se on jokaisen oma asia. Sama kuin Suomessa kiellettäisiin kaikki muu musiikki ja tilalle otettaisiin kansantanssit ja haitarin soitto, kaikki muu olisi sakon uhalla kielletty. Ei ihmisen musikaallista makua ja suuntautumista muuta kukaan.

  Tämä kertoo myös sen kuinka vanhoja parkkiintuneita jääriä tuolla onkaan hallinnossa, roistoja lähinnä.

 2. Suomessa Jösse Järvenpäästä on tehty rikosilmoitus kiihotustoiminnasta. En tiedä kuulustelujen tuloksista.

  Yleensä on totuttu siihen, että Suomessa saisi esitellä tuntojaan yleisesti taiteensa välityksellä. Kaisa Korhosen ja kumppanien taistelulauluja on siedetty ilman että häkit olisivat heilahdelleet. Jössen esitykset ovat vähemmän hyökkääviä eivätkä raatele korvaa Korhosen esitysten tapaan. Jössen musiikki on mielestäni taidokasta ja riimittelyt nasevia. Ei tämä kuitenkaan soittolistojeni kärjessä ole. En pidä kovin mausteisesta ruoastakaan.

  Esimerkki Jössen tuotannosta:

  1. Niimpä, ”kenen joukossa seisot, kenen lauluja laulat” saa soida ja siitä oikein iloitaan kuin jossain hurmoksessa, mutta auta armias jos yrität jotain muuta laulaan niin jo hyökätään artistin kimppuun.

   Laulakoon kuka mitä haluaa, se on sen asia, ei ole pakko kuunnella.

   Ahdasmielisyys on sairasta.

 3. Musiikilla on voimaa. En ole oikein itse koskaan sitä löytänyt, minulle musiikin kuuntelu on enemmänkin suorite, mutta musiikin teoriaa kyllä ymmärrän.

  Pitänee kuunnella lisää niin löytää sen mikä toimii.

 4. Minä olen sillä tavalla rajoittunut että pidän räppiä yksitoikkoisena jopa jankuttavana.
  Jos olisin piruiluun taipuvainen niin saattaisnpa kehaista Putiinia kun säästää kansaansa räpin kuuntelemiselta.

 5. Itse kuuntelen enemmän rockia, hardrockia, metallia, punk ja vastaavia bändejä, joku suomipopparikin menee välissä, mutta en minä naapurin uskovaisia mene ojentamaan jos eivät muuta kuuntele kuin kirkkolauluja, se on heidän huusholli ja heidän asia.

 6. Joka ajalla on oman lainen musiikkinsa ja aina niitä on sanottu maailmanlopuksi sitä tosin ei vielä ole tullut terv tepivaari

  1. Joka aika tuo omaa musiikkiaan mutta toisin kuin esimerkiksi joku punk kappale on sellaistakin musiikkia jota kuunnellaan jopa vuosisadasta toiseen.

   1. No ei ne aina ole hyvää se on aivan eri juttu eikä tän päivn musiikista jää yhtään soimaan kun puoli vuotta on kulunut terv tepivaari

 7. Mä kuuntelen 1970 luvun rockia, poppia ja discomusaa. Sen jälkeen ei ole parempaa tehty. Rappiä en siedä.

 8. Ehkä Putin on todennut, että räppi ja ortodoksinen jumalanpalvelus ovat toistensa vastakohtia. Ortodoksisessa kirkossa pappi puhuu laulamalla, mutta räp artisti laulaa puhumalla.

  Jos räppilevyä pyörittää väärinpäin niin siitä kuuluu viesti: ”Putin pois pois pois” Sabrinan laulamana.

  Venäjällä Boney M on suositeltua musikkiia, varsinkin sen biisi ”Raa raa taas Putin”. Toinen on Muska Babitsinin venäjäksi käännetty biisi ”Daa daa daadadaada, kiitää alla auto Laada”

Kommentoi