Mitä jos jätettäisiin persut ….

… yksinään tänne persublogiin kiistelemään keskenään. Ja heitähän riittää täällä haukkumaan joka päivä  yli 80 % äänioikeutettuja ja muita yhteiskunnallisia arvoja arvostavista kuin persuideologiaa.

Saisivat kerrankin ihan ikioman oman saitin aplodeeraaman itselleen.

43 vastausta artikkeliin “Mitä jos jätettäisiin persut ….”

 1. Ainut joka kirjoittelee koko ajan tänne ”Persuista” ja kutsuu tätä ”persublogiksi” on karjalainen ja ”Tapio_KK”, sattumaa, minä en usko sattumiin.

  Pidät itse yllä ”persublogiasi”… Mietippä näin.

 2. Nii, mutta eikös tää Antti nyt sitten todistanu ihan ite ittestään että hä o härski jätkä ku mikä??
  Kysytään myös onko härskein ihminen oikea johtamaan koko Suomea??

  Sairaanhoitajaksi jos pyrit joudut luonnetestiin jossa testataan sovellutko alalle??

  Miten voi olla mahdollista että pääministerille ei ole olemassa moista testiä??

  Hoitaja hoitaa yhtä ihmistä kerrallaan ?? Pääministeri koko kansaa ??

  Pääministerin alaisia yli 5 500 000 ihmistä.
  Voiko joku täysin välinpitämätön ihminen johtaa moista joukkoa??

  1. Hetki, onko Anttikin ”persu” ja ”persubloggari” karjalaisen hampaissa… 🤣🤣🤣

 3. Tällänen avaus henkilöltä joka on vuosikausia lähes päivittäin haukkunut muita tyhmiksi, luku ja kirjoitustaidottomiksi idiooteiksi, natseiksi, rasisteiksi jne.jne.

 4. Kun helvetin perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa.

  ”Jumalauta siitä tulee hirveintä KOSKAAN. Sitä elettiin niin kauniisti haaleanvihreänlämpimässä lammikossa nämä vuodet, mutta odottakaahan vain, kun helvetin perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa.
  Alkaa täysin erilainen aika heti vappuaatosta alkaen!
  Koko eduskuntatalo täyttyy vitun idiooteista sikafarmareista, joilla on Tokmamannin flanellipaidat ja isältä saadut pilkkihaalarit päällä. Joka ainut niistä urpoista vaan kävelee televisiokameroista toiseen ja ölisee Pahkasiasta 1980-luvulla lukemiaan rasistivitsejä ja ne kaikki näytetään KANSAINVÄLISISSÄ UUTISISSA VITTU TEKSTITETTYNÄ. Tarja Halonen mestataan näiden hullujen toimesta, vittu MIETI!

  Sitten kun ne ovat rauhoittuneet alkuinnostuksesta, ne käyvät kuuntelemassa, kun Hugo Bossin pukuihin ahdetut valtakunnanjohtaja Jussi Halla-aho ja maahanmuuttoministeri Olli Immonen pitävät vuorotelleen kahden tunnin mittaisia umpirasistisia vihapuheita kaikkia Suomen vähemmistöjä vastaan. – -”

  Lainaus on verkkolehti Sarastuksesta ja kirjoittaja on Ilmari Pöyhönen.
  Lainasin kirjoituksen alkuosan ja samanlaista individualisoitua sanamakeaa on enemmäkin jos ketä kiinnostaa.
  Kirjpoituksen alla lukee:” Ilmari Pöyhönen on pääkaupunkiseudulla vaikuttava kansanmuusikko ja voimistelija, jonka postiosoite on ollut jo pitkään pohjoishelsinkiläinen ravintola Tapulin Mesta.”
  Jk. Kirjoituksen otsikko on sama kuin tässä.

 5. Paras räksyttäjä, kun itse kuuluu persuja pienempään vähemmistöön.
  85% suomalaisista on eri mieltä Karjalaisen ja hänen hengenheimolaistensa kanssa.

 6. Mitäs jos jätettäisiin persut …. kirjoittaa Karjalainen.

  Taitaa tehdä Karjalaiselle itselleen tiukkaa moinen päätös. Karjalaisen kymmenestä viimeisimmästä blogista kahdeksan käsittelee perussuomalaisia.

 7. Karjalainen tekee arvokasta kansanvalistustyötä otettuaan sellaisen ihmisen roolin, joka ei tiedä mitään perussuomalaisuudesta. Eipä silti, ei taida lukijakuntamme kovinkaan laaja olla.

 8. Minä pidän blogia. Jos joku kertoo persuista, se on hyvä että hänellä on paikka kertoa. Jos joku kertoo pääsiäislampaan reseptistä, sekin on hyvä.

