Vain hullut jää Valkoiseen Taloon

Pisimpään Yhdysvaltojen armeijassa palvellut Kenraali eroaa myös Trumpin sekavasta sirkuksesta. Mies joka ei ole edes käynyt armeijaa tekee sirkukseen tulleista sankareista pellejä ja rikollisia, moni Trumpin luottohenkilöistä on pistetty linnaan.

Lähde:

https://yle.fi/uutiset/3-10545693

”Korkean profiilin lähtijät ja vaalikampanjaan liittyvät syytökset lisäävät huolta siitä, ovatko Yhdysvaltain ohjat enää kenenkään käsissä, kirjoittaa Ylen kirjeenvaihtaja Mika Hentunen.

Pitkä ura Kenraali Kellyllä ja kuvaavaa mitä hän sanoi kun lopetti aktiivipalveluksensa:

“This will sound strange to you,” said Marine Corps Gen. John Kelly, the U.S. military’s longest-serving general. “My greatest fear was that I would be offered another job.”

Lähde:

https://www.defenseone.com/business/2016/01/heres-what-americas-longest-serving-general-most-fears/125024/

Kolmas juttu tälle päivälle, mutta kun alkoi oikein sieppaamaan tuon armeijaa käymättömän ”ylipäälikön” habitus.

Lisäys:

Kun Kenraali Kelly tuli Valkoiseen Taloon, hänestä kirjoitettiin näin:

”Kelly tunnetaan kovan linjan miehenä, jonka vitsitkin ovat pelottavia. ”

”Hän on joutunut henkilökohtaisesti kokemaan, mitä palvelus rankimmillaan tarkoittaa. Kellyn poika Robert menehtyi seitsemän vuotta sitten 29-vuotiaana astuttuaan partiointireissulla Afganistanissa jalkamiinaan. Vain muutama päivä menetyksen jälkeen sotilaille puhunut Kelly ei halunnut, että hänen poikansa mainitaan, kun hänet esitellään. Hän halusi kuulijoidensa keskittyvän sotilaiden asemaan, ei häneen.” (Talouselämä 29.7.2017)

Trump ei pidä sotaveteraaneja minään, halveksii niitä. Kuinka tälläinen ymmärtää muusta kuin rahasta joka on sen elämä.

”Trump haukkuu vammaisia, sotaveteraaneja ja naisia ja tunnustaa seksuaalista häirintää – kaikkea sitä, mikä on periamerikkalaisia kunniallisia arvoja vastaan.” ( IS 29.02.2017)

 

 

 

Jaa käyttäen:


27 Replies to “Vain hullut jää Valkoiseen Taloon”

 1. Marko, toisenlainen näkökulma Trumpin USAan:

  Kun Venäjä hyökkäsi demokraattiseen Tshetsheniaan vuonna 1994, niin länsimaat eivät auttaneet Tshetsheniaa, eikä asettaneet Jeltsinin Venäjälle sanktioita. Venäjä hävisi sen Ensimmäisen Tshetshenian sodan Tshetshenialle ja joutui solmimaan Hasavjurtin rauhansopimuksen, sekä vetämään joukkojensa rippeet Tshetshenian alueelta 1996. Kävi Venäjän kunnian päälle hävitä sota pienelle Tshetshenialle. Niinpä Venäjä järjesti kaikenlaisia provokaatioita ja viimein ns. Mainilan laukaukset räjäyttäen kerrostaloja Venäjällä syyttäen niistä Tshetsheniaa. Venäjä hyökkäsi uudelleen Tshetsheniaan 1999 aloittaen Toisen Tshetshenian sodan demokraattista Tshetsheniaa vastaan. Länsi ei nytkään auttanut Tshetsheniaa, eikä asettanut Venäjälle sanktioita.

  Vuonna 2008 Venäjä hyökkäsi demokraattisen Georgian kimppuun. Länsi ei auttanut Georgiaa, eikä asettanut Venäjälle sanktioita.

