MTV:n puppugeneraattori pörrää Porissa

MTV on keksinyt oivan keinon saada ilmaiseksi esiintyjät, joita ovat pääasiassa julkisuuden kipeät poliitikot ohjelmaansa. On pääministeriä myöten saatu nimekkäitä esiintyjiä, joiden varjolla MTV on myynyt aika paljon kallista mainosaikaa muuten hiljaisena kesälomakautena.

Nyt  kun vaalit lähestyvät on poliitikoille välttämätöntä hyödyntää kaikki mahdollisuudet päästä kuvaruutuun.

Mutta mikä on puppugeneraattorin anti helteessä tuskailevalle kansalle? Puppugeneeraattori suoltaa  pelkkää puppua, sitä samaa puppua, jota on kuultu monet kerrat ennenkin mm. eduskunnan kyselytunneilla. Maikkari on yrittänyt saada hieman kevennettyä ohjelmaa, mutta kun poliitikot eivät osaa näytellä, niin tulos on lähinnä surkuhupaisa.

Kun tämä hellekesä pian taas päättyy ja alkaa arki, niin luvassa on puolueiden omien puppugeneraattoreiden kultakausi vaalien läheisyyden vuoksi. Suuri jännitysnäytelmä on odotettavissa syksyllä heti lomien jälkeen, kun ratkeaa tavalla tai toisella Sipilän hallituksen ja Kepun suuri unelma maakuntauudistus ja sen kylkiäisenä sote.

Jos näin kesähelteellä heittäytyisi ennustajaeukoksi, niin nyt näyttää siltä, että Sipilän hallituksen uudistushanke ja sen mukana hirmuisen iso vino pino paperia menee suoraan kaatopaikalle.

Ja niin on, miltä näyttää.

4 vastausta artikkeliin “MTV:n puppugeneraattori pörrää Porissa”

  1. Okaruusu on taas vauhdissa, haukkuu kaikki mahdolliset demokraattiset instituutiot, tahot ja tapahtumat.

    Samaa puppua kirjoittelevat Suomen medioihin myös Putinin trollit, olkaapa tarkkana. Pahat voimat ovat liikkeellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *