Olihan Sipilä sentään Päämisteri vrt. nykyinen

Sipilän johdolla mentiin ja tehtiin suunnitelmallisesti, vaikka vähän päätä seinään lyötiinkin, mutta tavoitteet olivat selvät. Valmista olisi tullut ilman tuota sote-sotkua taas kerran ja ilman kokoomuksen sähläystä yksityistämisrintamalla.

Eivätkä ministerit  päästäneet suustaan mitä sylki suuhun toi. Paitsi Berner. Mutta kyllä Bernerinkin jutuissa oli hyvää, kunhan kiire ei vaan olisi iskenyt päälle. Taksiuudistus jäi pahaan vaiheeseen samaten liikennekaari. Mutta onhan virolainen jo rautateillä kilpailemassa ja taksiuudistus palaamassa joiltakin osin entiseen hyvään.

Nyt on varsinainen sähläriporukka asialla mitä ihmeellisimpine ulostuloineen päivittäin itse pääministeri etukenossa katteettomine lausuntoineen.

Jos Lintilää ja Leppää ei olisi, kaikki talousasiat olisivat sekaisin. Toivottavasti Kulmuni hiipisi taka-alalle ja odottaisi äitiyslomalaista puheenjohtajaksi.

12 Replies to “Olihan Sipilä sentään Päämisteri vrt. nykyinen”

 1. Sipilä laittoi silmät kiinni ja painoi kaasua.

  Rinne pistää silmät kiinni ja painaa jarrua.

  Syystä tai toisesta en haluaisi tehdä valintaa näistä kahdesta…

 2. Sipilä kieroili kepulien etua ajaessaan kaikin keinoin.
  Rinne tekee samaa denujen etua ajaessaan kaikin keinoin.
  Kunpaakaan en pääministerin tehtävään haluaisi.

   1. Vaikea sanoa, mutta nuo kaksi ovatm nitä ovat.
    Halla-Ahosta en osaa sanoa, mutta näytyät jäävän samaa jargonia jauhavaksi lipposta vastaavaksi dinosaurukseksi tuon persukammosi kanssa.
    Lähes 1/4 suomalaisita ei ole väärässä, mutta persukammoiset alkavat jo olla…

   2. Aktiivisemmin politiikkaa seuraavat saattavat olla asiasta perustellusti eri mieltä.

 3. Mielestäni paras pääministeri on sellainen joka ymmärtää luottaa ministereihinsä niiden erikoisaloilla. Paras pääministeri on sellainen joka kuuntelee ja luottaa, ei semmoinen joka tekee kaiken itse.

  Paras pääministeri on sellainen joka tekee itsestään lähinnä hallituksen puheenjohtajan.

  Paras pääministeri on neuvottelija, ei räyhääjä.

  Nykyeduskunnasta tällaisia nöyriä diplomaatteja ei paljoa ole, ehkä pari-kolme ehdokkia.

 4. Olen osittain avauksen kanssa samaa mieltä, Sipilällä oli linja, jota hän lähti edistämään, Rinteellä ei ole linjaa, eikä hän edistä mitään muuta kuin julkisen sektorin paisuttamista, mutta sehän on sosialismin ydin.

  Hallitus muistuttaa legendaarista ( lue. painajaismaista) ”sixpäkkiä”, sillä erolla, että viisikko vaikuttaa seikkailevan jopa mainittua hatarammalla pohjalla.

  Näin melko aktiivisena politiikan penkkiurheilijana olen kyllä enemmän kuin hieman hämilläni siitä mitä v****a hallitus oikeastaan puuhailee, enkä taida olla kovin yksin ajatusteni kanssa.

 5. Ainoa mikä vetaa vertoja tälle hallitukselle paskuudessaan on Kataisen hallitus, mutta ei sekään ihan näin paska ollut kuin Rinteen hallitus.

Kommentoi