Venäjällä on tuomiopäivän kone.

Ei riitä että naapurissa on vallassa ehkä yksi hulluimmista henkilöistä tällä vuosituhannella, tällä kun on vielä ns tuomiopäivän kone vielä käytössä. En tiedä kuinka moni teistä on katsonut Terminaattori leffan jossa koneiden kapina tuhoaa ihmisen, emme ehkä ehdi sinne asti tulevaisuudessa kun yksi hullu voi tuhota ihmiset milloin haluaa…

Venäjä säilytti Neuvostoliiton tuomiopäivän koneen

”Kenraalieversti (evp.) Viktor Jesinin mukaan Neuvostoliiton aikainen ydinaseiden laukaisujärjestelmä ”Perimetr” on yhä käytössä Venäjällä.

Eräänlaisena kuolleen miehen kytkimenä tunnetun ja ”tuomiopäivän koneeksikin” kutsutun järjestelmän tarkoituksena oli turvata Neuvostoliiton automaattinen vastaisku siinä tapauksessa, että ydinasehyökkäys tuhoaa komentoketjun” (Verkkouutiset)

Tässä ei puhuta mitään siitä jotta yksittäinen henkilö voisi sen käynnistää, jokainen joka on toiminut laitteiden kanssa tietää että jokaisella laitteella ja ohjelmalla on ohitus, ns humaani toimi…

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Venäjällä on tuomiopäivän kone.”

 1. Niin Venäjää uhataan joka puolelta heidän omasta mielestään
  ekä anneta heidän vapaasti vallata ympäriltään lisäalueita.
  Tosin ympärillä on heidän energiastaan riippuvaisia heikkoja.
  Mikä oliskaan Venäjä jos uhraisivat varustelunsa sijaan
  toimensa oman maan kansalaisten hyvinvoinnille?

  1. On vaarallista että edes tälläinen järjestelmä löytyy, maan mennessä kaaokseen kukaan ei tiedä käytetäänkö tätä laitetta.

 2. Niin – mikä uhkaisi Venäjää – eiköhän se ole itse Venäjä !

  Rikas maaperältään mutta miten sitä käyttää oman kansalaistensa hyväksi ja vielä pitäisi saada esim.maata lisää _ kuin porhojensa/_vallan ytimeensä.

  Miten olisi oman kansan kokonaishuomio,ilman ase/-avaruus kilpavarustelua ymv. ?

Kommentoi