Kepuvääntöä

Kepun kannatus laskee puheenjohtajavaaliin mentäessä.
Sipilä on luvannut Väyryselle rehtiä kisaa.
Hätäistunnossa yritettänee estää kilpailijan pääsyä kisaan?
Onko rehtiä jos kilpailja yritetään erottaa puolueesta
varsinkin kun kyseessä on ent kunniapuheenjohtaja.
Onko kepu Alkiolainen- vaiko oikeistolainen kokoomuksen apupuolue?

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201802082200728272_pi.shtml

– Aiheesta saanemme lukea kevätkauden iltapäivälehtien lööppejä.

12 vastausta artikkeliin “Kepuvääntöä”

  1. Mielestäni Väyrynen on omanlaisensa häirikkö, omien erikoisten latujensa hiihtäjä. Helpompaa jos hän keskittyisi harrastuksiinsa jotka ovat politiikan ulkopuolella.

    Itse soisin ja toivoisin että Kepu olisi keskustalainen, siis ei virittynyt vasemmalle eikä oikealle. Ärsyttää että ihan kaikki pitää vääntää oikeisto-vasemmisto väännöksi.

  2. Näyttää siltä, että Väyrynen ei asiantuntijoiden mukaan ole oikeuskelpoinen Keskustan puheenjohtajakilpailussa.

  3. Arvon Niilo, minun keskittymiskyvylle tuottaa vaikeutta lukea ”kepu” ja ”rehti” samassa kontekstissa. Sinä siinä kuitenkin onnistuit. Olet väkevä blogisti.

    Kepu ei voi kun hävitä. Se on hyvä se.

  4. Väyrynen syö keskustaa sisältä kuin vähän ulkoakin että ennustajapallokin menee sekaisin näissä keskustalaisissa ympyröissään – ehkä myös toisillekin jotka epäävät omaa puolue/-ryhmä kantaansa.

    Oma täytyy olla hallinnassa ” että mihin haluaa sitoutua ”.

  5. Avauksessa esitettyyn kysymykseen en ainakaan minä osaa vastata. Puoluehan ei ole mielestäni puolue vaan puolueen tekevät siinä toimivat henkilöt; hyviä, päteviä ja jopa vähemmän hyviäkin, oma lukunsa vielä nämä puoluefanaatikot, heitäkin on paljon eri puolueissa (ml poliittiset taktikot).
    Minulle puolue ei ole ensisijainen jos omaa ehdokastani tarkastelen (äänestysmielessä, jos äänestän).

  6. Väyrynen voi ottaa mallia presidenteistä, jotka luopuvat puolueensa jäsenyydestä. Vänä voi luopua kansalaispuolueen jäsenyydestä keskustan puheenjohtajavaalin ajaksi.

  7. Kyllä Kepulla on arvoa. Kepu kynsin hampain yrittää pitää maaseutua asuttuna, valtaosa muista sitä autioittaa. Jos ei vahvaa Kepua olisi tapahtuisi ihmisten muutto kasvukeskuksiin suurella vauhdilla. Olisiko se hyvä vai huon siihen en osaa ottaa kantaa.

  8. Hätäkokouksella hiekkaa Väyrysen rattaisiin ja oikein kahden asiantuntijan lausunnon turvin. Kepu on Sipilän apupuolue totesi eräs asioita seuraava henkilö.
    Vertailun vuoksi – kokoomus äänesti Niinistöä vaikkei hän ollut puolueen jäsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *