Olen Arja Juvosen kanssa täysin samaa mieltä.

Sotelait tulisi hylätä:

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-esittava-sote-lakeja-hylattaviksi-vaarantaa-vakavasti-palvelut-yhdenvertaisuuden/

Itse esityksiin pääseen tutustumaan:

https://www.eduskunta.fi/FI/lakiensaataminen/valiokunnat/sosiaali-ja-terveysvaliokunta/Sivut/default.aspx

Seuraavaksi perustuslakivaliokunta, jonka jälkeen esitys palaa takaisin sosiaali ja terveysvaliokuntaan.

Ongelmia esityksessä on paljon, itse asiassa lähes kaikessa ja perustuslakivaliokunta joutuu pohtimaan ainakin tietoturvaa, asiakassuunnitelmaa, EU-notifikaatiota jne.jne.

Jaa käyttäen:


4 Replies to “Olen Arja Juvosen kanssa täysin samaa mieltä.”

 1. Jatketaan nykytilalla, ongelma. Tehdään Sipilän sotepaketti, ongelma. Tehdään demarien sotepaketti, ongelma.

  Ainoa hyvä ratkaisu Suomen terveydenhuollon ongelmiin, mitä olen kuullut, on ollut asiantuntijalausunto jonka mukaan ensimmäinen operaatio on yksinkertaisesti palkata lisää lääkäreitä. Niin yksinkertainen idea. Se ei ratkaise kaikkea, mutta vie eteenpäin ja pitkässä juoksussa säästää valtion rahaa merkittäviä määriä.

 2. Sipilän sote on susi ja vain veruke saada maahan maakuntauudistus eli väliportaan hallinto, joka sitten miehitettäisiin kepulaisilla politrukeilla. Samat politrukit toimisivat myös Kepun vaaliorganisaationa, kuten nyt kaiken maailman maatalousneuvojat.

 3. Samaa mieltä blogistin kanssa jota Kyuu hyvin täydentää.

  Arja Juvosen esiintulot on näiltä-kin hyvin kuvaavaa ts.hyvää työtä ”veivaamisen,vatkaamisen kuin linkouksen esimaustetta ” – siitä mitä ehkä käytännön sujuvuudenkin oljenkorsia on jätetty huomioimatta,siitä huolimatta mitä niin aikaa ja rahaa on käytetty tälle tulipesälle poltettavaksi.

  Ehkä juuri siksikin että tämä on ollut kahden poliittisen ryhmittymän arvovaltaliitto omien sädekehiensa pönkittämiseksi,siitä huolimatta ettei ”keskeneräisyyttä voi vielä arvostella käytännön askeleilla arkielämässä”.

  Yksittäiset ihmiset keskiössä että huomioonotettu kaikissa tilanteissa,eikös sen näin pitänyt mennä tasa-arvonkin mukaisesti mutta jos näin hyvä olisi,niin miksi tulenkivenkatkuisia arvosteluita epämääräisyyksiin saakka – tulee esim.asiantuntija tahoiltakin esille :
  ” Tarjotaanko ontuvaa eriksonia ” – kahden taholta omin merkein käytäntöön ?

  Jos käytäntöön kuin Taxi uudistuksessakin,niin välittömästi valituksien että korjauksien teille kun arkielämä pukkaa vastaan käytännöllään.

  Ja Asiakas maksaa että kärsii !

 4. Kuten Kyuu lääkäripula – ja kuntapäättäjiltä rahaa. No rahalla nyt pääsee muuttamatta mitään.
  Maakuntahallinto ei taida tuoda lisää rahaa vaan pelkkänä hallintona tuo lisää kuluja joka sekin on poissa terveydenhoidosta.

Kommentoi