Seksuaalista häirintää

Miehetkin ovat ahdistelun kohteena jopa eduskunnassa.
Onko se välikysymys väliajalla torkkupeiton kera?
Vanhaan hyvään aikaan miehet olivat aloitteen tekijöitä
eikä sitä pidetty seksuaalisena häirintänä.
Väkisin makaamiset ovat asia erikseen.
En ylpeile, mutta kerran
yksi kännissä oleva yritti sanoisinko ”häiritä”?

Jaa käyttäen:


21 Replies to “Seksuaalista häirintää”

 1. Se on todella monimutkainen asia tämä seksuaalinen häirintä, tiukkapipoinen aavistanee jo toisen lipevässä ilmeessä tai jalkaterien asennossa häiritseviä elementtejä. Vapaamielinen luonnoltaan aktiivinen, seksuaalisiin kanssakäynteihin hakkeutuva ujohko ihminen suorastaan salaa toivonee osakseen runsasta häirintää.

  En kadehdi heitä keiden tehtävänä on laatia rajoja sekä määritelmiä sille mikä on seksuaalista häirintää, pitäisi miellyttää seksuaalimoraaliltaan puritaaneja ja olla ymmärrystä myös heille jotka kokevat että se on luonto joka tikanpojan puuhun ajaa.

 2. Joku toimittaja oli meetoon innoittamana mennyt työpaikoille tekemään kalluppia häiriökäyttäytymisestä kysyen: Onko teidän työpaikallanne ollut seksuaalista häirintää?
  Vastaus: Ei vielä, mutta odotamme innolla! :))

 3. Kyllä sitä on ja naiset ei tajua että kun sanoo ota kätes pois mun olkapäältäni en pidä klääppimisestä terv tepivaari

 4. Tähän minun täytyy sanoa. Minulla on niin paljon vuosikymmenten ajan noita naispuolisia kauppiaita. Tapani on halata jos on pitkä aika tapaamisesta; ei ole koskaan tullut häirintäsyytettä.

 5. Minua on yritetty ihan suoraan naisten puolelta töissä, vapaa-aikana, työreissuilla, jopa kerran MPK:n harjoituksessa, sitä en sano kävikö mulle meetoot… Koska siihen tarvitaan myös youtoo…

 6. Eri tyypit vetävät ahdistelua puoleensa enemmän kuin toiset. Velipoikaa on ahdisteltu enemmän kuin meikäläistä. Milloin on tullut alaston nainen kainalon alta ovea avatessa, milloin taas ei. Syliin on kyllä tupattu. Leikkimieltä. Mieluisia muistoja.

 7. Mitäpä olisit tehnyt jos sinua häriköisi n 35 – 40 v nainen jolle ei riitä sanonta kiitos ei .
  pitäskö sellaselle soittaa poliisi Tai viedä pitkäänniemeen kun häiriköi n 70 v ukkoo .
  vai antaa iskän kädestä koivuniemen herraa no siitä sais itse tuomion pahoin pitelystä ettei se käy terv tepivaari

 8. Koitan ottaa mutta kun itseäni piirittää parikin n 35- 40 v muijaa, ei aina kykene siksi leikiksi laittamaan se kun on päivittäistä enkä viitsisi sen vuoksi muuttaa muuallekkaan .
  Sen verran se on kovaa hommaa terv tepivaari

 9. Kyllä minäkin olen seksuaalista häirintää kokenut, hyvin voimakastakin.

  Mutta ehkä se on tämä kasvatus tai ilmapiiri, mutta keskiverto mies ei vaan keskimäärin koskaan nosta asiasta meteliä. Ei pienestä pahoinpitelystä, ei seksuaalisesta häirinnästä. Tämä on tullut usein havaintona vastaan.

 10. En minäkään melua pidä mutta kun haluan kaupunkille pitää lähteä jo ennen kuutta aamulla ja tulla n 22,00 kotiin .
  Mutta kuka viihtyy ulkona noin pitkään ei kukaan . terv tepivaari

 11. Johtuen kait habituksestani; ei ole minua kukaan nainen häirinnyt. Tosin joskus muinoin kun ajauduin kaverini kanssa Vanhan kellariin; miespuolisia häiriköitä löytyi heti. Pikalähtö tuli.

 12. No eihän noissa oikeasti mitään vialla ole se joka siinä minua tökkii on sellanen jolle he ei itse voi mitään en tosin minäkään .
  Ja se on heidän ikänsä ovat liian nuoria minulle mksikään emännäksi kun he ovat syntyneet olin jo 30-35 vuotias kahden lapsen isä .
  Ja onhan siitä näyttö meillä Suomessa ja sellaseen en sitten suostu kun itsellä on ikää nyt 70 vuotta terv tepivaari

 13. Veikko ei ole puute mistään en vaan halua suhteita mukuloitten kanssa joita nuot n puolta nuoremmat minulle ovat terv tepivaari

 14. Sitä juuri kokonaan ei vaan onnistu minulle sen verran olen viekas kettu noille terv tepivaari

Kommentoi