Hyvät katsojat

Television hautajaisetko?
Katsoin ohjelmaa jossa pantiin pari kolmen julkkiksen ryhmää katsomaan vanhoja ohjelmia tunnistuskisanmuodossa
Markon nami nami juontamana.
Yhtä hyvin olisi voitu ottaa muutama vanhus tunnistamaan vanhoja suomifilmejä,
joita tulee uusintoina tavan takaa.
– Miksi joudumme maksamaan televisio-ohjelmista joita tuskin kohta kukaan enää katsoo?

11 vastausta artikkeliin “Hyvät katsojat”

  1. Satuin katsomaan myös, äärimmäisen tylsä oli. Kaksi asiaa jäi pyörimään mielessäni. Toivottavasti tuon ohjelman teko ei tullut kovin kalliiksi, veroeuroillani kumminkin tehty ja toinen vielä kinkkisempi juttu että oliko kyseessä ohjelma jonka katselemisesta suuri suomalainen yleisö todella nauttii.

  2. Sähköä kuluu hulvattomasti ympäri maata ohjelmien välittämiseen ja katseluun.

    Näin viileellä ilmalla TV:n sähkö tulee hyödyksi lämpönä, mutta kalliit laitteet vanhenevat, joka rassaa luontoa. Jos miljoonassa taloudessa laite vanhenee yhden tunnin, niin onhan se haaskuuta.

  3. Kukaan ei ole pannut paremmaksi Speden ohjelmia Turhapuroineen, PP Peteliuksen ja Aake Kallialan hölmöilyjä, Linnanmäen uutta Iloista teatteria, Tankki Täyteen jne…. Sanovatko nimet jotakin: Aarre Elo, Pertsa Reponen, Pertti Pasanen, Matti Kuusla, Neil Hardwick.

    Voin rehellisesti sanoa, etten en katso yhtään ostettua formaattia enää- ne ovat sekundaa.

    Osaavat tv- tuottajat ovat hävinneet Suomesta.

    Itsekin olen ollut MTV:n kanssa tuottajana Suomen hauskimmissa tv-mainoksissa.

  4. Samaan alaarvoiseen katekoriaan voi laittaa tuon toisen uuden ohjelman sannikka ja kannikka laittaa vai oliko se sannikka ja ukkola terv tepivaari

    1. Katsonut nyt kaikki kaksi jaksoa tätä sannikkaukkola ilotulitusta. On siinä aika paljon astian makua, kauhealla vauhdilla pientä silppua on etupäässä.
      Mutta sellaista kai nykypäivän katsoja toivoo niinkuin vaikka seiska- ja historia lehdet esimerkiksi, ei jaksa ihminen keskittyä yhteen aiheeseen pitempään.

      No vähän pitempäänkin ohjelmassa annettiin Sirkka-Liisa Anttilan ja jonkun vihreän tädin jonka nimeä en muista kiistellä aiheesta saako opettaja nimitellä oppilaita tytöiksi ja pojiksi vai pitäisikö sanoa vain lapsiksi ja pitääkö olla sukupuolettomat vessat. Luulisi että on maailmassa murheita ja epäkohtia jo muutenkin ihan tarpeeksi mihin keskittyä. Vanhanakaisen perinteisen ajattelutavan edustajana otan ainakin itselleni oikeuden puhua tytöistä ja pojista tai sitten lapsista, mikä nyt tilanteeseen sopivalta tuntuu tai sylki suuhun tuo.

  5. Jollain se Trumpin hallinto pitää rahoittaa ja se joku nyt on tällä hetkellä Yleisradio.

    Kyllä minä heidän radiotuotantoa ammennan mutta enpä ole tv:n puolelle vilkuillut.

  6. Näyttää siltä, että kun Yleä ruvettiin rahoittamaan viitisen vuotta sitten koko kansan voimin, Ylestä on muodostunut suojatyöpaikka, jossa vasemmisto – ja oikeistoliberaalit vissiin kilpailevat kumpi ryhmä tekee huonompia ohjelmia ja hankkii aneemisimpia ulkomaisia ohjelmia, mm. tv-draamasarjoja sekä antaa enemmän kanavatilaa ruosinkielisille. Tämä television puolelta, radiota en niinkään seuraa.

    1. Niinhän se menee että suojatyöpaikkoje sikiää enemmän sinne mikä on monopoli tai kun toiminta on verovaroin turvattu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *