Ei auttanut Kokoomusta edes tämä..

Kuvassa kolme pahvisoturia ja unelma monikulttuurisesta Suomesta. Hyvää Juhannusta, kokko palaa jo 🤣🤣🤣. Vaaleissa kansa päättää ei lehmäkaupat ja bisneskaverit.

Jaa käyttäen:


12 Replies to “Ei auttanut Kokoomusta edes tämä..”

 1. Orpo saneli tuhonsa jo 2017 kun hallitus hajosi:

  ”Europarlamentaarikko Halla-aho esimerkiksi jätti tammikuussa EU-komissiolle kirjallisen kysymyksen, jossa hän esitti sanktioita Eurooppaan pyrkiviä afrikkalaisia merihädästä Välimerellä pelastaville kansalaisjärjestöille.

  Orpo sanoi suoraan, että arvot ovat kovin erilaisia.

  Pääministeri Sipilä puhui ”ihmisyyden arvosta”.

  – Sitä mitataan pakolaispolitiikan ja maahanmuuton käytännön yksityiskohdissa, Sipilä painotti.” (Kaleva 2017)

  Veikkaan että Orpo saa väistyä Häkkäsen tieltä tulevaisuudessa.

  Haittamaahammuuton kannattajat tyssäsi Oulun pedofiilipommiin… Siihen kaatu Kokoomus ja Kepulit.

 2. Iltasanomat=Maahanmuutosta puhuessaan Halla-aho totesi, että perussuomalaisten tavoitteena on ”lopettaa Suomen kannalta haitallinen maahanmuutto ja samaan aikaan mahdollistaa sellainen maahanmuutto, josta ei ole haittaa suomalaisille taloudellisesti tai muutenkaan”.

  Tämä on yllättävää puhetta mieheltä, joka on puhunut tähän asti jyrkillä sanankäänteillä työperäisestäkin maahanmuutosta

  1. Jussi on kyllä hyvin selvästi sanonut että normaali työperäinen maahanmuutto on aina tervetullutta. Erityisesti tietystä maista tuleva haittamaahanmuutto ei ole hänen mieleen, olen itsekin samalla kannalla. Onhan Suomeen pitkin historiaa ihmisiä tullut ja täältä mennyt TÖIHIN muualle. Eriasia on kun tuhansia muslimeja tulee makailemaan tänne, tekevät rikoksia ja raiskaavat lapsemme…

   1. Tuota ei pari persukammoista suostu ikinä myöntämään, vaikka se lukisi kaikissa lehdissä ja pesidentti sen sanoisi julkisesti.

    1. Persukammoisuus kertoo minusta ainoastaan siitä että ihminen elää vielä viime vuosituhannella, aikana jolloin Kekkonen saneli ja YYA oli poikaa.

     Nämä ei ymmärrä että ympärillä oleva maailma on muuttunut ajat sitten, jopa armeija on aivan erilainen kuin aikana jolloin ammuttiin pystykorvalla ja harjoteltiin siniset vs keltaiset sarvikypärä päässä.

     Joskus olisi hyvä katsoa ikkunasta ulos muuallekin kuin omalle pihalle…

   2. Marko – just noin ettei pitäisi ongelmaa muilla puolueilla,paitsi jopa tarkoitukselliset asenteet !

    Yhdyn täysin kommenttiisi !

    Jos ei mitään saada vastineeksi,niin voidaan sanoa ” että pitäkää tunkkinne ” ja tehkää lisää velkaa ”haittatekijöille”.

    Enkä nyt oikein jaksa uskoa siihenkään Sinisten luomaan sanontaan ” että kaikki PS olisivat avoimesti rasisteja ” – silloin puoluekanta on väärä – yksittäisiä möläytyksiä alapäineen puolueen taholta tarkoituksellisesti jatkuvana syöttönä lapaan – ovat tuomittavia,eivätkä ansaitse päänsilityksiä yhtään.

    Sana kuin kirjoitusvapaus ei ole sitä ”jatkuvaa v…lua” asioista kuin asioista.

    Samaan hengenvetoon toisaalta osaa Sinisiä ”ymmärrän” mutta paremmin ns.ytimet puolin kuin toisinkin tietänevät – toivon mukaan koko totuuden.

    1. Ennen kuin sininen kolonna lopullisesti vainajoituu, niin se saattaa jatkaa perussuomalaisten sabotointia loputtomiin, ellei ”aktiivimalli” pysty heitä työllistämään.

  2. Kyllä työperäinenkin maahanmuutto tuo sosiaalisia ongelmia etenkin toisen sukupolven keskuudessa.
   – tilanteessa, jossa vanhemmat eivät ole kotoutuneet
   – kulttuurierot ovat liian suuret

   Asioita tutkinut RKP:n presidenttiehdokas Nils Torvalds:

   1. Näin Jörn Donner älyllisellä kaudellaan yli kymmenen vuotta sitten:

    https://suomaliansanomat.blogspot.com/2008/01/jrn-donner-maahanmuutosta-ja.html

    ”Donner vääntää rautalangasta, että monikulttuurisuusideologia on ristiriidassa maahanmuuttajien assimiloitumisen kanssa:

    – Jos pyritään kahteen tulokseen: yhtäältä, jos nyt ei sentään assimilaatioon, niin kuitenkin sopeutumiseen tähän yhteiskuntaan, ja yhtäältä siihen, että maahanmuuttajat voivat jollakin tavalla ylläpitää omaa identiteettiään, meillä on erittäin vaikea tehtävä.”

    —————————————–

    Älyä omaava saattaa ajatella, että multiculturalistit ovat poliitikkoina vain älyltään vajavaisia.

    Mutta älyä omaava voi myös tulla pahoihin aavistuksiin. Hän saattaa ajatella, etteivät johtavat poliitikot voi aivan tyhmiä olla. Niinpä hän alkaa miettiä, mitä metkuja multiculturalisti-poliitikoilla on mielessään.

    Älyä omaava saattaa pohdinnoissaan päätyä ajattelemaan, että kyseessä on multiculturalistien salaliitto kansallisia kulttuureita kohtaan kansallisten kulttuurien murtamiseksi ja kansallisvaltioiden sisäisen yhtenäisyyden ja solidaarisuuden murtamiseksi.

    Älyä omaava ajattelee seuraavaksi, mitä tarkoitusta varten jotkut poliitikot haluavat hajoittaa keskinäistä yhtenäisyyttä ylläpitävät kansallisvaltiot.

    Älyä omaava saattaa päätyä ajattelemaan, että kansallisvaltioiden hajoittaminen sisältä käsin on katsottu tarpeelliseksi, jotta maailmandiktatuuri olisi helpompi toteuttaa. Hän alkaa uskoa väitteisiin, että illuminaatilla on ollut tällainen tavoite jo yli sadan vuoden ajan.

    ——————————-

    Perussuomalaiset voisivat asettaa ulkoministerin, joka olisi sen verran itsenäinen, että pyrkisi luomaan parempia yhteyksiä kansallisvaltioiden suuntaan yhteistoiminnan parantamiseksi.

Kommentoi