Venäjän uusin tankki on täysi flobbi, Lada Laatua..

Venäjän miehittämätön panssaroitu taisteluajoneuvo ei ole vastannut odotuksia.

Venäläisen puolustusalan tutkija Andrei P. Anisimovin julkistamien tietojen perusteella Uran-9:n on ollut Syyrian testeissä pettymys. Kehuttu tankki ei Anisimovin mukaan yksinkertaisesti ”kykene suorittamaan sille annettuja tehtäviä”, Verkkouutiset kertoo.

Tutkijan mukaan Uran-9:n mainostettu toimintaetäisyys oli vain muutamia satoja metrejä alun perin luvatun noin 2,8 kilometrin sijaan.

Syyrian kokeissa koettiin myös kaikkiaan 17 lyhytaikaista ja kaksi pitkäkestoista ”hallinnan menetystä”.

Lähde : Suomen Sotilas

Meillä on idässä paperi tiikeri. Riehuu ja uhkailee, tulee edelleen yllättäen ja massalla. Teknisesti Venäjä ei ole lännen tasoa. Se pitää muistaa kun ensi kerralla tulevat ja nämä vielä tulee…

Jaa käyttäen:


14 vastausta artikkeliin “Venäjän uusin tankki on täysi flobbi, Lada Laatua..”

 1. Venäjällä ei ole mitään muuta toimivaa keksitty kuin AK-47 ( vaikka sekin tavallaan kopioitiin saksalaisilta) ja se on paras kun sitä käytetään heitä vastaan kun he taas tulee tänne (RK-62 ja RK-95 versiona meillä)

  1. Asevoimissa aktiivipalveluksessa (mukaan lukien varusmiehet) on noin 960 000 henkilöä, Venäjän oman ilmoituksen mukaan 1,2 miljoonaa henkilöä[2], ja reservissä kaksi miljoonaa henkeä. Venäjällä on miehille asevelvollisuus, mutta vain hieman yli 10 % kustakin ikäluokasta suorittaa varusmiespalveluksen. Palveluksen voi välttää lahjomalla lääkäreitä tai sotilasviranomaisia tai jättämällä menemättä kutsuntoihin ja piileskelemällä viranomaisilta. Korkeakouluopintojen vuoksi voi saada vapautuksen, jos koulussa on ollut sotilaallista opetusta

   Lähde: wiki maailman ihme tietoa

   Koko kansahan on korruptoitunut ja kieroutunut. Sille minä en mahda mitään.

 2. LUJAA LADA LAATUA. En voi kuin nauraa moiselle ”robotille” ,liekkö 486 suoritin sisällä ja vähän mmx muistia lisää…

 3. Venäjä näyttelee aina ja kaikessa. Alle Italian kokoluokkaa oleva talous muka olisi suurvalta, muuten kuin ydinaseiden määrässä ja niitähän käytetään vain haudan takaa.

 4. Lada lujaa laatua – ajelin paremman puutteessa kolmella eri Ladalla ja sitä ennen Mossella.
  No Saksassa ei ole kunnolla toimivia tankkeja sielläkään uutisoitiin äskettäin.

  1. Siellä idässä kun tuntuu perusarvot olevan metalliromuissa, eikä kansan hyvin voinnissa

  1. Nin…ei ole teknisesti niin kova kuin väittää, mutta ne tulee edelleen massan voimalla, siinä loppuu jo meiltä a-tarvikkeet kun miesylivoima on hirmuinen, sekä on sitä rautaa sen verran vanhemmalla tekniikalla jotta se riittää.

   Tässä blogissa nauroin niiden ”robotti tankille”, siis oikeasti se on pelkkää mediaa varten. Ei toimi. Se oli tämän jutun juoni.

Kommentoi