  Entäpä jos jollekin on tärkeää kertoa siitä mikä keskustelussa häntä häiritsee? Noh, jos se on hänelle tärkeää, sekin on hyvä että saa sanottua eikä jää hammasta puremaan.

  1. Kyuu pitää hyvin blogia ottaen huomioon millaista häirintää täällä eräät/ eräs taho pitää systemaattisesti. Kaikki tietää että agenda on kaataa tämä blogi.

 9. Eihän siitä mihinkään päästä että persut ovat kaapanneet Pirkan Blogit, jokainen näkee tuon faktan silmäilemällä avauksien listaa. Tämä on nykyisin Persun Blogit.

  Oikeistolaiset tai vasemmistolaiset liberaalit eivät tänne avauksia tee vahingossakaan, naiset loistavat poissaolollaan, marginaaliryhmistä puhumattakaan.

  Nyt kun huomaan että blogin ylläpitäjäkin on asiaa kommentoinut, pyytäisin huomioita seuraavaan:

  Nimimerkki ”Marko” on uhkaillut täällä julkisesti ”paljastavansa” muiden kirjoittajien IP-osoitteita, omien sanojensa mukaan on hakkeroinut näitä.

  Mites ylläpito, herra Eturautti, tarttisko tuohon oikeasti puuttua, vai onko tuo normaalia ja sallittua toimintaa täällä?

  Mahtaako tuo olla myös ihan rikoslaissa määriteltyä toimintaa?

 10. ”Sääntöjen lyhyt versio
  Sana on vapaa siinä laajuudessa mitä Suomen laki sitä tarkoittaa. Erimielisyys on sallittua ja jopa suotavaa, mutta henkilöön kohdistuvaa asiatonta käytöstä tai minkäänlaista uhkailua ei suvaita. Nimimerkin käyttö on sallittua, mutta se ei poista vastuuta sanomisistaan.”

  Näin siis blogiston käytösohjeet. Nimimerkki ”Marko” uhkailee toistuvasti IP-osoitteiden paljastamisella mutta mitään bannia ei näytä tulevan.

 11. karjalainen kirjoitti että sähköposteissa näkyy IP osoitteet. On selvää että näin…

 12. Marko on ilmeisesti humalassa, tolkutonta kommentointia…

  Tiesit muka minunkin IP:een , kerro se nyt meille kaikille…

  1. Juu, vedin Whisky pullon ja nyt on menossa jo tynnyrillinen kaljaa 🤣🤣🤣, kyllä tämä niminerkki ”tapio_KK” elää ihan omaa elämää. Tämä oli tässä.

 13. Hyvä niin. Pysy siellä Savossa Russia Todayn valheellisten juttujesi kanssa.
  Älä tule Pirkanmaalle pilaamaan ilmapiiriä ”kasojen ampumisella”.

  Uhkailusi IP-osoitteiden paljastamisesta on kyllä vielä harkinnan alla. Koko Pirkan Blogit joutuu ehkä ottamaan kantaa tuohon, miten tuo voi olla mahdollista ja hyväksyttävää?

 14. Pirkan blogit ei ole kaupallinen toimija, emmekä ota mitään omistusoikeutta ihmisten blogauksiin. Täten ihmiset ovat kukin oman bloginsa herroja – lain rajoissa toki. Se koskee myös blogien kommentteja.

  Laiton uhkaus on toki laitonta, mutta tuo ip-osoiteheittely oli nyt aika lailla alle sen rajan jota itse pidän lain rikkomisena. Sen voin todeta, että uhkailu ip-osoitteiden paljastelulla on…
  – Huonoa käytöstä. Pyydän että se loppuu.
  – Turhaa. Et nykypäivänä saa mitään irti ip-osoitteella, ellet ole poliisi ja kyse on vakavasta rikoksesta. Silloinkaan ei ole sanottua.
  – Turhaa toisella tavalla: on aivan liian monta tapaa saada selville henkilön ip-osoite, että kannattaisi yhteen takertua.

  Toivon että tuo keskustelu voisi jo jäädä kaikkien osalta. Ja jos jotakuta lohduttaa, ip-osoitteeni tällä hetkellä on 109.70.161.80. Koska oma verkkoratkaisuni on jossain määrin uniikki, tuolla ip-osoitteella itse asiassa saa selville aika paljonkin, hurjasti enemmän kuin tavallisesta nettisurffaajasta. Näin paljon pelkään sen paljastamista.

  1. Niin se on. laitoin siksi tälle totuuksia kun tuo IP osoite on saatavissa tuosta vaan ” tapio_KK” latelee ihan ihmeellisiä muuten kantoinaan.. , Kyuu on oikeassa ja pyydän että kaikki huuhaa innasten yölliset päivitykset saisi riittää. karjalainen tekee taas systemaattisesti omaa touhuaan, lähes kaikki perustuu siihen että mitään ei saisi julkaista täällä, nyt se tarjoaa PS puolueelle bannia, jos kirjoitetaan sodasta, se tarjoaa sitten bannia siitä, haluaa ajaa alas tämän alustan, älkää menkö miinaan….

   Semmottii…

   Vaimon kanssa katsottiin leffaa ja se ei jaksanut, ensin piti aloittaa pitkä elokuva, nyt sitten minua ei nukuta.

 15. Noloa toimintaa taas nimimerkki ”Markolta”. Isot ja pienet kirjaimet menee herttaisesti sekaisin….

  Et siis käsittänyt mitä ylläpito sinultata vaatii?

 16. Kun minut mainittiin IP- osoitteiden yhteydessä, niin seuraavaa:

  olen saanut g-mailiini muutamien nimimerkkien IP:t ja henkilökohtaiset nimellä olevat e-mail-osoitteet ja pyynnön hyväksyä kommentti, joka kuitenkin on jo julkaistu huolimatta siitä, että minulla ei ole mitään ennakkohyväksyntää olemassa.
  IP:n kautta esim. TeliaHelp ottaa koneesi hallintaan, tekee muutokset jne..
  Ei tämä nyt niin hyvältä näytä blogin tekniikan suhteen. Tällaista ei ole missään muissa blogeissa tapahtunut.

  Mutta tämän blogin sisältö on vaipunut niin alas ja vain persujen päivittäisten ivaavien avausten vuoksi, jotka vuoroin solvaavat muita puolueita, muita kulttuureja ja ihmisiä ja ylistävät itseään ja Halla-ahon ylivertaisuutta muihin nähden.
  Vain muutama muu persujen keskellä yrittää panna vastaan tai tehdä erilaisia avauksia. Mutta päivittäinen persujen höökivaunu vain jatkaa, eikä sopivaa telamiinaa ole löytynyt.

  Mutta antaa tämän kuolla omaan mahdottomuuteensa ellei oleellista muutosta ”journalistisen valvonnan” suhteen tapahdu, jos nyt edes jollakin tavalla tämä yrittää olla edes oikea puolivirallinen Pirkanmaalainen blogi. .

 17. Pirkanmaalaisuudesta täällä ja, jos oikein tulkitsen täällä kirjoittavat:

  – pari Varkaudesta
  – yksi Lapin perukoilta
  – pari Porin- Mäntysaaren kupeesta
  – yksi Turusta
  – Hämeenlinnasta yksi
  – pari Urjalasta
  – Tampereeltakin muutama

  Lähtökohta tänne näyttää tulleen Aamulehden blogista, jossa Alma-median lehdet ovat valtakunnallisia.

 18. Sitkeästi täällä pari antipersua pitää yllä persupuhetta.

  Nämä samaiset antipersut menevät kommenteissaan hyvin herkästi henkilökohtaisuuksiin ja sitten seuraavassa tilanteessa itkevät ylläpidolle kuinka väärin heitä itseään kohdellaan.

  Raastupaan täällä on vedetty yhtä ja toista blogaajaa mitä naurettavimmilla perusteilla. Ei vaan liene kukaan saanut vielä kutsua leivättömän pöydän ääreen.

 19. Uusi Suomi siteeraa Markku Jokisipilää=
  ”Ei ole liioittelua sanoa, että noilla toimillaan Timo Soini veti oman poliittisen perintönsä pyntystä alas ja tahrasi maineensa osana Suomen poliittista historiaa peruuttamattomalla tavalla. Tappion täydellisyyttä kuvaa se, että lopulta edes tuo puolueen hajottaminen ei onnistunut, kun PS Halla-ahon johdolla otti vuoden 2019 vaaleissa sinisten puolueelta viemät eduskuntapaikat.

  Eemeli=Toinen joka veti perintönsä oli Paavo Väyrynen.

 20. … ” ..yksinään tänne persublogiin kiistelemään keskenään. ”

  Kiistelemään keskenään – hmm.. Kiistelyyn tarvitaan kaksi tai useamman erimieltä olevaa henkilöä.

  Harvinaisen usein kiistely osapuolina on ollut JUHANI KARJALAINEN ja toisaalta Perussuomalaisia kannattavaa nimimerkkejä.

  ***
  JUHANI KARJALAINEN on tehnyt kiitettävästi blogin avauksia. Nämä avaukset ovat melko usein olleet Perussuomaisia kritisoivia.
  *
  Jos blogit ovat liian yksipuolisesti Perussuomaisiin liittyviä, niin eikö valittajien kannattaisi tehdä blogin avauksia, joissa kerrotaan myönteisesti omaa linjaansa ajavista puolueista.
  *
  Oman ryhmänsä muodostavat nimimerkit, jotka eivät juuri koskaan ole avanneet blogia.

  1. Minulla kun ei ole omaa puoluetta- on vain suunta, mitä kannatan ja, se ei ole vasemmistolainen eikä perussuomalainen. Jos oikein rumasti sanotaan, puolueet ovat pääosin humpuukia ja ajavat vain jäykästi omaa muuttumatonta linjaansa vain itsensä edun vuoksi – ei kulloinkin parhaan asian vuoksi, joka voisi parantaa laajasti hyvinvointia.

 21. Kuten Kyuu sanoo niillä mennään.
  Hyvä että on monia mielipiteitä niin saadaan väriä mutta halveeraamatta mitään tai ketään.
  Itse yritän olla heikomman puolella kyllä vahvat pärjää ilman tukeakin.
  Onneksi meillä on ainakin yksi puolue joka pyrkii olemaan suomen asialla.

  1. Jotkut, kuten hengenheimolaisesi Karjalainen, näyttävät enemmän olevan tuon ei-suomalaisen elintasoturismin puolella

   1. En ymmärrä näitä puolueita ja niiden ihmisiä jotka ajaa muiden maiden mutta ei Suomen etua

 22. https://yle.fi/uutiset/3-9452079

  Populismi johtaa sivilisaation tuhoon! Näin jyrisi EU:n komission varapuheenjohtaja ja entinen Suomen pääministeri Jyrki Katainen ..

  Käteinen heiluu nykyään eu- miljardöörien seurassa.

  ***
  Aina kansan äänestäessä ’väärin’, niin yhteiskunnan eliitti väittää populismin voitaneen.

 23. HS=
  Jussi Halla-aho @Halla_aho
  · 13 h
  Vastauksena käyttäjälle @joskann ja 4 muulle

  Kadun sitä, että olen kauan sitten ilmaissut erilaisia periaatteellisia kantoja tarpeettoman brutaalisti.

 24. Alla olevasta:
  ”Katainen oli menestyksekäs valtavirtapopulisti.”

  https://politiikasta.fi/populismi-valttamaton-liima/
  POPULISMI – VÄLTTÄMÄTÖN LIIMA
  14.6.2016

  Populismi voidaan ymmärtää monella tavalla: leimakirveestä liimaksi. Populismia tarvitaan, mutta pelkkä liima ei riitä. Tarvitaan myös liimattavaa.
  Kun Suomi keskittyy puoluekokouksiin, keskustelen populismista Wienin yliopistossa Conflicting Populisms -konferenssissa, jossa on johtavia populismitutkijoita Jan-Werner Mülleristä Chantal Mouffeen. Tutkijalle Twitter ja Facebook tuovat yhteen nuo kaksi maailmaa, Lappeenrannassa, Oulussa ja Seinäjoella – ja Wienissä.
  Ranskalainen politiikan teoreetikko Catharine Colliot-Thélène argumentoi, kuinka populismi on oikeastaan mahdoton termi, sillä siitä on erilaisia näkemyksiä. Se on pitkälle tässä konferenssissa kantava teema.
  Kaikkea, mitä populismiksi kutsutaan, ei pitäisi kutsua populismiksi. Minustakin on tärkeää tehdä ero autoritarismiin ja rasismiin – populismi ei lähtökohtaisesti viittaa niihin.

  Seuraan argentiinalaisen professorini Ernesto Laclaun määritelmää, jossa populismi on vahvaa rajanvetoa ja laajan rintaman kautta tyhjentyvän yhteyden löytämistä. Minua kiinnostaa se, miten paljon ja millaista populismia on.
  Pidän esitelmäni, jossa kerron, että populismi on välttämätön liima, ja kuinka Jyrki Katainen oli menestyksekäs valtavirtapopulisti. Some täyttyy hashtagilla #liimapuolue. Metafora on kiinnostava ja monitasoinen: se olettaa, että jotain on rikki, mutta että on myös jotain, millä yhdistää.
  Liimalla viittaan siihen, että yhtä tärkeää kuin luoda populismin rajaa on luoda kiinnekohtia, jotka luovat ”meitä”. Politiikan ”me” ei ole ennalta annettu intressiryhmä, vaan se pitää luoda. Vasemmistoliiton puoluekokous Oulussa avataan teemalla #rakkaus.
  Twitterin perusteella kaikkein vähiten populistinen on keskusta: se ei luo tyhjiä kiinnekohtia, vaan esillä ovat ihmiset ja asiat – ja kansallispuvut – ja sitä kautta”me”.
  On kuin Juha Sipilä ei tarvitsisi tyhjiä merkitsijöitä, sillä ennen vuoden 2015 vaaleja hän oli sellainen itse – joku, joka edusti muuta kuin nykyistä riitaisaa hallitusta: parempaa tulevaisuutta ilman mitään erityisiä poliittisia vaatimuksia. Suurmies ei sanoja tarvitse.

  Valtavirta- ja laitapopulismien erot
  .. jatkuu

Kommentoi