Tässä mennään eikä meinata

Tässä ollut muutaman päivän yliopistollisessa sairaalassa. Samalla tullut näitä blogeja kirjoitettua.

Tänään kaksi operaatiota tehty meikälle. Aamulla ja iltapäivällä, yhteensä mennyt 6 tuntia. Kysyivät kyllä ennen toista leikkausta kun ensimmäinen venyi  jotta jaksanko varmasti toisenkin operaation samana päivänä, sanoin : ” mennään samoilla saranoilla, ei tänne huilailemaan olla tultu.” Ja on kyllä tarkoitus päästä isänpäiväksi kotiin.

Totesi kirurgi leikatessaan rintalihasta veitsellään ettei ole aiemmin näin paksunahkaista ihoa nähnyt rintalihaksessa. Totesin siihen että : ” bulletproof”, luodinkestävä.

Juteltiin niitä näitä ja armeijan touhuissa hänkin on ollut mukana, meni mukavasti aika, Virosta muuttanut Suomeen vuosia sitten, todella pätevä kaveri.

Nyt ollaan aikas kokoon kursitun näköinen, vähän kuin sodassa olisi ollut, ei haittaa, kipu on vain elämää.

Tätä varten niitä veroja on maksettu jotta nyt saa jeesiä.

Jaa käyttäen:


8 Replies to “Tässä mennään eikä meinata”

  1. Ei muuta kuin tulta päin ja hyvää toipumista.

    Itsellä on ensi keskiviikkona viimeiset tutkimukset ja samalla aika / leikkaussuunnistelma pumpulle, jotta pääsee sitten toipumisajan jälkeen nivelien vaihtoon.

    Kipu on myös elimistön suojakeino ja kertoo mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä.

  2. Kyse on hieman monimutkaisemmasta ongelmavyydistä, eikä aivan lopullista suunnitelmaa vielä ole, mutta edessä on monimutkainen avoleikkaus. Keskiviikkona olen viisaampi asian suhteen.

  3. Sen verran kova ollut ”laivan” kurssin muutos että nyt meni mielenkiintoiseksi, toisaalta, mitä kovempi koulutus, sitä helpompi taistelu.

Kommentoi