Suomalaiset miehet femakkojen mukaan väkivaltaisia – femakkojen ”totuus” on kaikkea muuta kuin totta

https://www.is.fi/seksi-parisuhde/art-2000006142702.html

”Naiset ovat ihmissuhteissaan väkivaltaisia yhtä usein kuin miehetkin.

Poliisille tulleiden tietojen mukaan naiset käyttävät vakavaa väkivaltaa yhtä paljon kuin miehet. Sekä tekijät että uhrit kuitenkin vaikenevat aiheesta herkästi, joten etenkin lievät naisten tekemät pahoinpitelyt jäävät usein ilmoittamatta, arvioi naisten väkivaltaa tutkinut Pia Keiski Tampereen yliopistosta.”

Valitettavasti tosiasiat eivät tue tuota roskaa.

Naisten väkivaltaisuudesta ei vain puhuta ja femakkotutkimukset tehdään niin, että saadaan tulokseksi paljon naisuhreja.

6 vastausta artikkeliin “Suomalaiset miehet femakkojen mukaan väkivaltaisia – femakkojen ”totuus” on kaikkea muuta kuin totta”

  1. Nyt en kaima oikein ymmärtänyt tätä avaustasi.

    Olen lukenut pari Pia Keiskin tekemää tutkimusta ja niissä hän tuli siihen tulokseen, että naisten tekemää väkivaltaa vähätellään. Pia Keiskin mukaan niistä ei nimenomaan puhuta riittävästi, koska naisten parisuhteessa käyttämä väkivalta on tabu.

  2. Keiski on ilmeisesti asiallinen tutkija.
    Kyse on kuitenkin tässä siitä, että femakkolinja huutaa katkuvasti kurkku suorana, kuinka suomalainen mies on väkivaltainen ja suomalaiset naiset kokevat kovasti väkivaltaa ja viittaavat yhteen v. 2014 EU-sepustukseen, minkä mukaan lähes puolet suomalaisista naisista on kokenut väkivaltaa 15 ikävuoden jälkeen.
    Tämä juttu osoittaa, että naisten tekemä väkivalta on yhtä laajaa ja voimakasta kuin miesten.

    Seuraavassa myös hieman tosiasioita EU_sepustuksen valheen tilalle

    http://piiaaallonharja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196761-faktat-tiskiin-suomiko-yksi-vaarallisimmista-maista-naisille

  3. Eivät sukupuolielimet lyö ihmistä, ihmiset lyövät ihmistä. Turha puhua naisten tai miesten väkivallasta, parempi puhua väkivallasta. Taustasyyt ovat usein täysin samat sukupuoleen katsomatta.

    1. Tämä on totta, mutta edelleen mediassa räksytetään sukuypuolittuneesti vain miesten väkivallasta naisia kohtaan ja ohitetaan se naisten tekemä väkivalta miehiä -ja toisia naisia – kohtaan ikäänkuin sitä ei olisi olemassa

  4. Mikäli median ilmaisusta ei pidä, kannattaa olla tukematta ko. mediaa. Eli käymättä niiden sivuilla, ostamatta niiden lehtiä.

    Niin kauan kun ihmiset klikkaavat ja osallistuvat keskusteluun lehden sivuilla, ihan sama iloisena vai vihaisena, niin tätä samaa painetaan vastakin.

    1. Valitettavasti samaa tulee ylen ja mtv:n tuutista uutisten nimissä eikä kaikkia uutisiakaan viitsi heivata sivuun.
      Lehtiä en tosiaan osta kuin erittäin satunnaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *