Stasi Merkel

Nyt kun suuret tapaa Naton kokouksessa ja Trump on sanonut että Yhdysvallat hoitaa Euroopan puolustuksen, samaan aikaan kun Saksa maksaa miljardeja Venäjältä tulevasta energiasta…menee Merkel möläyttämään että hän muistaa Neuvostoliiton miehityksen ajan Saksassa….!!!

Siis mitä ihmettä tämä Merkel puhuu! Oli itse Stasi ämmä, Neuvostoliiton arseen nuolija.

Mielenkiintoista..lähde tässä:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201807112201067723_ul.shtml

Jaa käyttäen:


4 vastausta artikkeliin “Stasi Merkel”

 1. Merkeli möläytykseen sopisi alkava dementia tai joku palapeli tauti aivoissa…en voi ymmärtää pätkääkään mitä tämä puhuu. Meni nimittäin puhe suoraan Venäjän laariin. Vielä kun ensi viikkolla Trump tapaa Putinin ja tekee ”Diilin”…alkaa Euroopan uus jako. Molotov-Ribbentrop sopimus tulee mieleen, silloin jaettiin Eurooppa, etupiirijako sopimus. Tuleeko Trump-Putin sopimus…itä voisi haluta laajentumista länteen ja Tsaarin vallan aikaisia rajoja.

  Tämä maailma on nykyään niin sekaisin jotta kaikki on mahdollista.Ei tarvita kuin Yhdysvallat irtautuu Nato sopimuksesta, minkä Trump nyt tahtoo oikeasti tehdä. Hänhän on jo sanonut jotta jokainen hoitakoon oman tonttinsa ja puolustuksensa. Saksa on lypsänyt rahaa Ranskan tavoin Natosta, eli suojelua on tullut, mutta eivät halua maksaa siitä vaan käyvät julkisesti kauppaa roistovaltio Venäjän ja sen diktaattorin Putinin kanssa.

 2. Niin, NATOn jäseniltä edellytetään että ne itse pitävät puolustuskykynsä ja puolustusvalmiutensa kunnossa ja käyttävät siihen vähintään 2% BKTstä. Sen jälkeen niillä on oikeus odottaa, että liittolaiset tulevat apuun jos jäsenmaan kimppuun hyökätään.

  Esimerkiksi Saksan puolustusvoimat on päästetty ihan surkeaan tilaan, eikä Saksa investoi puolustukseensa lähellekään vaadittua 2%a.

  Kaiken kruunaa, että Saksa on päästänyt itsensä riippuvaiseksi Venäjän maakaasu- ja öljytoimituksista.

  Trump tekee täysin oikein kun lukee madonlukuja Saksalle.

  1. Juuri radiosta tuli tieto että Merkel on luvannut nostaa puolustusbudjettiaan…juu..Stasi..ja asiat unohtuu kun menee aikaa. En luottaisi tähän. Mitähän tämä on sopinut Venäjän kanssa energiasta…Suomikin on jo kyykytettävissä mm ydinvoimala hankkeen suunnalta Venäjältä..on paljon mitä ei tiedetä…

 3. Aihetta itsekin sivusin edellä.
  Oikeastaan koko eurooppa on aikas riippuvainen venäjästä ja sen energiasta.
  Trumppi sano suoraan mitä ajattelee ja on varsin oikeassa.

Kommentoi