Ukrainassa soditaan edelleen, yli neljä vuotta jo nyt, ketään ei kiinnosta, Venäjälle se käy

Tänäkin päivänä, juuri nyt, kun sinä nukut lämpimästi, joku taistelee elämästään Euroopassa. Se ei vain tunnu kiinnostavan enää ketään. Lihapullapoika Kimin ja Diili Trumpin seikkailut kiinnostaa enemmän. Tämä käy vallan mainiosti Venäjälle, sota Euroopassa on jatkunut jo yli 4-vuotta.

Meille on jo opetettu se venäläisten kautta, että tämä on normaali tila, sen huomaa parhaiten mediasta. Ei enää kiinnosta, kun se on normaalia.

Tässä lisää :

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201806122201009438_ul.shtml

Ajattelinpa herätellä heidätkin joiden ainut ongelma on aamulehden oikeaan aikaan tuleminen tai toisten syynääminen. Maailmassa on oikeitakin murheita, melkein meidän naapurissa.

Jaa käyttäen:


7 vastausta artikkeliin “Ukrainassa soditaan edelleen, yli neljä vuotta jo nyt, ketään ei kiinnosta, Venäjälle se käy”

  1. Juu, samanlaista teatteria oli Suomen talvisotakin. Todelisuudessa ei sodittu, kumpikin puoli istui poteroissaa ja pelasi ryysypokkaa. Tätä kun tarpeeksi rummutetaan niin sadan vuoden päästä se on totta.

 1. Putin toivoi pitkään, että Venäjä kutsuttaisiin Naton jäseneksi. Hän odotti Yhdysvalloilta myönnytyksiä ja merkkejä kunnioituksesta. Niitä ei kuitenkaan tullut. Sen sijaan Putin sai kuunnella moitteita sananvapauden puutteista, Hodorkovskin tuomiosta ja Tšetšenian sodasta.

  Putinia ärsyttivät Yhdysvaltain suunnitelmat ohjuspuolustusjärjestelmän kehittämiseksi Keski-Eurooppaan. Mutta kaikkein pahinta oli se, että Nato näytti pyrkivän laajentumaan itäisen Keski-Euroopan jälkeen entisiin neuvostotasavaltoihin Georgiaan ja Ukrainaan.

  Lopullinen välienselvittely länsimaiden kanssa alkoi Münchenin turvallisuuskonferenssissa 2007. Zygarin mukaan Putin ja hänen luottomiehensä Sergei Ivanov olivat päättäneet antaa presidentti Bushille kunnon opetuksen. Putin oli valmistellut puheen, joka alkoi sarjalla hyökkäyksiä Yhdysvaltoja vastaan.

  Münchenin konferenssin jälkeen Venäjän ulkopolitiikka muuttui aggressiiviseksi ja arvaamattomaksi. Putin oli kiusannut Georgiaa ja Moldovaa länsimyönteisen politiikan takia ja kieltänyt sikäläisten viinien tuonnin Venäjälle. Seuraavaksi kohteeksi otettiin Viro, joka oli päättänyt siirtää neuvostosotilaiden muistomerkin Tallinnan keskustasta sotilashautausmaalle kaupungin ulkopuolelle.

  Georgian sota syttyi 2008, ja vuonna 2014 valloitettiin Ukrainaan kuuluva Krimin niemimaa.Venäjä erotettiin valtauksen jälkeen rikkaiden teollisuusmaiden G8-ryhmästä. Samalla Putin menetti paikkansa maailman johtajien rinnalla myös monissa muissa kansainvälisissä kokouksissa.

  Lähde : Suomen kuvalehti

Kommentoi