Masennus

Kyllä olen niin perusteellisesti masentunut lukiessani vihreiden tarinaa.
Aalto ajoi itsensä masennukseen eikä sitä helpottanut irtiotto ruotsissa.
Toivola ajoi itsensä masennukseen taksin takapenkillä
niin ettei ehtinyt kunnolla hoitaa edustajan tehtäväänsä?
– Onko vihreä aate enää vihreä kun asutaan cityssä ajamalla taksilla?
– Onko masennus muotisairaus kun mättää
niin haetaan
sairausloma syynä masennus?
Taksilla ajelusta IL tänään.

6 vastausta artikkeliin “Masennus”

  1. Vihreitten pyrkimyksissä on paljon ristiriitaisuuksia. Se syö miestä.
    Kyllähän erkoopeessäkin on raskasta, kun pitää meuhkata perussuomalaisten eristäytymisestä ja muistaa rakennuttaa lankkuaitoja oman elinpiirin ympärille. Ja pitää meuhkata ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta ja samalla etuilla kaikin keinoin jopa perustuslain kuudennen pykälän vastaisesti ja täytyy välillä muistaa kiillotella rotutohtorimitaleita.

    1. Juu, eikös tämä ole jokin miespari ja lapsi heillä, jos se masentaa ettei sitä lasta tule vaikka kuinka yrittää… Saa poistaa kommentin, tuli vaan mieleen… Tuo masennus jos siitä johtuu… Juu…

    2. Haaglundin Kalle masentui freudentalistien puheenjohtajana ja lähti muihin hommiin. Kallen teemanahan oli rasismin nollatoleranssi, mutta varmaan erkoopeen vanhat parrat rupesivat hillitsemään: ”Hys-hys, poika. Rasismihan on puolueemme erityisosaamista.”
      Masentuuhan siitä. Toukon sydäntä kai köyhempi osa kansasta on lähellä. Oli ehkä yllätys, että puolue fanittaakin miljardöörin, valuuttakeinottelijan ja veroparatiisihuijarin, Soroksen, oppeja.

  2. Ei kai saisi mollata/-herjata väreihin kuin tapoihin katsomatta mutta miten olisi nk.ammattipoliitikot,jos astuisivat – ihan maankamaralle tavallisten tallaajien joukkoon.
    Ai,niin pitäähän sitä hoitaa yht.kunn.asioita ”hulppein hillotolpeilla olemisella”.

    Vihreiden luontoarvot ovat päätyneet taxipäästöihin ihan ”oltava katto pään päällä ettei vaan kastu ja ehtisi patikoimaan/-edustamaan päästöjenkin laillisuutta”. Ruoho vihreämpää aidan toisella puolella … ?

    Valtioko tuhlauslinjalla ?

  3. Kai tuo runsas taksilla ajelu pitäisi suhteuttaa jotenkin siihen mitä mies on saanut aikaan. Jos taksimatkojen varrella olevien tilaisuuksien (joihin siis ei ole julkisilla tai pyörällä ennättänyt) hyöty Suomelle ja suomalaisille korvaa sen minkä on ollut poissa varsinaisesta kansanedustajan työstä niin mikäs siinä.

    Niin tai näin mutta kyllähän tämä Toivolan tapaus kysymysmerkkejä ilmaan jättää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *