Tekisin mitä vain …

Eri puolueet ajaa eri asioita. On oikeaa, on vasempaa, on hyvin oikeaa ja hyvin vasempaa. Sitten on puolueita joiden agendasta ei juuri saa mitään irti. Sitten vihreät… kuva kertoo kaiken… pieni huumori sävytettynä potkuna persiille.

Jaa käyttäen:


11 vastausta artikkeliin “Tekisin mitä vain …”

 1. Vihreät ja kommunistit ovat suurissa poliittisissa kysymyksissä miltei identtisiä puolueryhmiä, ilmenee Tampereen yliopistossa tehdystä tutkimuksesta

  Kerran kommari aina kommari.

 2. Täällä on pari blogistia joiden kommentteja en halua. Voisitteko ystävällisesti olla kirjoittamatta minun blogiin. Eikä kannata taas uhriutua siellä.

  Tulimpa mökiltä ihmisten ilmoille, pakko mennä parturiin kun ei erota itseään peilistä. Pieni kylä jossa yksi kauppa, ravintola, parturi, apteekki.
  Vaan eipä nämä ”vihreät” näissä juuri asusta…ne asuu betonikoloissaan kaupungissa.

  1. Voisitko ystävällisesti kertoa olenko joku näistä kahdesta etten suotta häiritse

 3. Sinisistä ei sen enempää. Puoluetta ei enää vaalien jälkeen ole. Kannatusgalluppien ohella hyvänä kehitystä kuvaavana indikaattorina toimii Sinisten vappujuhla Helsingin Kiasman aukiolla. Media uutisoi valokuvan kera miten Sampo Terhon pitäessä puhetta aukio ammotti tyhjänä. Näyttävin paikalla ollut joukko oli ryhmä median toimittajia sekä muutamia Sinisten poliitikkoja. Terho kiirehti matkoihinsa saatuaan puheensa kahlattua läpi.

  Perussuomalaiset sen sijaan on ja voi hyvin hieman vankistuneenakin vaalien jälkeen. Se on kaikkien muiden puolueiden inhokki – osittain omasta syystään, osittain kaavamaisista kansainvälisistä trendeistä johtuen. Nyt, ennen vaaleja kaikki ilmoittavat hurskaasti eivät lähtevänsä sen kanssa hallitukseen.

  Monipuoluejärjestelmämme sanelee hallitusratkaisuissa sen että kolmesta suurimmasta puolueesta kaksi muodostaa hallituksen rungon. Niin tulevan hallituksenkin. Mutta mitä suurimmalla todennäköisyydellä kaksi puoluetta ei keskenään tule riittämään parlamentaariseen enemmistöön. Tarvitaan yksi tai kaksi apupuoluetta. Jos tilanne hallitusta koottaessa käy kiperäksi, ei ole lainkaan poissuljettua etteivätkö Perussuomalaiset kelpaisi jos muita mahdollisuuksia ei enemmistökoalitioon löydy. Mutta se olisi viimeinen vaihtoehto. Jos koalitio syntyy muutenkin, eivät Perussuomalaiset kelpaa.

  Politiikka on aina pragmaattista – tarvittaessa inhopragmaattista. Näin asennoitui myös Kalevi Sorsa ottaessaan vuonna 1983 Suomen maaseudun puolueen hallituskumppanikseen kun ei muuten olisi saanut hallitusta kasaan.

  1. Oli pakko laittaa tänne tämä kuva. Kommareitahan nämä, metsää eivät ole nähneetkään.

 4. Vihreät ovat jumittuneita ideologiaansa mutta heillä on kykyä järjenkäyttöön asioissa jotka eivät kuulu ydinideologiaan.Tulee mieleen vaikkapa EU:n avoimuusperiaatteet, sieltä on tullut täysin kestävää pohjaa. Sitten taas kun puhutaan energiantuotannosta… no niin.

  Oma vitsini on pitkälti tämä: Mitä tulee kun vasemmistolaiseen pistetään aivot?
  -Vihreä.

  1. Kyllähän näiden Vihreiden kannat…milloin vastustetaan…milloin puolustetaan ydinvoimaa ja muu höpö touhu on vain populismia. Aate on kommunistinen maailma.

 5. Mitä tulee sinisiin, se on tavallaan sääli. Täysin ymmärrettäväähän se on että kaveria selkään puukottava poppoo ei voi pärjätä, mutta siellä on pari ihan kyvykästä nimeä. Puolue ei vain ole onnistunut löytämään paikkaansa eikä totta puhuen sitä edes yritä.

  1. Hillotolppa ministereitä. Nyt ainakin Jussi Niinistö voisi irrottautua tuosta sakista, vaihtaisi johonkin vara-asemaan ennenkuin asemat on jauhettu…

Kommentoi