Taas väärin tutkittu ?

Iltasanomat=lta-Sanomien Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä kysyttiin suomalaisilta, mitä puoluetta he kaikkein viimeisimmäksi voisivat kuvitella äänestävänsä vaaleissa.

Taloustutkimuksen tutkimuspäällikkö Juho Rahkosen mukaan ylivoimaisesti eniten vastaajien hyljeksimä puolue oli perussuomalaiset, jonka kolmasosa (34 prosenttia) nimesi omaksi ”inhokkipuolueekseen”.

Jaa käyttäen:


12 Replies to “Taas väärin tutkittu ?”

 1. Voisi kysyä ”😉 🇫🇮 että ovatko inhokit liian suorasukaisia ja vain itseensä ihastuneita”?
  Mutta jostakin se kertoo tästä yleismaailmallisesta kuin Suomi kuvastakin kun ovat kuitenkin suosittuja äänestäjien kin keskuudessa.

  Tarua vaiko totta ?

 2. Tämä on hyvä merkki. Se, että puoluetta vihataan, tarkoittaa että se todennäköisesti tekee jotain. Samahan se on teatterissa, jos kaikki rakastavat teosta niin se ei ole onnistunut.

  Minä en voisi koskaan kuvitella äänestäväni RKP:ta. Pelkään pahoin, että joku päivä joudun tosin puolustautumaan RKP:n masinoimalta väkivaltaiselta hyökkäykseltä, sen verran kovaa se väkivallan retoriikka heillä on. Toivon olevani väärässä, sillä todennäköisesti saisin vain turpiini, koska en suostu lyömään.

 3. Mä en koskaan äänestäisi vihreitä, vasemmistoliittoa tai Sdp:ta. Taidan olla porvarillismielinen.

 4. Kaikkia muita voisin äänestää vaikka vastahakoisestikin, mutta en koskaan tätä enemmistön vihaamaa. Tuntisin itseni ääliöksi, kolloksi, tolloksi, polloksi ( kana esp.)ja molloksi ( mole-kastike mex. ); mitä vielä keksisin. Ei Holloksi, koska hän oli sentään iso mies Hollolasta, jonka nimen mukaisesti koko Hollola perustettiin. Mutta persu ???

  1. Sikäli kuin Elon laskuoppi edelleen pitää paikkansa, tuollainen n. 30% ei ole mikään enemmistö – paitsi ehkä persukammoisen matematiikassa.
   Säälittävää ………..

 5. Niin mitähän tuokin ”tutkimus” sinänsä kertoo?

  ”Tutkimuksen” mukaan SDP:tä, RKP:tä ja kristillisiä kieltäytyisi äänestämästä vain 3% kyselyyn vastanneista.

  Kysynkin nyt miksi RKP ja kristilliset sitten saivat viime vaaleissa alle 5% äänistä. Eikö niiden olisi pitänyt olla vähintään perussuomalaisten lukemissa, kun niin kovin vähän inhottuja ovat?

 6. Muotoilen asian näin: jos 30% ei pitäisi persuja näin vastenmielisenä, persut olisivat silloin ehkäpä korkeintaan 5% puolue ilman tulevaisuudenkuvaa tai vahvoja nimiä.

  Lontooksi sanovat ”if you wanna make an omelette, you gotta break some eggs”. Toisin sanoen, jos aiot tehdä vahvaa vastapolitiikkaa päälinjalle, joudut astumaan muutamille varpaille.

Kommentoi