Vene vuotaa

Kokoomusvene vuotaa useammasta reiästä.
Onkohan kansa lopultakin huomannut etteivät kaikkiole pörssikeinottelijoita?
Kannatus saattaa olla tutkimustakin alempi.
Suomessa on lähes miljoona pieneläkeläistä joilta on leikattu indeksillä
ja samaan aikaan kustannukset ovat kohonneet.
Kikyllä kiusataan ja työturvaa heikenetään.
Sotepuhallus pörssiyrittäjille – herääkö äänestäjät?

4 vastausta artikkeliin “Vene vuotaa”

  1. Kykypuolue on saanut rauhassa olla pitkät ajat, kun huomio on mediassa kohdistunut lähinnä persuihin ja sittemmin loikkareihin.
    Nyt kun puolueen sisältä on alkanut kuulua kummia, että kaikki Kokoomuksessa ei olekaan samaa mieltä asioista vaikka nappia painetaankin ryhmäkurinm nimissä. Suurten päätösten aika lähenee ja sote on sellainen asia, joka jakaa mielipiteit niin, että ainakin kaksi varmaa edustajaa tulee äänestämään vastaan. Todennäköisesti puolueessa on enemmänkin niitä, jotka vastustavat Kepun hellimää maakuntauudistusta.
    Puheenjohtaja on myös saanut lunta tupaan mm. huonosta johtamisesta. Kannatusluvut alenevat. Kykypuolueella on 5-10 % sellaisia kannattajia, jotka eivät kuulu sen puolueen todellisiin kannattajiin. Kokoomus on porvarillinen oikeistopuolue, jonka kannattajat ovat pääsääntöisesti pääomapiirien edustajia tai muuten rikkaita. Tärkein tukijoukko Kokoomukselle löytyy EK:n palatsista.

  2. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005665750.html
    – Sotea ei pidä antaa yksityisille pörssiyhtiöille. Jos niin mikä taho sitten hoitaisi ne vaativammat tapaukset jos liikeyritys poimisi rusinat pullasta. Valinnanvapaus on peitetarina. Maakuntamalli tulisi sekoittamaan maaseudun palveluja myöden ja samalla jäisi käyttämättömänä lojumaan moni nykyään toimiva laitos.

  3. Joka puolueelle tulee omat haasteensa. Nyt on Kokoomuksen aika katsoa pystytäänkö haasteisiin vastaamaan vai työnnetäänkö pää pensaaseen. Katsotaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *