Sosialistit pelasti Suomen 1944 ja kommunistit pysäytettiin.

Lento-osasto Kuhlmey pelasti pitkälti Suomen murtumasta kun ryssää tuli kuin muurahaisia. Sekä Saksasta saatu aseellinen apu, panssarintorjunta nyrkit osoitti voimansa.

Eli sosialistit pelasti Suomen kommunisteilta. Kansallis Sosialistinen työväenpuolue.

Eipä tässä tällä kertaa muuta, tuli vaan mieleen.

Jaa käyttäen:


34 Replies to “Sosialistit pelasti Suomen 1944 ja kommunistit pysäytettiin.”

 1. Saksa auttoi Suomea voittamaan Vapaussodan Venäjää vastaan vuonna 1918 mm. laajamittaisin asetoimituksin ja ennen kaikkea kouluttamalla Jääkärit Suomen Armeijan selkärangaksi.

  Talvisodan aikaan natsi-Saksa oli liittoutunut kommunistisen Venäjän kanssa auttaen Venäjää Suomea vastaan.

  Mannerheimin 75-vuotissynttäreillä Hitler pyyteli anteeksi, ettei voinut auttaa Suomea Talvisodassa.

  Jatkosodassa Saksa ja Suomi olivat aseveljiä imperialistista roistovaltiota Venäjää vastaan käytävässä sodassa.

  1. Sillä tämän tähän pistin kun näyttää olevan muotia puhua natseista sosialisteina.

 2. Saksan apua tarvittiin, mutta oli siinä muutakin. Esimerkiksi tykistö ja sen nerokas johtaja kenraali Nenonen ja muuntokorjain vai mikä se oli jolla tykistön tuli voitiin keskittää yhteen paikkaan. ja sitten oli radiotiedustelu, joka oli murtanut Neuvostoliiton koodin ja sai selville mistä kohtaa seuraava murtoyritys tulee niin että Neuvostojoukot ammuttiin hajalleen pitkälti jo lähtöalueella.

  Sinänsä olisi mielenkiintoista tutkia millaista sosialismia se kansallissosialismi oli. Yksityiset yrityksethän siinä toimivat, mutta kansalle taidettiin myös jakaa kaikenlaista. Saksalaiset olivat paljotli tyytyväisiä uuteen hallintoon 1930-luvulla. Elintaso nousi ja oli varaa matkustella, rakennettiin autobahneja jne. Eivät arvenneet, että kohta saavat kärvistellä 40 asteen pakkasessa arolla ja pommeja tulee niskaan niin ettei taloista jää kuin murusia.

   1. Ei, mutta olen lukenut sellaisenkin väitteen, että jos sotaa ei olisi tullut, Saksa olisi ajautunut konkursiin, kaiketi sen takia että julkisiin menoihin käytettiin niin paljon rahaa. Mutta en tiedä, pitääkö tuo paikkansa, Samanlaista ”sosialismia” vaikuttaa olleen paljolti kuin Rooseveltin USA:ssa, jossa rakennettin teitä ja patoja ym ja parannettiin sosiaaliturvaa, mutta ilma valtavaa aseteoliisuutta ja diktatuuria.

    1. Niin juuri, tiedoksi Trumpilta kysyttiin mitä hän aikoo tehdä jatkuvan Yhdysvaltojen velkaantumisen takia, vastasi lakonisesti, ei ole enää hänen asia kun velat tulee maksuun…

     Tuon lauseen voi päätellä kahdella tapaa. Yhdysvallat on maailman suurin aseviejä 57% koko maailman osuudesta.. Venäjä on sijalla kaksi 9% osuudella.

     Mitä on kokonaisuus…?

    2. Kiinan totalitaristinen nykyinen systeemi muistuttaa Saksan kansallissosialismia.
     Suomen vihreistö on tehnyt paljon kansallissosialistisen Kiinan hyväksi laittamalla rasitteita omalle tuotannollemme.
     Hassin aikaansaamasta hehkulamppudirektiivistäkin kiinanalaiset ovat hyötyneet suuresti.
     Sähköautoilunkin edistäminen maamme valtion tuella on tukea kansallissosialistiselle Kiinalle.
     Kansallissosialistisen Kiinan lobbarit ovat puhuneet ministeri Bernerin pyörryksiin. Niinpä Suomen valtio tukee kansallissosialistien tuotantoa myös antamalla hankintatukea sähköpolkupyörille.
     Olettaakseni nuo kansallissosialistit hyötyvät myös valtiomme tuesta sattumasähköteollisuudelle.

     Pääministeri Sipilä on innolla ajanut yhteistyötä totalitaristisen kansallissosialistisen Kiinan kanssa.

     1. Markku, näin on. Taas ollaan riippuvaisia sosialisteista. Koko Panda touhu jotta saatiin ne Suomeen sitoo meitä myös poliittisesti.

 3. Sosialisteja tai ei, nämä taisteli Suomen puolella. Ehkä on väärin lokeroida sosialisteja, kapitalisteja jne..

  1. Väittely siitä, oliko NSDAP sosialistinen tai äärioikeistolainen on jokseenkin turhaa. Natsit olivat omaa lajiaan.

   V. 1944 välirauhan jälkeen Suomi käveli kovin ohutta trapetsivaijeria pitkin. Varsinainen ”jatkosota” käytiin työpaikoilla ja työväen järjestöissä, joita kommunistit yrittivät vyöryttää. Tavoitteenaan tietenkin vallankumous Suomessa Kremlin ohjeistamana.

   Suomen itsenäisyyden pelasti SDP ja sen nimenomainen asevelisiipi (asevelisosialistit). Mukana oli taustalla myös kokoomuslaisia, jotka rintamalla olivat taistelleet yhdessä demarien kanssa. (Kommunistit olivat joko vankilassa tai käpykaartissa.)

   Tunnetuimpia asevelisosialisteja olivat Erkki Lindfors [myöh. Treen kaup.joht.], Unto Varjonen, Väinö Leskinen, Penna Tervo, Yrjö ”Jahvetti” Kilpeläinen, Aarre Simonen ja Arvi E. Heiskanen. Varjosen puoluesihteerikautena (1944-46) sosiaalidemokraatit varmistivat valtansa SAK:ssa, osuuskauppaliikkeessä ja TUL:ssä. Kommunistit hävisivät ja vallankaappaus kuivui kokoon.

   Liitteet:
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Aseveliakseli
   http://www.tyovaenperinne.fi/tyovaentutkimus/tt2005/nettiversio/vesikansa.htm

 4. Henkilökohtaisesti niin sosialistit kuin kapitalistit ajaa omaa agendaa. Pyrin olemaan keskellä tai missä lie.

 5. Natseilussa on yhteisenä nimittäjänä rotuoppi ja siihen liittyvä etnisestä ryhmästä riippuva syntymäperäinen arvoasema.

  Tämän ymmärtäminen edellyttää älykkyyttä, johon esimerkiksi Hoopoakatemian professorit eivät yllä, vaikka kuinka hoopoilisivat.

  Hoopoakatemian perustaminenkin vuonna 1918 yksityisellä rahalla liippaa liki natseilua. Olen varma, ellei toisin osoiteta, että avajaisissa olivat läsnä kotoiset freudentalistinatsit samoin kuin natsiveljet Ruotsista.

  1. Määrittelyä:

   Kun nykynatseja sanotaan uusnatseiksi, niin freudentalistit olivat jo esinatseja ja myös jälkinatseja, koska rotumaininta poistettiin freudentalistipuolueen puolueohjelmasta vasta vuonna 1956.

   Ja taas tuli Hoopoakatemian professoreille uutta tietoa, jonka toivottavasti kykenevät omaksumaan, vaikka aina ei kannettu vesi kaivossa pysy.

 6. Blogistin otsikon väittämä pitää täysin paikkansa. Kun kommarit pääsivät rauhansopimuksen mukaan maan päälle toimimaan, he todella paanivat toimeksi. Mm.maassamme olleet sadat työväenyhdistykset -ja talot joutuivat ankaran taistelun kohteiksi, kun kommarit yrittivät vaalata niitä. Riitely oli kovaa myös ammattiyhdistysliikkeessä ja työpaikoilla. Mutta demarit panivat hanttiin ja useimmissa tapauksissa voittivat. Kommareiden ja demareiden riita oli leppymätöntä. Se juontui paljolti sittä, että suurin osa demareista ei lähtenyt aseelliseen kapinaan mukaan vaan luottivat demokratian toimivan muutoksen hyväksi.Kommarit väittivät, että demarit pettivät työväen luokan.

 7. Tässä blogissa ei ole kyseessä Suomen puolueet vaan aseveljemme Natsi Saksa, eli tämä eli Kansallis Sosialistinen työväenpuolue.

  Toisin sanoen Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue . NSDAP, joka nykyisin tunnetaan puhekielessä yleisimmin natsipuolueena, oli Saksan valtakunnan johtava puolue vuosina 1933–1945. Keskeinen henkilö puolueen nousussa oli valtakunnankansleriksi noussut Adolf Hitler. Puolueen virallinen ideologia oli kansallissosialismi. (wiki)

  Kun tuntuu että nyt on muotia puhua natseista sosialisteina. Niin he palasti Suomen 1944, tämä on fakta.

 8. ”Toisin sanoen Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue . NSDAP, joka nykyisin tunnetaan puhekielessä yleisimmin natsipuolueena, oli Saksan valtakunnan johtava puolue vuosina 1933–1945.”

  Kyllä voi olla ihan sivistävää tietää, mistä natseilussa on kyse, kun kerran puhutaan.

 9. Jos rajaamme natsi -sanan merkityksen toisin eli tarkoittamaan kansallisia sosialisteja, niin kuin alkuperäinen merkitys taisi olla, niin siinä mielessä suomalaisia sosialisteja voitaisiin kutsua internatseiksi eli kansainvälisiksi sosialisteiksi.
  Tampereen vaalikopeilla voi tavata internatseja ainakin kahdessa pisteessä. Taidan mennä vonkaamaan internatsikahvit.

  1. Olisihan se mediaseksikästä uutisoida INTERNATSEISTA. Hyvin äkkiä nämä sosialistit olisi leimattu kaikki natseiksi.

 10. Ilman sosialisteja Suomella olisi varmaan Karjala ja Petsamo, joten ei voida puhua että sosialistit olisi koskaan pelastanut Suomea.

 11. Mietityttää jotta kun WWII aikaan oli kaksi suurvaltaa Euroopassa eli Natsi Saksa ja Neuvostoliitto niin kumman olisi pitänyt voittaa että Suomella olisi mennyt paremmin, nythän Neuvostoliitto eli Venäjä voitti eli kommunisti ja Suomi sai aloittaa puolenvuosisadan perseen nuolemisen ja YYA kauden.

  Jos Natsi Saksa (eli työväenpuolueen sosialisit) olisi voittaneet niin Suomesta olisi tehty joku alusmaa, emme olleet natsien silmissä arjalaisia kuten ruotsalaiset ja norjalaiset vaan joku välimalli ali-ihmisen ja näiden välillä. Olisimme olleet joku palvelija kansakunta, toisenluokan kansalaisia kolmannen valtakunnan vallan alla.

  Eli nyt voitti kommunistit, pidettiin itsenäisyys nuoleskelemalla persettä YYA sopimuksen käskystä.

  Toinen vaihtoehto olisi ollut että sosialistit olisi voittaneet ja olisimme olleet toisen luokan kansalaisia kolmannessa valtakunnassa.

  Kysymys kuuluu,,,,,missä oli oikeisto….? Miksi oikeisto voimat oli olemattomat niin jotta sodan loputtua niillä ei olisi ollut kummassakaan tapauksessa mitään mahdollisuuksia vaikuttaa kuka ”hallitsee ja määrää” . Osaako joku vastata.

 12. Oikeistohan täällä on valtaa pitänyt niin sodan aikana kuin pitkälle sen jälkeen. Ryti, Paasikivi.. Mannerheim pesunkestäviä oikeistolaisia. Mannerheim oli jopa junailemassa YYA-sopimusta.

  1. Miksi yksikään oikeistopuolue ei ole suuressa maailmansodassa WWII aikana sitten ollut se voittaja (Yhdysvaltoja ei lasketa mukaan ),,, pistää miettimään, rahaa ja valtaa ne silti näissä sosialistissa maissa ja mm Suomessa käsittelee ja loppujen lopuksi veljeilevät väkisinkin sosialistien kanssa ollakseen olemassa…

 13. Kommunistit on myös sosialisteja. AInakin Leninille sosialismi oli sama asia kuin kommunismi.

  1. Kolmekymmentä luvulla Saksan sosialistit tuhosi Saksan kommunistit joita mm Stalin tuki. Se siitä kaveruudesta.

Kommentoi