  Vuonna 2014 Venäjä hyökkäsi Ukrainan kimppuun – länsi ei auttanut Ukrainaa, ei toimittanut Ukrainalle aseita ennen kuin tänä vuonna Trumpin USA toimitti panssarintorjuntaohjuksia Javelin.

  Länsimaiden pitäisi hävetä, etteivät ole auttaneet hyökkäyksen kohteeksi joutuneita valtioita. Se suorastaan kannustaa Venäjää hyökkäämään yhä uusien demokraattisten maiden kimppuun.

  1. En minä Yhdysvaltoja vastaan kirjoita, eikä Trump ole muuta kuin kumileimasin, nämä vielä järkevät taustajoukot pitää paletin tuolla jotenkin kasassa.

   Ei lämmitä tuo Trump pätkääkään. Röyhkeä bisnesmies se on ei patriootti eikä varsinkaan sotilas, tuommoisia ei edes päästetä armeijaan.

   Eri asia on Yhdysvallat jossa minulla on kaukaista sukuakin.

    1. Mattis on huippu äijä, harmi vaan ettei pitkään ensi vuodelle tule jatkamaan, tälläistä Trump on sanonut jo tästäkin upseerista ja herrasmiehestä:

     ”Donald Trump sanoi sunnuntaina amerikkalaiskanava CBS:n haastattelussa ajattelevansa, että hänen puolustusministerinsä James Mattis on ”jonkin sortin demokraatti”, joka saattaa erota tehtävästään.”
     ”Presidentti lausui ensimmäistä kertaa julkisesti poikkipuolisia sanoja puolustusministeristään.”

     (IL 16.10.2018)

     Lähde:

     https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ad12cbab-c98e-4d7a-9c0d-9614edcd6f34

     Aikansa kahtelee Mattis tuota kahelia ja painaa kytkintä, katso vaan.

      1. Sehän nähdään, en minä kyllä tätä Mattista haukkuisi kuten hänen presidenttinsä tekee….

 2. Marko, Sinulla on täysi oikeus vihata Trumpia ihan niin paljon kuin haluat, mutta nyt nimenomaan Trump on esimerkiksi nostanut USAn puolustusmäärärahoja erittäin merkittävästi. Trumpin USAn kanssa Suomikin on solminut merkittäviä maanpuolustukseen liittyviä sopimuksia.

  Trumpin USA pitää jatkuvasti tiedustelukoneitaan ja tiedustelulennokkejaan vahtimassa tarkasti mitä Ukrainassa oikein tapahtuu. Obamaa se ei kiinnostanut pätkääkään.

  1. Tuokin Kenraali oli kova äijä, seurasin sen toimia kun tuli Trumpin völjyyn mukaan, hyvästä alettiin tehdä lauman lammasta niinkuin nämä muut tekee jotta toimi säilyy Trumpin hommissa. Ei mene jatkoon Trump seuraavissa vaaleissa jos ei sitä ennen jo narahda johonkin laittomaan presidenttinä.

   Erittäin tärkeää on mm Suomen ja Yhdysvaltojen yhteistyö ja varsinkin tulevat hävittäjähankinnat ne on juuri ne F-35 koneet, Suomi tekee kauppaa samalla mm jäänmurtajista ja siviilipuolen älylaite ja sovellustekniikoista yms Yhdysvaltojen kanssa, liekkö kokoomislinjoja saadaan hävittäjille Suomeen.

   Hulluja on jokapuolella, on Kim, Putin, Trump, Erdogan jne…

   30-luvulla ne oli Stalin, Hitler, Mussolini, Hirohito jne ….

   + paljon muita niin menneisyydessä kuin tässä päivässä, ei tämä touhu ole muuttunut miksikään, olisivat normaalisti….

  2. Ei mieleltään sairasta ihmista saa vihata sillä terve tuo trumppi ei ole se nyt on tullut julki moneen kertaan mutta vajaa kaksi vuotta enää terv tepivaari

   1. Vajaa kaksi vuotta ja yksi ”vajaa” lähtee takaisin hotelli bisneksiin, rakentaa ihan varmasti ensimmäisenä Moskovaan hotellinsa, raha on jumala, jumala on raha ihmisiä tämä on, ei patriootti ollenkaan.

 3. Trump on ollut aika hyvä pressa. Talous nousee, lisää rahaa puolustukseen, sotilaita pistetty rajalle estämään laiton maahanmuutto. Mikä siinä on mistä jengi ei pidä?

  1. Arvaan, että on massapsykoosi Trumpia vastaan – ettei vaan Kremlin aikaansaama. Ensimmäinen kova pressa USAlle pitkään aikaan.

   Toki Trump tekee myös virheitä, mutta joka on viaton heittäköön ensimmäisen kiven.

   1. Kyllä tässä ”massapsykoosissa” taitaa olla kyse järjen käytöstä ei mistään muusta.

    Putin pelaa peliään kuten aina ja Trumpia on viety monta kertaa liekassa, niin se Putin tekee monelle samalla lailla, heikot sortuu lopulta,,,,jos olet harrastanut judoa, niin ei se ensi vääntö,,,vaan viimeinen ratkaisee,,,Putin on judoka, Trump on,,,ei mikään.

   2. Ei tässä tarvita joukko psykoosia kyllä herran teot kertoo itse asian joka on selvästi provosoivaa ja siinä mielessä huonoa käytöstä samalla .
    Ja kenen syy enpä osoittelisi ketään varsinkaan vain yhteen suuntaan olevaa osoittelua .
    Ja kun tekee virheitä ne pitää tunnustaa että nyt meni pieleen kuten hänen nimittämänsä senaattorit sen osoittaa .
    Joutuvat joko linnaan no jos ei sinne niin sitten vähintään erotetaan terv tepivaari

    1. Meinasin tästä Trumpelosta jo toisen blogin tehdä mutta en kehdannut, kurkunleikkaajatkin sille kelpaa kaveriksi kun saa sitä rahaa, Saudi-Arabiassa nauravat tälle kohlolle.

  2. Yhdysvallat on ok, ei pidä pitää henkilöstä joka sitä johtaa huonolla esimerkillä, tämä äijä kusettaa tulette vielä näkemään sen.

   1. Se kusetus on jo nyt nähty Yhdysvaltojen kansa on sinänäsä mukavaa mutta nyt sitä johtaa vähemmän kiva ihminen jolle politiika on rukousaamiaisia terv tepivaari

 4. Kaikki saa olla omaa mieltään, sitä en kiellä, mutta on tämä surkuhupaisaa kuinka erään herran völjyyn kun lähtee joutuu joko vankilaan, suoraan käymättä lähtöruudun kautta tai tehdään tyypistä kehäraakki, epäonnistuja haukkujen kera.

  Olisiko tälläinen henkilö teille hyvä työnantaja tai työkaveri tai yrityskumppani, ei ainakaan mene minun pirtaan tälläinen.

  Ehkä joku sadomasokisti pitää tälläisestä, ei voi tietää,,,,

 5. Tuli tosta valkoisesta talosta mieleen, että, pitäisiköhän muuttaa, vai maalata talo!? 😮

 6. Siinäpä meillä ”kova” presidentti. Herkkähipiäinen itserakas primadonna. Iskis nyrkin pöytään vaikkapa Jemenin tai Syyrian tapahtumista.

 7. Meilläkin pitäisi olla ”you’re fired” käytäntö jos tekee huonosti työtä. Esimerkiksi Mykkäselle tämä toiminto sopisi mainiosti.

  1. Suomessa on hyväveli systeemi. Mykkänen (kok) olisi pitänyt pistää ulos ajat sitten. Kokkareet pitää tätä niin pitkään että ryssäkin hyötyy siitä, ei se kepuleitakaan haittaa. Jos esim Perussuomalaiset ärähtää hänen politiikalleen, ei heitä haluta kuunnella.

 8. Huhujen mukaan tuo ”kova” presidentti meinaa luovuttaa saarnaaja Gulenin Turkkiin. Arvaahan siinä kuinka äijän käy. Vielä ei ole tarkkaa tietoo asiasta.

Kommentoi