Jos ois kahva, lähtis koko talo ;)

Salilta tulee ukko ja hiki jäi sinne, hyvin tämä treeniohjelma on lähtenyt päälle, kuntopyörällä lämppärit, vinopenkkiä ja muuta mukavaa, en tiennytkään että kun piti taukoa tästä treenaamisesta reilun puoli vuotta niin sieltä ne lihakset lähtee näin helposti ”turpoomaan” , muutaman salitreenin tehnyt ja tuntuu kuin ei taukoa olisi ollutkaan. Kotiin tullessa huomaa pienen särinän käsien lihaksissa, se on se hyvän olon tunne.

Kunhan kelit on sellaiset että pääsee pyörätien kautta salille menemään niin ei alkulämppäreitä tarvii kun konkelolla pääsee senkin tekemään.

Jaa käyttäen:


9 vastausta artikkeliin “Jos ois kahva, lähtis koko talo ;)”

    1. Itsellä sen verran sali taustaa jne että kyllä siinä tietää mitä tehdä, tärkeintä on nyt taukojen jälkeen ollut hyvät venytykset treenien jälkeen, salilla käynti tai vaikka kotona käsipainojen yms treenaaminen ei ikää katso, vastus sen mukaan mikä on mieluisa, parempi tehdä jotain jos voi kuin jättää tekemättä. Itsellä on se paras olo treenien jälkeen.

  1. No, tuu perässä, jalkaprässi 200 kg, vetokoukistus käsillä ylätelineestä 120 kg, selkäojennus 80 kg toistoin jne… Penkkipunnerrusta en enää harrasta enkä voimanostoa. Hiukan vinoon nuo nuoremmat katsovat paitsi yksi perjantaina, joka tunsi omat ja ex- painonnostajan treenit.

  2. Kuulemma se talo voi lähtee ilman kahvejakin, ihan vaan kossulla, jos sitä tarpeeks ottaa! 😉

  3. Itsekin hyvällä säällä olen matkannut salille omien lihasten avulla. Se vaan on että minun tapauksessa kun kävelen mieluummin, se matka on kaksi tuntia. Ei tarvitse alkujumppaa silloinkaan.

    Mutta tällä hetkellä autolla mennään.

Kommentoi