Tervetuloa, lapsemme ovat teidän käytössä.

Tervetuloa!!! Olkaa hyvä!!!

Jaa käyttäen:


24 Replies to “Tervetuloa, lapsemme ovat teidän käytössä.”

  1. Seppo. Mutta kun nämä miehet ovat jo aiemminkin kertoneet että heidän kulttuurissaan siinä että panee porukassa 10 vuotiaita tyttölapsia ei ole mitään pahaa, vaimokin näillä voi olla 9 vuotias. Mitäs teet..?

 1. ”Raiskausrikokset liittyvät täysin yksiselitteisesti maahanmuuttoon”
  ILKKA AHTOKIVI | 04.12.2018 | 13:13
  Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahon mukaan Oulun raiskausten kaltaisten rikosten ehkäiseminen olisi yksinkertaista.

  Suomessa on uutisoitu viime päivinä useista ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista ja muista seksuaalirikoksista.Lähde:Verkkouutiset

  Miksi valtamedia vaikenee näistä asioista?

   1. IS: Oulun seksuaalirikoksista epäillyt tulivat Suomeen turvapaikanhakijoina.

    Me annoimme turvaa ja lapsemme, se vain pitää hyväksyä, nyt pitäisi antaa enemmän, muuten ollaan rasisteja. Tämä on uusi normaali, ei pidä valittaa. Kiitos Pääministeri Sipilä kun kutsuit miehiä raiskaamaan meidän lapsia, sehän on vähän sellainen lahkomainen tyyli näillä sandaaliukoilla….

 2. Olen huomannut kun itsekin on kirjoitellut ja laittanut hanttiin näiden raiskauksille ja rikoksille niin aina näitä puolustetaan. Helposti saa sen rasistin ja natsin leiman.

  Otetaan toinen taktiikka avuksi, toivotetaan nämä tervetulleeksi lastentarhoihin, kotiin hoitamaan tyttölapsia kun vanhemmat on töissä, lapsia voisi antaa näille viikonloppu kavereiksi myös ☺️

  ”Mikä on minun, on myös sinun, tervetuloa! Raiskatkaa lapsemme!”

  Nyt ei ainakaan saa rasistin leimaa.

  Kelpaako tämä!!!

  TÄMÄN ILMOITUKSEN VOISI PISTÄÄ ALZAZEERA TV KANAVALLE. Pääministeri voisi toivottaa heidät tervetulleeksi, aivan kuten hän teki vuonna 2015…

 3. Eihän valtamedia näistä ole mitenkään vaiennut, päinvastoin.

  Pitänee todeta varsin yksinkertainen asia: islamilaisesta kulttuurista. Nainen on miehen täydellisessä käskyvallassa ilman ehtoja. Mies voi hänet raiskata joko kotona tai muualla. Tai tappaa kunniamurhan vuoksi, joka heillä on edelleen voimassa asuivatpa missä tahansa maailmaa. Turkkilaiset ovat tässä erityisen kunnostautuneita raakalaisia.

  Mitäs teet ?

 4. Oulun poliisi varoittaa alaikäisiä tyttöjä houkuttelevista miehistä: ”pahimmillaan johtanut seksuaalirikoksiin”

  Nuoria tyttöjä on houkuteltu tapaamisiin muun muassa alkoholilla. Epäillyt tekijät ovat usein myös tekeytyneet todellista nuoremmiksi valeprofiilien avulla.

  – Tapauksia on tullut ilmi sen verran paljon, että siihen täytyy jo kiinnittää huomiota, hän sanoo.

  Kiiskinen ei ota kantaa siihen, onko poliisi ottanut kiinni tai pidättänyt epäiltyjä tapauksiin liittyen.

  Hän uskoo, että ainakin yksi syy tämänkaltaisten tapausten yleistymiseen on pikaviestipalveluiden suosio.

  – Jotkut sitten käyttävät tällaista kanavaa hyväkseen.

  Kiiskinen huomauttaa, että vaikka näissä tapauksissa epäillyt ovat ulkomaalaistaustaisia, vastaavaa tekotapaa hyödyntävät myös valtaväestöön kuuluvat. (Iltalehti)

  Tämmöistä. Sandaali miehet on saalisretkellä. Poliisi voi vain tiedotella kansalle. Samaan aikaan teiden varsilla Poliisi ehtii kyllä sakottamaan…. kumpi asia olisi nyt tärkeämpää hoitaa kuntoon…

  1. Kokoomuksen linjaushan on ottaa lisää sandaalijätkiä, se raiskaileeko ne meidän lapsia, se ei varmasti näitä kiinnosta, jokunen niistä menee sitten kielitaidottomana kotisiivoojiina kokkareiden herroille : ” Sisäministeri valmis ottamaan jopa 10 000 kiintiöpakolaista – ”Nyt turvaa hakevat ihmiset, joilla on rahaa ja kykyä liikkua”

   Lähde : https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2436349

 5. He ovat jo täällä, he ongelmien aiheuttajat. Uudet tulijat syyniin. Hyvää porukkaa tänne tarvitaan ja paljon keitä he sitten ovatkin. Toivottavasti Thaimaasta, Vietnamista jne. kauko-idästä. Somaleille maahantulokielto. Muut arvion mukaisesti.

  1. Paljon hyviä ihmisiä maailmassa on, näyttää vain vaikuttavan paljon se mistäpäin nämä tulee.

 6. Media ei ole hyssytellyt tätä lainkaan. Jo ensimmäiset poliisin ilmoitusten yhteydessä mainittiin että ulkomaalaistaustaiset takana. Yle kertoi asiasta, ja HS, ja moni muu.

  Nyt on hieman liian kovalla propagandavankkuri.

  1. Kyllä tässä kokonaisvaltainen median ”ollaan hiljaa” ”vaiennetaan totuus” taas kerran paljastui. Vasta kun juttua eteni sitten media kirjoitti oikeilla sanoila tekijöistä. Pitkään uutisoitiin pelkästään että näin on tapahtunut ja sitten vasta ulkomaalaisten osuudesta. Sitä ennen mm median facebook sivuille kun ihmiset oli kirjoitelleet että nämä on maahanmuuttajia jne, median taholta alettiin uhkamaan bannilla sellainen ”rasisti” kirjoittelu. Näin se vaan eteni.

 7. Briteissä paljastui vuosi-pari sitten vastaava paljon suuremmassa mittakaavassa. Siellä ei alettu edes tutkimaan asiaa. Täällä sentäs aloitettiin tutkimaan rikoksia nopeasti.

  Emme ole fiksuja, mutta emme sentäs tyhmimpiä.

 8. Iltalehden kolumnisti tai mikä lie blokisti Schendaze tai sinne päin sanoo em. puuhien olevan islamin mukaan iso rikos.

Kommentoi