Strasbourgin joulutori

3 kuollutta, 12 haavoittunutta. Ranska julistettu hätätilaan. Nykyään nämä joulut on vähän vauhdikkaampia kuin aiemmin. Mutta koska en rasisti vaan suvakki niin pitää ymmärtää. Tekijää ei liene vielä saatu kiinni, joten etnistä taustaahan ei kerrota. On tämä vallan hienoa ettei ole ainakaan tylsää.

Mepeillähän on ollut siellä juuri kokous.

Hyvää alkavaa loppuvuotta.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ranska-julistettu-halytystilaan-ampuja-pakenee-yha-hyokkays-strasbourgissa-isku-historialliseen-symboliin/7201508

Tässä kuvakaappaus Halla-Ahon sivuilta, hän on siellä meppien kokouksessa, vallan turvallinen nykyään tämä Eurooppa, ainiin, yksittäistapaus, vallan unohdin.

Jaa käyttäen:


9 Replies to “Strasbourgin joulutori”

 1. Äijä on poliisin vanha tuttu (miksi juoksee vapaana aseineen…?), mitään ei edelleen puhuta etnisyydestä mutta yllättäen terrorisminvastainen yksikkö tutkii tapausta, eli luultavasti paikallinen leipuri ja harras kirkossa kävijä 🙂

  Strasbourgin ampuja haavoittui ja pakeni taksilla – kotoa löytyi kranaatteja https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005929566.html

  ISIS juhlii iskua, eli tämä on varmuudella se paikallinen vaaleahiuksinen leipuri:

  https://www.verkkouutiset.fi/isis-juhlii-strasbourgin-iskua/

 2. Suomessa SUPO on luokitellut jopa 300 henkeä ”riskilistoille”. Miksi ne ovat vain seurannassa. Poseen koko porukka yhteiskunnalle vaarallisina henkilöinä. Kai joku neropatti ottaa kohta esiin perustuslain.

  … mutta se on selvä, että tänne ja koko Eurooppaan on pesiytynyt vuosikymmenten aikana radikalisoitumiseen herkkiä aktivisteja. Ja, se ei ole nyt enää ns maahanmuuttoon liittyvä ongelma- ne ovat täällä ja määrä kasvaa jo täällä olevien keskuudessa, mitä pidempään sodat jatkuvat.

  1. Luku taisi olla n 350 näitä radikalisoituneita henkilöitä Suomessa. Ensinnäkin näiden vahtiminen ja ylläpito on kallista. Suoraan verorahoista, sekin raha voitaisiin käyttää omien vanhuksien hoitoon.

   En minä nyt ymmärrä mitä seksikästä siinä näitä on tänne tuoda kun ei meidän tavat, kulttuuri ja uskonto oli lähelläkään heidän arvoja.

 3. Tämä äijä, minkä kansalaisuudesta ei saa puhua oli huutanut ”allahu akbar” ja sama äijä on syyllistynyt aikaisemmin mm Saksassa ja Ranskassa 27 rikokseen.

  Mutta koska olen suvakki niin toivotan näitä lisää tervetulleeksi EU rajojen sisäpuolelle. Tervetuloa! Tulkaa ihan porukalla 🙂

 4. Häntä ei voida tuomita, koska hän vain noudatti saamaansa ohjetta.

  JK:lle
  Konsta Pylkkänen ei käyttäisi sanoja: ” radikalisoitumiseen herkkiä aktivistejä ”, vaan sanoja ” uskossaan vahva”.

  1. Ei voi tuomita, vaan pitää ylistää. ISIS otti jo pinnat himaan tästäkin. Se ei ole rasismia, mutta jos vastustan tälläistä käytöstä, se on rasismia. Tervetuloa! ’ahlan wa-sahlan! Tänne vaan.

  1. Seuraillaan. ” Ei saa antaa pelolle valtaa” ja muita viranomaisten ohjeita, ”mene bunkkeriin.”… ”älä kävele ulkona”… ”vältä pimeää”…

Kommentoi