PS irtaantui yhteisestä ”ilmastopolitiikasta”.

PerusSuomalaiset ovat irtautuneet eduskuntapuolueiden yhteisestä ilmastopolitiikasta ja hyvä niin, järjettömyyksistä pitääkin irtaantua.

Tuli tänään kuunneltua eduskuntakeskustelua tulevan vuoden budjetista ja mikä oli mielenkiintoista niin sekä Kokoomuksen, että Keskustan riveistä oli kuultavissa PerusSuomalaisten linjoilla olevia kannnanottoja aiheesen, mutta ikävä kyllä, ryhmäkuri ylittää järjenkäytön eikä tämä suinkaan ole ainoa aihealue siinä suhteessa.

https://www.suomenuutiset.fi/perussuomalaiset-lahtevat-yhteisista-ilmastoneuvotteluista-tavoitteet-utopistisia-eika-kukaan-puhu-maksajista/

Siis ihan aikuisten oikeesti, löytyykö Suomesta enää toimittajaa, joka haastaisi esitetyn utopian ja kertoisi kansalle kustannuksista?

No ei löydy ja se on jo nähty aiemmin.

Miksi yksikään ”journalisti” ei kyseenalaista satojen miljoonien veronkorotuksia, joita vihervasemmistosta vaaleista toisiin esitetään?

Jaa käyttäen:


12 Replies to “PS irtaantui yhteisestä ”ilmastopolitiikasta”.”

 1. Tietyissä tapauksissa,etenkin jos itselle joka on aktiivi poliitikko,tuo ryhmäkuri on persiistä_ siis ei saisi käyttää omaa vahvaa kannanottoa_ – ilman sanktioita.

  Ymmärtää sovitut pääpiirteet linjauksineen puhuttaessa hallituksesta mutta… no,kirjoititkin toimittajista … myös heitäkin koskien,ilman hys hys hiljaisuutta.

  Pelko ja tai julkinen teilausko viraltapanolta,jos sohaisee ”kielletyn totuuden ydinsiementä” ?

 2. Ilmastouskovaisuus on tabu, minkä kyseenalaistaminen alkaa olla rikos.
  Ilmastoalarmistien mallit eivät vastaa mitattuja tosiasioita, mutta silti katastrofaalisen lämpenemisväitteen puolesta jauhetaan potaskaa yhä enemmän – ja poliitikot joko uskovat sen roskan tai eivät uskalla olla eri mieltä.
  Kun lähdetään pienestä jääkaudesta, ilmasto on todella lämmennyt. Se vain tarkoittaa, että ilmasto on palannut likimain normaaliksi pienestä jääkaudesta.
  Hysteeriset huudot parin asteen lämpenemisestä ja sen aiheuttamasta katastrofista eivät perustu edelleenkään mihinkään tieteelliseen tosiasiaan, vaan toimimattomien mallien utopiaan.
  Vv. 1000-1500 ilmasto oli nykyistä lämpimämpää, mikä ilmenee siitä, että ”ikijäätiköiden” alta paljastuu rakennusten ja suurten tukkipuiden jäännöksiä eri puolella maapalloa.
  Maapallon merkittävin uhka on Afrikan ja Aasian maiden holtiton väestönkasvu eikä sitä ihmismassaa maapallo kauaa kykene kantamaan. Asialle vain ei uskalleta tehdä mitään eikä aloittaa lisääntymisen rajoituksia paikallisen ”kulttuurin” pelossa.

 3. Uskon kyllä ilmastonmuutokseen ja siihen, että hiilidioksidipäästöjä tulee vähentää reilusti. Mutta kuten olen toistellut, Suomi on niitä vähentänytkin. Suomi ei voi maailmaa yksin pelastaa. Vaikka kuolisimme sukupuuttoon täällä ja antaismme metsien kasvaa vapaasti, se ei paljoa ilmastonmuutosta hidastaisi. Oma osuutemme meidän on hoidettava, mutta ei niin että kärsimme vapaaehtoisesti kun toiset lisäävät päästöjään. Esimerkiksi sähköautoiluun pitää pyrkiä saamalla niitä sähköautoja ja latausmahdollisuuksia, ei niin että kielletään bensa-autot ja käsketään kävellä tai mennä bussilla.

 4. Sähköautojen päästöt ja energiankulutus on suurempi kuin vanhan dieselin jäljellä olevat päästöt.
  Kokonaisuutena sähköautot ei useinkaan ole bensiini/dieselautoa ilmastoystävällisempi.
  Miksi sitä siis ajetaan kuin käärmettä pulloon?

 5. ”Miksi sitä siis ajetaan kuin käärmettä pulloon?”

  Halutaan varmaan pitää teollisuuden pyörät pyörimässä, vaikka saasteet lisääntyvätkin.

  1. Kulkeminen on myös helpompi lamauttaa haluttaessa, kun sähköautoja lisätään.

   Metaani toisi paremmin varmuutta, koska biometaania voitaisiin tuottaa hajautetusti pienissä laitoksissa. Metaanin raaka-ainetta eli turvetta Suomessa on rajattomasti ja melkein jokaisessa kunnassa.

 6. Koko tämä ilmastohössötys sai alkunsa viime kesän poikkeuksellisen pitkistä hellejaksoista.Ne pitkät ja kuumat hellejaksot täällä pohjan perukoilla sai aikaan sen, että tavalliset tallaajatkin saatiin uskomaan, että ilmasto todella lämenee ja syynä on ilmaston saastuttaminen koko maapallolla. Todellisuudessa kesän pitkät helteet sopivat pitkän ajan sääilmiöihin, ei siinä mitään sen kummempaa ollut. Nyt sitten poliitikot Suomessakin jeesustelee asialla osoittaakseen olevansa ympäristöystävällisiä ylitse muiden. Kas kun vaalit ovat tulossa.

  1. Olet siis harmiksesi PerusSuomalaisten kanssa samaa 😉

   Ilmastopolitiikaan ei PS:n irtaantumisella olekaan merkitystä, mutta eduskunnassa se aiheuttaa harmitusta muille.

 7. Onneksi Soini erosi PS-puolueesta, niin meillä on edes yksi puolue joka osaa laskea kustannukset ja sanoa sen kansantajuisesti. Sillä on merkitystä mentäessä äänestyskoppiin.

 8. Perussuomalaiset on oikeassa, jälleen kerran. Muut puolueet menee ”tunne tasolla” ei tieteen ja faktan mukaan.

Kommentoi