16 vastausta artikkeliin “Soittoja tulee”

  1. On muuten sellanen numero, että siihen ei voi edes vastata. Minulle on neljä kertaa tuosta yritetty, enkä ole kunnolla ehtinyt puhelinta aukaista kun se lopettaa. Minä en yleensä jätä vastaamatta, vaikka soittaisi joulupukki. Takaisin soitan ainoastaan niille kolmellesadalle, joiden numero on tallennettu puhelimeeni.

  2. Itselläni siviili numero on tarkoituksella prepaid, sitä ei noin vaan joku tiedä…

  3. En mitään prepaideja harrasta kun en mikään salainen agentti ole ja normaalit puhelinlaskut on varaa maksaakin. Siviilinumerohan minulla, virkanumeroa ei ole.

    1. Kalle, prepaidin voi ottaa lisänumeroksi, ei ole kyse henkilön maksukyvystä. Olet taas tässäkin ihan väärässä kuten niin usein …

        1. Niin. Määrittelit henkilön maksukyvyttömäksi jos käyttää ylimääräisenä prepaid liittymää. Eli et taas tiennyt mitään vaan päättelit itse ja väärin meni. Et vaan voi myöntää sitä. Mutta tämä tässä.

  4. Prepaid numero on näppärä varsinkin silloin kun et soita puhelimella paljon eikä siinä ole data käytössä, tämä puhelin on aina mukana, viimeksi latasin siihen 30€ edestä joka maksoi 20€ ja tämä tapahtui helmikussa 2018, käyttämättä on vielä melkein koko summa.

    Tablet laitteella jolla kirjoitan juuri nyt mökiltä, siinä on rajaton netti jne ja sen liittymä on minun nimissä, siihen ei ventovieraat voi soitella.

    Prepaid numeroon muut yleensä soittaa tai soitan maksuttomalla messengerillä tabletin kautta.

    Se on näppärää kun sen osaa.

  5. Numeroni älykännyyn ja sitä kautta voinee joutua kohteeksi.
    Kiitos Marko – prepaid taitaa olla tuntuvasti edullisempi ja tabletilla sitten nämä muut yhteydet.
    Nyt maksan yhteyksistä n 60 kk enkä paljon soittele.

    1. Juuri siksi minäkin tein tälläisen päätöksen. Tablet jossa rajaton netti ja voi soittaa mm mesengerillä ilmaiseksi 16,90€/ kk . Prepaid on näppärä kun käyttää vain puhelinominaisuutta, sen minkä soitat maksat ja siinä maksetaan siihen numeroon ennakolta sisään, pirun halpaa ja kun tuttaville sanoo että soitatko ennemmin sinä niin säästyy todella paljon.

  6. Ei ole tullut minulle enää, taisivat viisastua, kun huomasit ettei täällä olla tyhmiä.

    Niilo, voihan siihen älypuhelimeen ladata vaikka Whats App sovelluksen. Sillä voi soittaa, lähettää viestejä sekä valokuvia ja montaa muuta tiedostoa täysin ilmaiseksi.

  7. Tämä mennee nyt vain niin, että kuten roskapostit tietokone syytää näitä molempia solkenaan. Ne eivät poistu, vaikka ne panee roskapostiksi. Vastata ei pidä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *