Varainhoitoa

2,2 miljardin yllätys valtiovarainministerille?
Suomi pääsee lyhentämään velkaansa.
Hesari tänään.
– Niin miten hoidetaan valtion varoja jos tulee noinkin suuri yllätys?
Onneksi yllätys on hyvään suuntaan.
Velkataakka kutistuu 105 miljardiin.
Omaisuutta on myyty tavallista enemmän.
Yksityiskohtaista selvitystä ei 2,2 miljardille ole?
– Osa menoista on saattanut siirtyä tuleville vuosille??
Henkseleitten paukutteluun ei syytä.
– Pienituloisten sosiaalijäädytyksiä ei voida perua.
Em muutama poiminta ja tulee mieleen kysymys onko homma hanskassa?

Jaa käyttäen:


11 Replies to “Varainhoitoa”

 1. Niilo, ei ollut tarkoitus, mutta sillä aikaa kun kirjoitin olit saanut tämän alle. Näinkin näköjään voi käydä.

 2. Ei valtiontalous ole kuin yksityinen lompakko tai tili, jonka saldon näkee per heti. Se koostuu monesta ns. jälkikirjanpidollisesta asiasta, joka saattaa olla monen kuukauden jälkeen saatavista valtiontalouden raporteista.

 3. Yli MILJARDI euroa on mennyt pakolaishyysäykseen ja rahaa siihen palaa edelleen tulevaisuudessa lisää. Tämä kuluerä kun poistetaan niin alkaa sitä massia jäämään normaalisti. Kummallista että tästä ei puhuta.

    1. Lisäys; normaalit kustannukset maahanmuuton elin nämä ”pakolaiset” on joka vuosi n 300 000 000 € ilman mitään kansainvaellusta, nyt nämä summat on muuttunut ”uudeksi normaali kuluksi” n 700 000 000 € – 1 000 000 000 € summiksi, onko tämä sitten hyväksyttävää, mistä se raha vedetään. Se vedetään mm vanhushoidosta, koulutuksesta, nuorten työllistämisestä, ei ihme ettei nuoret halua tehdä tälläiseen maahan lapsia.

   1. Jälki- ja jo silloin viisaana sanosin, että se ryntäys olisi voitu ja pitänyt pysäyttää Ruotsin rajalle, mutta ”suvaitsevaiset” ja muutama pöllö ministeri kuvitteli ja vissiin edelleen kuvittelee, että päästämällä elintasoturistit tänne he saivat itse paikan autuaissa ”suvaitsevaisissa” ja paremman mahdollisuuden eu-jakkaroille.

    1. Tietyt tahot ajoi Suomessa juuri silloin politiikkaa missä palkkoja pitää alentaa ja pitää saada halpatyövoimaa, samaan aikaan samat tahot perusti näitä pakolaiskeskuksia joita valtio tuki ja yrittäjät rikastui, uutta maasturia tuli monelle kyseisen laitoksen pitäjälle. Ympärille luotiin myös lakimiesten armeija jotka nyhtää edelleen rahaa ja opettaa ”pakolaisille” kuinka jäädä Suomeen makaamaan, me maksetaan nämä oikeuden käynnit.

     Kirkko on myös mukana haalimassa jäseniä itselleen kuihtuvaan joukkoonsa, jokapuolella on hyötyjiä, tämä oli pelkkää bisnestä ja on edelleen.

     Maksumiehinä on veronmaksajat, lapset joita saa raiskailla, naiset joille huudellaan kadulla ”huora” kun vähän nillkkaa näkyy, rikollisuus on kasvanut, terrorismi on tullut Suomeen, tänne on pesiytynyt ääriradikaali vieraan uskonnon edustajia murhaavine tapoineen.

     Kuka pösilö tälläisen Suomen haluaa, minä ehdotan näille jotta voivat muuttaa vaikka tänään jonnekin Syyriaan ja Irakiin, siellä on ollu sellaista tuhansia vuosia, ei ne muutu, tulevat tapoineen tuomaan kaaosta ja murhetta.

 4. Halpatyövoima on kallista, mutta eikös Orpo ollut sisäministeri ruotsista tulijoiden aikaan?
  Holjaa on valtion talouden hoito, mutta hyötyyhän siitäkin pieni osa ns kokoomuslaisia?

Kommentoi