Siniset punaisina, kun hillotolpat oli vaarassa mennä

Eilen oli sinisillä kova päivä. Siksi mm. loikkariporukan vetäjä olikin pää punaisena vihainen, kun Kokoomus juoni yhden sinisen omiin riveihinsä. Siinä ei ollut kysymys vain yhdestä petturista ja luopiosta, vaan siinä oli kysymys koko hallituksen kaatumisesta ja loikkariministereiden hillotolppien menetyksistä.

Illalla sitten kokoontui närkästynyt loikkarijoukko päättämään mitä he aikovat tehdä. Ha,hah,haa, Mitä he voivat tehdä, kun ovat muutenkin äänettömiä yhtiömiehiä Sipilän  hallituksessa. Heidän osa on  nöyrästi mukautua päähallituspuolueiden oikkuihin, jos haluavat pitää kiinni hillotolpistaan. He ovat säälittäviä poliittisia rampoja ankkoja, joilla on vain yksi tavoite säilyttää hillotolpat ensi kevään vaaleihin asti äänestämällä eduskunnassa niin kuin Kepu tahtoo. Sen jälkeen heidän tarunsa päättyy, sillä ei loikkareita kukaan äänestä.

Sipilän hallituksen taival alkaa olla päätöksessä. Hallituspuolueiden keskinäiset  välit ovat tulehtuneet. Luottamuspula on ilmeinen. Ei sellainen hallitus voi tehdä mitään merkittäviä päätöksiä. Sote siirtyy seuraavalle hallitukselle ja se on hyvä asia.

 

5 vastausta artikkeliin “Siniset punaisina, kun hillotolpat oli vaarassa mennä”

  1. Itseasiassa on hauskaa katsoa tämä farssi loppuun. Selkäänpuukotettuja vedettiin kirveellä selkään ja veikkaan että lisää on tulossa. Kuka tuommoisten pelle tyyppien kanssa haluaa jatkaa yhteistyötä, nämähän vaihtaa puoluetta, kääntää takkia ja mitä hyvänsä jotta tilipussi säilyy.

  2. Kokoomus juoni?
    Et sitten ole ymmärtänyt, kun kaveri itse sanoo koko jutun olleen hänen oma ideansa?
    Jostain syystä Suomessa on laillista vaihtaa puolueesta toiseen tai vaikka olla kuulumatta puolueisiin………..

  3. En oikein usko että hallitus kaatuu. Kukaan hallituksessa ei sitä kuitenkaan halua.

    Horjuu, heiluu ja rätisee muttei kaadu.

    Ja toisaalta ihan sama. En minä luota siihen että hallituksen vaihto parantaisi mitään. Ei eduskunnasta vaan löydy parempaa.

  4. Toivon sinisten kestävän. Vaihtoehdot liian karmeita. Eurosta ymmärtämätön Rinteen porukka. Vihreät taloustuholaiset tai finne-virtasten etnisen syrjimisen jatkamista vaativat svekomaanit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *