Ei paljon kiinnosta matkata Pohjolan Syyriaan…

Ruotsissa räjähtelee harvase viikko ja melkeinpä joka päivä. Ruotsin poliisien määrä on n 22 000 ja koko poliisi organisaatiota ollaan lisäämässä 10 000 hengellä eli kokonaisvahvuus tulee olemaan yli 32 000 (Suomessa määrä on reilu 7000). Ja silti nämä ei pärjää…

Yksi syy poliisien määrän nostoon on myös se että jo käsittelillä olevia rikoksia, murhia, terrosrismia yms ei ennätetä käsittelemään ja tekijöitä saamaan resurssipulan takia oikeuden eteen.  Kuinkahan heidän vankilajärjestelmää pitää vielä muuttaa että kaikki mahtuu vankiloihin jne…

Ruotsi on vaikeuksissa haittamaahanmuuton, jengisotien ja monikulttuurien törmäyksien ansiosta.

Ei paljon kiinnosta moiseen kehitysmaahan mennä, tänään on taas Malmössä räjähtänyt, se on jo osa normaali uutisointia.

Ruotsin Malmössä räjähti taas

Jaa käyttäen:


5 Replies to “Ei paljon kiinnosta matkata Pohjolan Syyriaan…”

 1. ”Ruotsin Linköpingin poliisiaseman edustalta on löydetty epäilyttävä esine, jonka vuoksi asema on eristetty.

  Aiheesta kertoo muun muassa Aftonbladet. Poliisin edustaja kertoo lehdelle, että kyseessä on epäilyttävä paketin kaltainen esine, jonka sisällöstä ei ole tietoa.

  Pommiryhmä on parhaillaan matkalla kohteeseen. Alue on eristetty siihen asti, kunnes paketin sisältö on varmistettu.

  Poliisin edustajan mukaan vielä on vaikea arvioida, voiko tapauksella olla mitään yhteyttä Linköpingissä viime perjantaina tapahtuneeseen räjähdykseen.

  Lue myös: Linköpingin valtava räjähdys liittyy moottoripyöräjengeihin – kohteena yksi huoneisto, 109 asuntoa vaurioitui” (MTV)

  Tässä on vielä väärää tuo moottoripyöräjengien yhdistäminen, kaikki Ruotsin moottoripyöräjengit on tuominneet teon ja kukaan ei heistä ole ollut mukana tuossa. Syy on vallan muu mistä ei saa puhua, sama puhumattomuus vaivaa Suomen virkavaltaa…

  Tämä uutisoitu tänään, ei edes Suomessa enää iso uutinen koska se on normaali päivä Ruotsissa. On vallan mainio katsoa Ruotsin tukehtumista omaan haittamahanmuutto politiikkaansa.

 2. Onko Suomen herrat ja rouvat niin mänttejä, että meidän pitää käydä läpi kaikki samat vaiheet, kuin Ruotsi maahanmuuton hoitamiseksi niin, että siitä ei olisi haittaa maallemme ja kansallemme.

 3. Näyttävät olevan, kun aina selitetään, ettei tuollaista tule tapahtumaan meillä.
  Kehtasihan se Räisäsen nimittämä kyvytön muija selittää, että Suomessa tiedetään jokaisen tulleen oikeat nimet ja taustat.

 4. Vihervassari hallitus jatkaa sekoomuksen ja kepuleiden agendalla jossa haittamaahanmuutto on lähinnä heidän sydäntä, kusessa me kuulkaas tullaan vielä olemaan…

 5. Mitä Ruotsi edellä, sitä suomen höntit perässä.

  Kun Ruotsin demarit natsahtelivat, niin täytyihän Suomenkin demarien freudentalisteille täysi tuki antaa.

  Nyttemmin on Ruotsissa muotia kansallisvaltiovihamielisyys, jota yritetään tännekin rantauttaa.

Kommentoi