Arkisia huomioita.

Niin katosi kuin mummo sumuun, kuuluu sanonta ja olin jo melkein unohtanut mitä sumu tarkoittaa, kun asuu täällä meren ympäröimänä.

Aamusella lähdimme käymään Porin keskustan tuntumassa ja näkyvyys oli luokaa sellainen, ettei edes Reposaaren meripenkalla olevia tulimyllyjä nähnyt kuin vasta kohdalla, tai oikeastaan näkyi ainoastaan rungon alaosa, lapoja ei ollenkaan.

No ihmisen elämä on ajoin sumussa tarpomista, kuten oli eilinen aamu kun päätin ettei lääkärit mitään mistään mitään tiedä ja  huolimatta 6-8 viikon polvelle annetusta painorajoituksesta lähdin pihahommiin.

Helvetin hyvä idea, jonka seurauksena aamulla sumuun, sumusta lääkäriin, lääkäristä apteekin kautta muutaman viikon levolle.

No nyt taivas on kirkas, vatsa on täynnä ja piipussa on pesällinen laadukasta tupakkia, joten kuppi kahvia mukaan ja tupruttelemaan.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Arkisia huomioita.”

  1. Meikä järjesti myös ohjelmaa vapun kunniaksi menin käymään veriryhmä-ja vasta-ainetutkimuksissa tulevaa leikkausta varten. Rocken roll vaan ja allright!

  2. Minä olin päivän metsässä ja huomenna jatketaan, kun on työn juhla. Ylihuomenna pitääkin sitten jo mennä laboratorioon. Tahtoo olla tuo veri vettä sakeampaa ja täytyy syödä ”rotanmyrkkyä”.

  3. No ei siinä Pentti muu auta kun marevaania sisään jos tuppaa liian paksuks veri meneen . terv tepivaari

Kommentoi