Ryssä rantautuu takseineen Suomeen

Sieltä se ryssä tulee, muodossa jos toisessa. Nyt tuovat Yandex taksipalvelut Suomeen. Sama ryssien googleksikin kerrottu järjestelmä onkii asiakkaiden älypuhelimista tietoja näiden taksien tilaajilta. Tämähän kävisi hyvin eräille politiikoille kun niiden tiedot menee muutenkin Venäjälle…

Suomessahan tämän firman nimi on Yango… Kas kun ei GRU tai FSB… Olisivat ainakin rehellisiä kuka pyörittää bisnestä…

Pala kerrallaan nämä Suomea itselleen haluaa. En usko että tuonkaan firman pyrkimykset on vilpittömät…

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/85b75fb6-3da2-46da-9cda-76d60d9f32e9_dx.shtml

 

Jaa käyttäen:


14 Replies to “Ryssä rantautuu takseineen Suomeen”

 1. Itse kun en tarvitse sen enempää Yangoa kuin bongoakaan niin en osaa oikein ottaa kantaa.

  Veljenpoika tuossa pitkään mietti, että josko taksi-yrittäjäksi sivutoimisesti muun autoihin liityvän ohessa, mutta päätti jättää aloittamatta, kun laskeskeli ettei kannata.

 2. Millähän lailla Yandexin vakoilu on pahempaa kuin vaikkapa Liike Nytin vakoilu, joka on jo sinänsä räikeämpää kuin Cambridge Analytican?

  Kaikki vakoilevat. Mutta onneksi pakko ei ole käyttää.

 3. Paras tapa torjua ryssien tulo on olla käyttämättä heidän palvelujaan. Minä en ainakaan edes kuse sinne päin, missä on ryssien palveluja tarjolla.

 4. Väinö puhuu viisaita.

  Kummastuttaa vaan se, että monissa puheissa Venäjä on paha, mutta toisaalta Venäjän kanssa läheisissä suhteissa olevat ja kauppaa tekevät tahot, Putinin kaverit ovatkin hyviä.

  Luulen, että moni kritisoi/boikotoi Venäjää vain niin kauan kun se ei vaadi heiltä mitään.

 5. On varmasti maailman paras paikka kiertää veroja koska kukaan ei uskalla eikä pysty verotietoja heiltä saamaan.Taas yksi pimeä palvelu lisää.

  1. Ulf, juurikin näin. Sekä vallan mainio paikka pestä pimeää rahaa… muuttavat sen kalustoksi ja omaisuudeksi bulvaanien avulla.

Kommentoi