Vittu, viina ja vapaus, rock, rauha ja rakkaus…

Eikös siihen aika pitkälti kiteydy se, mitä vapulta, juhannukselta ja muilta juhlapyhiltä aiemmin odotettiin?

No tässä ajassa aiemmat odotukset tuomitaan milloin milläkin leimakirveillä ja ollaan huolissaan.

No ihmekö tuo huolissaan olo, kun pariutumiseen, anteeksi nussia nulkuttamiseen pitäisi hankkia kirjallinen lupa.

Helsingin syyttäjien mukaan jopa seksuaaliset puheet pitää asettaa yleisen syytöksen alle, joka vääjäämättä johta tilanteeseen, jossa on pakollista kirjallisena saada suostumus yhteisesti hyväksyttyyn yhdyntään.

Toisin sanoen jos kysyt, että miten  olisi? Syyllistyt rikokseen.

Ellet kysy , syyllistyt rikokseen.

Tässä olisi kepulle ja demareilla avautumassa mahdollisuus luoda naimalupavalvontavirasto ja pienen riitelyn päätteeksi sopia vuoroin vaihtuva poliittinen johtaja.

Resusrssipulassa virastolle myönettäisiin lupa palkata ainoastaan muutamana sata lähimmäistä.

 

Jaa käyttäen:


10 Replies to “Vittu, viina ja vapaus, rock, rauha ja rakkaus…”

  1. Ennenvanhaan oli Suomessa pillupolliiseja, joiden tehtävä oli vahtia liian löyhää paneskelukulttuuria, josta syntyi paljon aviottomia lapsia.

   Nyt voitaisiin elvyttää vanha systeemi, jolloin pillupolliisi valvoo, kyttää ja vahtii jo pelkkiä lähentymisyrityksiä paneskelutarkoituksessa.

   Seuraava vaihe on sitten nimittää Suomeen paneskelun estovaltuutettu.
   Näin vappuna olisi kyllin töitä niin pillupolliisilla, kuin paneskelunestovaltuutetullakin.

 1. Ei naiminen enää ketään alkuasukasta täällä kiinnosta, paljaalla ainakaan, siinä voisi tulla ongelmia. Hinkataan nelikymppiseksi ja ”matkustellaan ja nähdään maailmaa” ja eletään jotakin Instagram-elämää, ei siihen pentuja mahdu. Vahingossa saattaa tulla joku iltatähti.

  Suomi ja suomalaiset on jo menetetty, maan täyttänee muu porukka.

 2. Eivätköhän ne robotit tee perinteisestä seksistä aika redundanttia aika pian. Ehkä se tekee maapallon väestönkasvulle ihan hyvää.

  Lopulta ongelma on siinä että vedämme itseämme vastaan narua kahteen suuntaan. On aivan totta että jossain piireissä ja kulttuureissa etenkin naisen oikeuksia on poljettu. On ihan oikein että naiset voivat määrätä ruumiistaan. Toisaalta, välillä vedetään yli ja patriarkaatti korvataan matriarkaatilla jolloin miehet päätyvät samaan heikkoon asemaan missä naiset olivat pitkän aikaa. Häviö tai häviö, valitse siitä sitten.

  Vaan tulee tästä otsikosta mieleen isoveljeni vakiovastaus kun kysyin harrastuksia.
  ”Uinti puinti ja nainti, viina vittu ja videot”

  Surullinen vastaus. Perinteisiä videoita kun ei nykyään enää ole. Hän tosin sanoi tuon 90-luvun puolivälissä eli ehkä sen voi antaa anteeksi.

 3. Okaruusun tapa kirjoittaa on aivan jotakin muuta kuin hän on itse itsensä on asemoinut. Ysikymppinen muka kirjoittaa kuin parikymppinen, samat termit.
  Feikkiä kaikki taas tuossakin…

 4. Nykyaika on osa naisten aiheuttamaa me too kampanjaa, ei siinä sen kummempaa.

 5. Nyt mennään mielipiteiden kanssa ja niiden ilmaisujen tavoissa ihan siinä sopivuuden rajoilla. Toivottavasti ei tule tavaksi, yritetään hyväksyä vappuhuumorina.

 6. Tuossa yksi viikonloppu umpihumalassa oleva nainen ahdisteli minua. Joudunkohan syytteeseen, kun kieltäydyin seksistä.

Kommentoi