Stubb (kok) ja Soini (sin) nuolee ryssän perzettä avoimesti, äänestä näitä puolueita ja äänestät Venäjää.

Samaan aikaan kun Venäjä sotii Ukrainaa vastaan, Suomen eliitti nuolee persettä kirjaimellisesti. Stubb KOKOOMUKSESTA ja Soini SINISISTÄ.  Äänestätkö tälläisiä tyyppejä kevään 2019 vaaleissa. Edes Otto-Wille Kuusinen ei ollut näin röyhkeä.

Oksennus reaktio.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/7e48ebda-e043-4eeb-b931-f2c51d8db257

”Vaikka Neuvostoliitto on vaihtunut Venäjäksi, suomalaispoliitikkojen nöyristely ja fanitus itänaapuriin jatkuu, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen”

(Kuva Ukrainasta) Kokoomus ja Siniset kannattaa tälläistä kehitystä.

 

Jaa käyttäen:


6 Replies to “Stubb (kok) ja Soini (sin) nuolee ryssän perzettä avoimesti, äänestä näitä puolueita ja äänestät Venäjää.”

 1. Stubb kehui Lavrovia ”yhdeksi ammattitaitoisimmista ja kokeneimmista ulkoministereistä”, jonka hän on koskaan tavannut. (IL)

  Lavrovin puoluehan on Kokoomuksen veljespuolue, vaikka nykyään Kokoomus toisin väittää. Ennen Krimin valtausta puhuivat siitä ihan avoimesti, tuleeko tehtaankadulta uusia ohjeita, ei voi tietää.

  Vassarit oli ainakin aikoinaan Kommareiden ollessa vallassa ihan selvästi ryssien kanssa samaa pataa. Nykyään nämä piilottaa oikeat touhunsa…

  Miettikää jos nämä vastaa muka Suomen puolustuksesta. Olemme tuhannen kusessa.

 2. Lavrov on ehkä tunnetun maailmanhistorian suurin valehtelija, siksi hänen uskottavuutensa alkaa olla mennyttä kautta koko pallon.

  Miksi suomalaisten poliitikkojen pitää kaulailla tuollaisen diktatuuria puolustavan roiston kanssa?

  1. tapio, ei ole ilmaisia lounaita, tai sitten ovat super hölmöjä. Stubb ottaa selfiet ja kehuu parhaaksi ulkoministeriksi ever tätä Lavrovia, toinen idiootti Soini kehuu heidän ystävyyttä parhaaksi mitä olla voi.

   JOS TÄMÄ ON SUOMEN VIRALLINEN KANTA, niin ei ihme että maanpuolustustahto on kohta 0%. Kiitos Kokoomuksen ja Sinisten.

 3. Työkseen valehtelevakin ihminen voi olla ystävä.

  En aio tuomita poliitikkoja siitä että pitävät venäläisestä ihmisenä. Tuomitsen heidät siitä että he antavat valtion sotia rangaistuksetta.

 4. Ei ihme että Stubb haki isoon virkaan EU:ssa (onneksi ei päässyt), olisi sitten ajanut Venäjän asioita EU:n sisällä.

  Soini saa varmaan jotain hyviä herkkuja joulupöytään kun huseeraa tovereiden kanssa…

Kommentoi