Jotkut kansallisvaltiovihamieliset haluaisivat suistaa Telluksen hienoimman maan historiaan

 

 

No nyt: Suomi on maailman ykkönen – ”Tuottaa eniten hyvää ihmiskunnalle” | Uusi Suomi

”Ulkoministeriö kertoo, että The Good Country Index perustuu YK:n ja muiden kansainvälisten organisaatioiden tuottamaan dataan, josta on rakennettu 35 mittaria. Nämä mittarit tuottavat kunkin valtion ”taseen”, josta käy ilmi, kuormittaako maa ihmiskuntaa vai tuottaako se yhteistä hyvää, ministeriö tiivistää.

”Ensimmäisellä sijalla oleva Suomi suoriutuu parhaiten mittareilla tiedejulkaisujen vienti, patenttien määrä, liikkumisen vapaus, lehdistönvapaus, kyberturvallisuus, omien konfliktien generoimat pakolaiset, ympäristösopimusten noudattaminen, vapaakauppa, suorat ulkomaaninvestoinnit ja ruoka-apu”, ministeriö kertoo.”

——————————————-

Ei nyt kuitenkaan anneta imartelun vaikuttaa, vaan päättäkäämme itse, mitä teemme!


Fennofiili Sibeliuksen säveltämä ja V. A. Koskenniemen sanoittama hymni:

Finnish National Song -Finlandia hymni – YouTube

Uuno Kailas sanoitti vuonna 1931 ja Taneli Kuusisto sävelsi vuonna 1939:

Siunaa ja varjele meitä – virsi 584 – YouTube

 

 

29 vastausta artikkeliin “Jotkut kansallisvaltiovihamieliset haluaisivat suistaa Telluksen hienoimman maan historiaan”

      1. Ei tässä ole tarkoitus arvostella suomi24 -sivustoa, koska se olisi trollausta. Ja juuri se runsas trollaus heikentää tuon sivuston tasoa.

        Jos vaikka JK trollailee täällä päivät pitkät, se laskee tämän sivuston tasoa, mutta muita kirjoituksia voi kyllä ottaa huomioon.

        Poistan tuon kyseisen linkin, ettei siihen tutustuvien aivot rusinoituisi.

    1. Markku poista kun ei kestä totuutta satuja tulee milloin mistäkin asiasta mutta poistamalla annat kuvan itsestäsi ja sanan vapauten puuttumisesta terv tepivaari

      1. on täällä muitakin jotka poistaa koska ”totuuden” pitää olla vain yhdenlaista ja blogistia miellyttävää, se on suuntaus, ulkona onkin -24C pakkasta, pitää koiria käyttää lyhyellä lenkillä varsinkin meidän vanhinta 11 vuotiasta turjaketta.

        1. Markku voi poistaa ei siinä mitään mutta samalla hän antaa itsestään kuvan jolle ei kelpaa kun yhden liikkeen asiat .
          Ja kapakasta poisto on yleensä häriköinti ravintolassa ja sitä voi tehdä monella tapaa .
          Ei ole mulle kauheeta poistaminen mutta nyt sanonkin Markulle hyvästi en kirjoita tän jälkeen mitään sun blgiin mutta teen vasta blogin josta et voi poistaa mitään terv tepivaari

  1. Eipä tuo Suomi 24 ole sieltä fiksuimmasta päästä. Se ei muistaakseni hoida minkäänlaista moderointia edes.

    Muuten Suomea pidetään tavallisen kansan mielestä monessa maassa Euroopan parhaana. Monesti olen kuullut esimerkiksi Italiassa kun sanotaan, että Suomesta pitäisi ottaa mallia ja tehdä kuten mekin.

    Meillä on jonkinlainen asennevamma ja kompleksi, kun aina rutisemme ja valitamme omia olosuhteitamme. Suomi on hyvä maa jos ei peräti paras.

    1. ”Suomi on paras maa maahanmuuttajalle”

      Ei ole kauaa, jos rajoilla ei seulota. Presidentti valtiopäivien avauspuheessaan kolme vuotta sitten sanoi, että asylum -sanaa väärinkäyttävät vaarantavat turvapaikkajärjestelmän ja että hallitsematon maahanmuutto on uhkana sille, että voisimme auttaa apua tarvitsevia ja että kansainvaellus on myös uhkana eurooppalaisille arvoille.

      Vihervasemmisto nosti asiasta äläkän antaen ymmärtää, että eurooppalaiset arvot joutavat roskikseen ja ettei apua tarvitsevista pidä kantaa huolta, vaan että tärkeämpää on lisätä säpinää kaduille.
      Vai menikö minulta heidän ideansa jotenkin ohi?

      1. Kaikki pitää ottaa, varsinkin jos jalassa on Adidaksen sandaalit, nämä on hyvin korkeastikoulutettuja 😉

  2. Ajatelkaapa immeiset, Karjalainenkin, jos me alettaisiin vaan kehua olemassa olevia oloja ja kiitellä meidän päättäjiä hyvistä päätöksistä sekä emme sanoisi poikkipuolista sanaakaan mistään eikä kestään, niin miten siihen reagoisi poliittinen eliittimmee? Tulisko enemmän vaan ruoskaa ja kuritusta, kuten nyt on tullut porvarihallitusten aikana vai tulisiko valkotakkiset miehet pakkopaidan kanssa kylään?

    1. Kepulit ja Kokkareet voisi myydä tavalliset kansalaiset jonnekin ulkomaille kaivoksille ja louhoksille tuottamaan valtion kirstuun lisää rahaa ja ottaa tilalle halpatyövoimaa muista maista, tämähän kävisi varmaan näille.

        1. Väyrystelijä värjää hiuksensa välillä tuhkan mustalla ja välillä vähän kiiltävällä mustalla, on hauskaa seurata milloin ja minkä värinen tämä on, eli vähän sellainen musta murjaani väritys ja välillä meksikaano väritys.

          1. Itse Väyrynen on mielestäni jo pitkään tukenut johdonmukaisesti niitä arvoja, joiden menestyminen on tehnyt Suomesta ”Tuottaa eniten hyvää ihmiskunnalle” -valtion.

            Mutta Väyrynen on soutanut vastahankaan niiden kanssa, joiden harjoittama politiikka tämän esimerkillisen aseman menettäisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *