Norjalaiset ja ruotsalaiset journalistit huolissaan GCM-sopimuksesta-Miksi?

Sekä Ruotsissa, että Norjassa journalistit ovat huolissaan GCM-sopimuksen mahdollisesta vaikutuksesta journalistiseen vapauteen, miksi näin?

No ehkä seuraava video tiedostustilaisuudesta antaa osavastauksen:

 

 

Jaa käyttäen:


3 Replies to “Norjalaiset ja ruotsalaiset journalistit huolissaan GCM-sopimuksesta-Miksi?”

 1. No Suomessakaan ei kirjoittaja voi kirjoittaa vapaasti ei edes tälle palstalle. Median palveluksessa olevan on pysyttävä työnantajansa ruodussa jos mielii saada palstatilaa.
  Tavis kansalainen ei saa ääntään kuuluviin.
  En nyt tarkoita mitään rettelöintiä se on sitten asia erikseen.

 2. https://journalisten.no/fn-migrasjon-norsk-redaktorforening/norsk-redaktorforning-om-fns-migrasjonserklaering-apenbart-problematisk/342452
  30.11.2018

  Toimitusliitto on kriittinen hallituksen halusta allekirjoittaa kiistanalainen YK-julistus

  Varapääsihteeri Reidun K. Nybø vastaa.

  Norjan toimitusliitto [ Norsk Redaktørforening ] uskoo, että hallituksen YK: n kiistanalainen maahanmuuttosopimuksen allekirjoittamisen olevan ongelmallista.

  Useat maat ovat sanoneet EI: n kiistanalaisen lausunnon allekirjoittamiselle. Norjassa sekä oikeisto että vasemmisto suhtautuvat positiivisesti allekirjoittamiselle, kun taas Frp [Framstegspartiet, yksi kolmesta hallituspuolueesta] on aiemmin ilmoittanut erimielisyytensä hallituksessa, kirjoittaa Dagsavisen. Toimitusliitto on kriittinen hallituksen halusta allekirjoittaa kiistanalainen YK-julistus

Kommentoi